.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IvicHkA
    Аууу, чак ме е жал за всички, които си мислят, че тези същества от друга планета имат някакви истински чувства. Не казвам, че нямат, все пак и те живеят, а в живота без любов за къде. Ама ако говорим за ИСТИНСКИ просто ноу уей! Секс и приятна компания, готино момиче за хвалба пред приятелите ДА, ама чувства в никакъв случай. ЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ...
    Ц ц ц напрао ви съжалих момичетата ,чакай да фърля една сълза тука да не мислиш ,че сме безчувствени Явно не си била обичана истински и затова правиш такива феминистки изказвания.

Фен
    Град
    nearby
    Е, вярно и някога не е било много по-добре да си жена, ама и днеска не правим изключение. Съвсем не са ми феминистки изказванията, ама наистина съм много насясно с тея неща, имам предостатъчно приятели мъже и достатъчно връзки в живота си, за да си направя що годе точни изводи. Вие не сте безчуствени, ама сте много заблудени в това отношение. Сами не можете да разберете какво ви е в сърцето , мислите спрямо момичетата са ви каша. И само искам да допълня, че това се случва и с мнооого от момичетата за нещастие ама така е - всичко е по хората
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Guest
    vsi4ko zavisi ot 4oveka

Аууу, чак ме е жал за всички, които си мислят, че тези същества от друга планета имат някакви истински чувства. Не казвам, че нямат, все пак и те живеят, а в живота без любов за къде. Ама ако говорим за ИСТИНСКИ просто ноу уей! Секс и приятна компания, готино момиче за хвалба пред приятелите ДА, ама чувства в никакъв случай. ЖАЛКО ЗА НАС МОМИЧЕТА, АМА ТАКА Е - ЖЕНА ДА СИ В ДНЕШНИЯ СВЯТ...
    IvicHkA, живееш в голяма заблуда!!! Аз самата съм момиче, но мога да ти кажа, че когато едно момче плаче е от сърце, докато при някои кучки плачът е начин да оплетат някого в мрежите си! Момчетата са много по - стойностни, отколкото момичетата си мислят!Докато едно момче може да обича безкористно едно така да се каже бедно момиченце, много малко момичета биха обикнали момче, което няма много пари...това за мен е курвенска работа...така че преди някое момиче да плюе по мъжката част от обществото трябва да си помисли : ' Ами жените какви са в крайна сметка?'

Фен
    Град
    nearby
    ^HyPoCRiSy^ за момичетата съм съгласна, аз и по - горе казах, че и на тях се случва, а и ние сме си много сложна ситуация. Аз също честно казано страшно много мразя курвенски истории и крокодилски сълзи. Ама разберете ме, прекалено много търся стойностните неща и вече все по-рядко ги намирам във който и да е от двата пола.

прекалено много търся стойностните неща и вече все по-рядко ги намирам във който и да е от двата пола
    За съжаление няма перфектни хора, но поне трябва да преценим дали качествата са повече от недостатъците, или обратното. Ако е първото...смятам, че някои неща могат да бъдат преглътнати Не бъди чак такава идеалистка, защото ще си останеш сама... на едно момче се гледа комплексно. Ясно е , че няма перфектни такива, но ти поне можеш да избереш някой, който се доближава до идеала ти

Фен
    Град
    nearby
    Цитирай Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
    Не бъди чак такава идеалистка, защото ще си останеш сама... на едно момче се гледа комплексно. Ясно е , че няма перфектни такива, но ти поне можеш да избереш някой, който се доближава до идеала ти
    В момента съм с момче, което страшно се различава от идеала ми, ама за огромно мое щастие се чувствам прекрасно с него Само, че имам проблема да се съмнявам в чувствата му непрекъснато, точно зарадо това ми мнение за момчешките чувства, което имам и на моменти това много ни пречи

Цитирай Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
    Не бъди чак такава идеалистка, защото ще си останеш сама... на едно момче се гледа комплексно. Ясно е , че няма перфектни такива, но ти поне можеш да избереш някой, който се доближава до идеала ти
    В момента съм с момче, което страшно се различава от идеала ми, ама за огромно мое щастие се чувствам прекрасно с него Само, че имам проблема да се съмнявам в чувствата му непрекъснато, точно зарадо това ми мнение за момчешките чувства, което имам и на моменти това много ни пречи
    Ами спри да се съмняваш, а се радвай на това, което имаш

ама за огромно мое щастие се чувствам прекрасно с него
    Тогава не виждам къде е проблемът Вярвай му малко повече и нещата ще си дойдат на мястото

Фен
    Град
    nearby
    Слушам сър Мерси много

Слушам сър Мерси много
    Пак заповядай

ani13
    Guest
    da razbira se vseki zaslujava da obi4a i da bude obi4an no vseki go pokazva po razli4en na4in edni sa romanti4ni drugi ne

Mom4etata obi4at,mogat da obi4at i iskat da obi4at,no prosto ne go pokazvat kato nas,momi4etata!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Къв е тоя тъп въпрос мноо ясно,че могат да обичат те да не са някви кукли случайно ,че няма да могта,както ние можем така и те...в крайна сметка всички сме хора и си имаме чувства....и стиа вече с тва момичета и момчета,всичко си е индивидуално и пола няма значение

Голям фен Аватара на Ice
    Dryn-dryn mogat li da obichat momchetata mogat razbira se ... ne sa napraveni ot stomana nali taka prosto ne go pokazvat kato nas momichetata , e moje i da go pokazvat no po svoi sobstven nachin
    Everything happens for a reason..

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Зависи от човека...
    За мен, например, е много трудно (почти невъзможно) да се привържа емоционално.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Град
    wOnderLanD
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Всеки е строго индивидуален!И от момичетата и от момчетата има хора,които просто показват че са безчувствени,сменят си често гаджетата,не им пука с кой ходят,не обичат човека с който са и т.н.Но и от двата пола има хора,които са способни да обичат силно,да се отдават изцяло на половинката си и когато има чувства от двете страни се получава една сериозна връзка!Момчетата могат да обичат-стига да попаднат на момиче,което да им докаже това
    Tva e i moito mnenie i mislq che e nai tochno i nai pravilno ...Zavisi si edinstveno ot choveka dali moje da obicha istinski ili ne a ne ot pola.
    When I close my eyes
    Reality overcomes me
    I'm living a Lie...

Град
    София
    Ами да, можем да обичаме истински. Лошото е, че много често ние сме нараняваните. Но поради факта, че сме мъже просто не го показваме. В последно време като че ли момичетата предпочитата да се правят на многострадалните и не виждат, че и ние също имаме достойнство не обичаме да си играят с нас. Вярно е също така, че и ние много лесно преодоляваме раздялата. Така че, всеки може да обича истински, въпроса е обаче как го показва.

Много мнения , много нещо .. аз ще кажа само , че могат , но не всички..
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    и аз съм на мнение че момчетата обичат много по-силно и трайно от момичетата.. просто защото са МОМЧЕТА. наистина момчетата по трудно се привързват, свикват с някого.. но заобичат ли някоя са способни да я обичат много време. макар и устроени с платоническо търсене у другия пол, когато момчето обича не става дума вече за секс или поне не само за секс...а това че се доверяват трудно е обяснимо, момичетата напоследак са толкова повърхностни и както каза Bissolini "лягам сам и знам че сам пак ще бъда сътринта, кажи ми щом не знам какво е как да вярвам в любовта.. НЕ знам, ако си до мен сърцето ще си дам, но все по малко търсят него, трябва с джоб да си голям.."
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    I az smqtam, che momchetata mogat da obichat istinski. Znam go ot lichen opit. Do sebe si imam chovek, koito bi dal jivota si za men. Gotov e da napravi vsichko za men. I tova ne sa samo dumi. Toi mi go e dokazal. Napravil e za men neshto, koeto nadali drugo momche bi napravilo. I kogato go napravi az naistina povqrvah v lubovta. I znam, che i momchetata mogat da obichat istinski.
    Имаш човек до себе си! НО не забравяй че винаги може да показва обичта си към тебе, но това да не бъде истина! да не се заглежда по други, да излиза постоянно с теб да ви е приятно! НО в един прекрасен момент да го запознаят с друго момиче по което да хлътне! Чесно да ви кажа на тези кодини трудно се намира истинска любов! Леля ми и вуйчо ми бяха заедно от детските си години, но осъзнаха че са заедно заради децата си ! след 20 годишен брак и около 5 години като гажета те се разделиха ! е да мирно беше и сега пак се виждат защото малкия ми брачед е на 10 години за разлика от големия който е на 18.
    Много относително понятие е любовта !

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    vseki moje da obi4a no ne 4ovek si opredelq koi kogo i koga da se vliubi a negovoto syrtze
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

da ima priqtelqt mi e takuv primer

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

ПРЕДИ НЕ ВЯРВАХ,ЧЕ МОМЧЕТАТА МОГАТ ДА ОБИЧАТ, НО СЕГА Е РАЗЛИЧНО. С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ВЗЕХ ДА СЕ ОБЕЖДАВАМ, ЧЕ МОМЧЕТАТА ОБИЧАТ ПО-СИЛНО ОТ НАС.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Всеки може да обича...Няма значение дали е мъж или жена...Това е чувство,от което не можеш да избягаш.Не си мисли,че всички момчета са идиоти,има много,които са свестни,просто явно не си имала късмет,за да срещнеш някой от тях
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    sofia
    DALI MOM4ETATA OBI4AT ISTINSKI?.....
    Tova e edin mn tryden vapros. Az sam edno momi4e na 15 godini. V momenta imam priqtal s koito hodq ve4e po4ti 2 meseca. Strannoto v na6ata vrazka e 4e to o6te na 2rata sedmica mi kaza 4e me obi4a.
    Az go haresvam ot 8 meseca i naistina go obi4am!
    koftito e 4e toi ne propuska slu4ai da se zabie s nqkoe momi4e.
    az mu kazvam 4e na mi puka no v sa6nost e mn boleznano.
    ne znam kakvo da pravq!?...
    molq vi daite mi savet...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си