здравейте!в момента съм толкова сама,няма кой да ме изслуша и кой да ми даде кураж и се надявам вие да сте така добри и да ми помогнете и така.....преди бях много затворено момиче,не допусках никое момче до себе си/голяма роля май изигра,това,че израснах без баща/винаги като видех че някое момче се интересува от мен аз бягах до преди 4 месеца-запознах се с едно момче,мил,внимателен,чаров н!той такмо беше скъсал с приятелката си с която е ходил 2 години!зьпочнахме да се чуваме и виждаме редовно-стана ми много близък-но нищо интимно не е имало!докато един "хубав" ден той случайно не ме запозна с един негов познат.....май се влюбих в него,той ми казваше че ме обича и аз като една глупачка без опит му повярвах,но той си имаше приятелка,каза ми че като завърши ще я зареже и ще бъдем официално заедно....и да..заряза я и тръгна с трета!!!!много ме боли сега,чувствам се сама и болката е ужасяваща sad той продължава да ме търси и да ми казва че ме обича,но това да не бъде с мен било неговото наказание за грешките който е правил!!!аз вече не го искам-да липсва ми,но трябва да го забравя!!!а момчето което ме запозна с него.....май е човекът в който съм била влюбена през цялото време.....казах му го онзи ден и той ми каза че аз съм единственото момиче което е заглеждал откакто е скъсал с приятелката си,но не бил готов,още я обичал въпреки че вече не иска да е с нея,просто искал сега да бъде сам,не искал да е с мен и още да има чувства към нея!!!имам чувството че поподнах в някакъв кошмар!на 18 год съм,за първи път отворих сърцето си,едното момче ме нарани жестоко и ме боли неописуемо много....а второто което ме привлича не е готово и на дали скоро ще е /разбирам го напълно/ страх ме е че пак ще се затворя,а и нямам много приятеле-познати да!но най-добрата ми приятелка замина до 11 юли и сега съм толкова сама....и така боли
знам че има и хора с много по-сериозни проблеми но имам чувството че умирам от болка и незнам какво да правя!!!!ако можете дайте съвет как да забравя момчето което ме нарани страшно много и как да спечеля другото момче!!!!знам че е егоистично,но ако бъда с това момче,съм сигурна че той ще ме направи щастлива и ще забравя болката,а пък и аз имам някакви чувства към него!!!