- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dali sam bremenna spored vas molia vi HEEEEEEEEEEEELLLLLPPPP
Nikakvo ponqtie za vajnite ne6ta ot sex-a a mi trugnala da se zaburkva s takiva ne6taПървоначално написано от mnogo upla6ena
![]()
![]()
![]()
![]()
Zemi i pro4eti ne6to i posle se misli za golqmata rabota
![]()
BravooPozdravleniq =D>
I sledvashtiq pyt budi po-vnimatelna, tova ne oznachava da spresh s tezi neshta ami prosto da izpolzvash prezervativ!!!!!!!!![]()
Drugiq put da te ebe i da se izprazni v teb![]()
1vo 6ansa e bil mn malak pak i testa e otricatelen. testovete ne gre6at, stiga da sa napraveni izvestno vreme sled sex. spored men ne si bremenna uspokoi se
bremenna si 6e rodi6 kobilka
Ne si bremenna.I kogato zapo4va6 da pravi6 sex trqbva da si dobre informirana za vsi4koa ti mai ne si...
Ееех, слава богу, миличка! Добре, че всичко е наред. Занапред просто използвай предпазни мерки и дано всичко е ок, и да нямаш проблеми.\
/
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Абе ти си ебахти и курвата.ДАно те хване на улицата някой на 24 години та изчука едно убаво ти дойде акъла в главата.Айде вземи са махай от тула бати нещасницата.А дано си бременна и го осъзнаеш на 8-я месец.ВАшите ще те оставят на улицата и ще те смелят от бой.Приятеля ти вече ще на 18 години.И го чак пандиз за педофилство!
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
6-ти клас и тръгнала да ми прави секс..Айде аз съм момче и съм 8-ми клас и пак бива все пак съм на 15 години!Ама ти на 13.Яла при мен та оправя едно хубаво!
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Абе я не плюй по момичето!Тва не е твоя работа кво тя прави, не и даваш ти парите и не я издържаш че да и даржиш такъв тон!
Момичето поиска съвет и нищо повече!!!!И друг път ако обичаш чети темите преди да пишеш, защото тя не е правила секс...
![]()
![]()
![]()
relax be devoiko !Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Принципно има доста малка вероятност да забременее така пък и не знаем дали е минал 14 ден от цикъла и яициклетката въобще е била готова да се оплоди спокс аз лично се съмнявам в товадано не си за това за възраста щом му е дала да прави такива работи и тя му е правила Ч. начи мисли, че е готова за сексуален живот вече
, средната възръст на българка да прави секс мисля беш 12.9 а при момчета 14.5 нещо такова беше
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Kupi si edin test za bremennost
biri4ka ти май не четеш изобщо.. момичето пише че си е правило и е отрицателен...
btw колко време след секса си напраи теста? То трябва да минат 10 дена ли там колко бяха
Mdam opredeleno e kraino vreme za lock. Temata se izcherpa, a problema se reshi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
a be hora kak moje da ima takiwa momi4eta?a tkaiwa mom4eta? Che sto da ne moje da si bremena! Ne bih se u4udila! Na 13 god 4ikiq ste pravi ....
Jivotat ne se izmerva s broq na vdishvaniqta, koito pravim, a s momentite, koito spirat daha ni !!!
НАЗАД СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ