- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в даскало
В даскалото?!?!? Не съм !![]()
Да ме види некоя учителка да фана я еба и неяхахах... само да не е учител , чееее.... не ми се мисли
![]()
![]()
![]()
Ламерска работа какво да се прави
Специално даскалото в което уча е престроено и кенефите са.. у0у! По-добри от собствения ми кенеф, но все пак не бих го напрайла.. е може би бих се изклушила с приятеля, ако учеше изобщо и то в мойто училище и стааа дълга и широка.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
тръпка си е на обществено място, но аз когато учех рядко се правеше секс в даскало, но затпва пък си наваксах с годините.......
в почти всички дискотеки, пицарии и кръчми дето съм ходел съм го правел...... мен лично много ме възбужда тава!
ne nesam i ne mislq da o pratq,6t0t0 mi se struva prosta6ko....
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Ne sym ...ama mnoo mi se iska da proam..zvu4i qko \/ \
/
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Само орална лиубоффф...без малко да ни хванат![]()
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
tuka polovinata deto pisaha 4e ne sa ama mnogo iskali 6a sa dovolni ako nqkoi ot protivopolojniq pol samo gi pogali ili pogledne 6tot po4ti vsi4ki tuka ne sa takiva za kakvito se predstavqt i samo si me4taqt za svirka v daskalo i t.n.,am kvi bqha tiq det "az kato hodeh na u4ili6te ne se praveha takova raboti" mi to qvno e bilo baq otdavna i mi se struva 4e dosta hora tuka veche ne sa teen ama nqma zna4enie,za vtori treti put vlizam v tos forum i zabelqzah moje bi 10-tina 4oveka koito mislqt predi da prikazvat a drugite mi se struvat iztre6tqli gamer's ai po4vaite da me hranite![]()
Sleeps well with others написа:
Не съм го правила в даскало..но не крия че искам![]()
tova da go napravi6 v daskaloto 6e e izvrateno pak i nqma kade. edvali nqkoi iska da pravi sex v toaletna ili na 4ina![]()
abe az da bqh hvanal daskalkata ni po himiq baq gotino par4e be6e taman i ot himiq nerazbiram 6tqh da imam dobri ocenki \/
не съм го правила е даскало пък и не искам . предпочитам да ми е спокойноПървоначално написано от L!m0nA
![]()
emi ne sym g0 prawilaa a i ne mi sa struwa mn d0bra ideq.. sht0t0 ne e ud0bn0o ae nz.. nqmam mn jelanie.. w t0wa dasakl0 sym wseki den i da prawq tam sex .. ne mersi d0sta mi e antii xhahxh :P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
dae i az ne bih go naprail, makar 4e i da iskam ve4e ne mojepyk i dokolkot pomnq kenefite bqha v ujasno systoqnie, a pyk staita vsi4ki vinagi sa pylni 6toto daskaloto be6e taka i taka malko.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
emi na mene samo mi duha6e edno momi4e v daskalo, no sex ne sme pravili tam, to nqma i kak, osven da se skriem v mirizliviq kenef ina4e 6e ni vidqt,a ne e jelatelno!
еми в даскало не съм,но знае ку човек някой ден... ххахах не е
просто приятелят ми не е ученик,а студент и в даскало не става...пък и си имаме достатъчно др. места![]()
Не съм все още,но ще е предизвикателство.![]()
Ми кажете къде учите тези дето искатеПървоначално написано от mnogo_qka_macka
![]()