.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: za pupa ?

Hybrid View

Guest

za pupa ?

izvinqvam se ako se povtarqm no molq vi mi otgovorete sled kato se probie pupa,s kakvo da go poddarjam taka 4e da ne se vuzpali i kolko puti na den.pls kajete

Мега фен
    Като те е дупчил някой, който няма никаква представа от тези неща, ще търпиш последствията. Отиди в аптеката и попитай!

Град
    SeloSofia
    OMG!! kvi posledstviq... momi4eto to4no si zadade vuprosut . ta po temata ne e nujno da vzima6 mazila nqkakvi i t.n. zna4i moq priqtelka se produp4i min godina po tova vreme i po4ti ne q bolq sled kato q produp4iha samo ne trqbva6e da se pipa da s emaha obicata i mn vnimatelno da se gleda s kakvo se mie ne6to takova a i te tam kato te produp4at 6te ti kajat
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

po princip kato ti slojat obi4ka v studioto trqbva da ti kajat be macka!!! az trqq6e sutrin i ve4er da go promivam c kislorodna voda i da go maja s hlornitromicin-2 sedmici taka i posle 4ak trqq6e da mahna obi4kata i da po4istq i neq!nqmah problemi i ve4e 1 goina i pove4e mi e 6 pupa!
    "...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."

Мега фен
    Да, не трябва да се маже. И не трябва да се промива. И после ще се чуди дали е нормално да тече гной постоянно.

Град
    SeloSofia
    te v salona 6te i kajat a i za6to vednaga ska4a6 koi e kazal 4e nekfi nekadurnici 6te q dup4at!?!?!?!?
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

Мега фен
    Тогава защо пита?

Град
    Бургас
    ami mila az sa6to imam obi4ka i si q mazah sas piercings care gel,oba4e v studioto kadeto se dup4ih mi go dadoha ave neznam pitai v aptekite apuk za da ne se vazpali na men mi kazaha mesec i polovina da ne si svalqm obi4kata posle ve4e moje6 da si q smenq6 ne si pipai pupa s mrasni race na men mi se be6e vazpalil oba4e s toq gel se mazah i to kato se maje6 trqbva da razdvijva6 kojata za da ne zarasne s obi4kata ili da ne gnoqsa
    Животът е това което става,докато ние кроим други планове!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Тогава защо пита?
    `Death`Whore`, тя пита, за да знае предварително може и аз да не съм разбрала правилно де..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Sliven
    с кислородна вода промиваш и с розова вода...мажи го с цинкова мас или немибацил има едно мазничко за очи...аз за 3 пат се дупча и все ми се къса дупката.....ама за сега е добре с това немибацил

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    с кислородна вода промиваш и с розова вода...мажи го с цинкова мас или немибацил има едно мазничко за очи...аз за 3 пат се дупча и все ми се къса дупката.....ама за сега е добре с това немибацил
    Глуууупаво дете! Това, че ти се къса кожата, означава, че организмът ти отхвърля обицата и не трябва да го дупчиш пак!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Промиваш със спирт/кислородна вода,
    мажеш с тетрациклин/гентамицин или някфо подобно.
    Първите три дни - 3 пъти на ден,
    вторите три - 2 пъти
    и после по веднъж на ден докато заздравее напълно.

И не се дупчи в козметичен сално, в НИКАКЪВ случай...

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Тогава защо пита?
    Emi pita za6toto iska da razbere mn glupav vapros zadade

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си