.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Фен
    Град
    В нас ;)
    Веднъж първия срок казах на една нещастна бабичка по английски че е много тъпа .. та после си имах доста неприятности .. мислеше да ме оставя на поправка .. ама се отървах

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    mqtali sme stolove prez prozortzite 4aaaak dolu
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

az zamervah gospojata po angliiski s tebe6iri i gubata za miene a tq se 4ude6e koi q zamerva
    2 т. системно.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Епа миналата година всички от класа подарихме на биоложката самобръсначка,та да си обръсне крачката.Също така в едни час по биология пуснахме димка в кабинета,а по история се развилняхме с една пърдяща възглавничка.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Понеже госпожата ни по музика е с масури и ния я целим с топчета хартия,хрупанки и сякви такива...
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    Eto stara tema za u4ili6tni 6turoti

амм ние сме трошили прозорци, праили сме стаята на гъ3 мноо пъти, мерили сме учители със столове, сякви интересни спомени, някой от тях даже ги имаме запизани на сайта в signature-то ми
    est

Guest
    в моето даскало имаме традиция, всички които ще завършват, накрая на годината трябва да направят senior prank и никой нищо няма да им направи.... щото всички очакват нещо да стане последните няколко дни... директор, учители, ученици всички.
    едната година пуснаха обява в интернет че училището се продава... интересното беше че е имало хора които са се обаждали...!!! голям смях.......
    др година, понеже по коридорите има lockers... ама много и всеки си има собствен.... нз от къде са взели комбинациите за всички шкафчета... но бяха сложили вътре часовници и всички бяха сложени да звънят по едно и също време
    и други таки неща....

ami ... celehme gospojata po matematika s jyltyk ot qice ...
    izbqgvahme prez prozoreca po vreme na matematikata shtoto nie beshe typo e toi prozoreca super nisko ... da prisystvame ... na padaneto na plombata na gospojata po izobrazitelno i da se smeem .. no ne po nqkakyv obiknoven nachin ... smeehme se gyrcheki se na zemqta ...(dvamata trima) tq sybsem spokoino kaza " a plombata mi" i si q sloji pak v ustata

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    в моето даскало имаме традиция, всички които ще завършват, накрая на годината трябва да направят senior prank и никой нищо няма да им направи.... щото всички очакват нещо да стане последните няколко дни... директор, учители, ученици всички.
    едната година пуснаха обява в интернет че училището се продава... интересното беше че е имало хора които са се обаждали...!!! голям смях.......
    др година, понеже по коридорите има lockers... ама много и всеки си има собствен.... нз от къде са взели комбинациите за всички шкафчета... но бяха сложили вътре часовници и всички бяха сложени да звънят по едно и също време
    и други таки неща....
    Ти май много си гледал Dirty Deeds ..а?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Ами аз си падам малко щур..и на скоро заключих тоя по химия в килера с метлите и ме изгониха от даскало
    А преди една година мен ме бяха заключили на покрива на даскалото, защото се качвахме да псуваме хората и после идва пожарната да ни сваля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си