- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коя е най-голямата щуротия....
Веднъж първия срок казах на една нещастна бабичка по английски че е много тъпа .. та после си имах доста неприятности .. мислеше да ме оставя на поправка .. ама се отървах![]()
mqtali sme stolove prez prozortzite 4aaaak dolu![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
az zamervah gospojata po angliiski s tebe6iri i gubata za miene a tq se 4ude6e koi q zamerva
2 т. системно.
Епа миналата година всички от класа подарихме на биоложката самобръсначка,та да си обръсне крачката.Също така в едни час по биология пуснахме димка в кабинета,а по история се развилняхме с една пърдяща възглавничка.
Понеже госпожата ни по музика е с масури и ния я целим с топчета хартия,хрупанки и сякви такива...
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Eto stara tema za u4ili6tni 6turoti![]()
амм ние сме трошили прозорци, праили сме стаята на гъ3 мноо пъти, мерили сме учители със столове, сякви интересни спомени, някой от тях даже ги имаме запизани на сайта в signature-то ми
est
в моето даскало имаме традиция, всички които ще завършват, накрая на годината трябва да направят senior prank и никой нищо няма да им направи.... щото всички очакват нещо да стане последните няколко дни... директор, учители, ученици всички.
едната година пуснаха обява в интернет че училището се продава... интересното беше че е имало хора които са се обаждали...!!! голям смях.......
др година, понеже по коридорите има lockers... ама много и всеки си има собствен.... нз от къде са взели комбинациите за всички шкафчета... но бяха сложили вътре часовници и всички бяха сложени да звънят по едно и също време
и други таки неща....
ami ... celehme gospojata po matematika s jyltyk ot qice ...
izbqgvahme prez prozoreca po vreme na matematikata shtoto nie beshe typo e toi prozoreca super nisko ... da prisystvame ... na padaneto na plombata na gospojata po izobrazitelno i da se smeem .. no ne po nqkakyv obiknoven nachin ... smeehme se gyrcheki se na zemqta ...(dvamata trima) tq sybsem spokoino kaza " a plombata mi" i si q sloji pak v ustata![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ти май много си гледал Dirty Deeds ..а?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ами аз си падам малко щур..и на скоро заключих тоя по химия в килера с метлите и ме изгониха от даскало![]()
А преди една година мен ме бяха заключили на покрива на даскалото, защото се качвахме да псуваме хората и после идва пожарната да ни сваля![]()