- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak si mahate 4ernia moliv?
eee 6ot az s toaletno mliako posle voda i megdu miglite si mi ostava bruknah si v o4ite i mi se za4erviha pls kagete?
като пък остане голяма работа.няма да умреш.аз като не си трия често грима на очите,не съм пукнала все още.
Постарай се да не си "бъркаш в очите".Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз си махам молива с тоалетно мляко, а ако остане нещо по миглите го махам с клечка за уши (те и за това стават).
Ми с тоалетно мляко и досега очите не са ми пострадали![]()
ami s te4nost za razgrimirane ili toaletno mlqko... a ostatacite po miglite- s kle4ka i pamuk...
s losion za po4istvane na grim-vichy!
Ами то за да не остане трябва с лосион за почистване за грим или тоалентно мляко, после с вода и сапун или гел и после...пак може да не се е изчистил добре.За това на мен ми се маха напълно като ходя един ден без грим. Иначе нищо толкова страшно няма и да остане м/м миглите
![]()
Siurno ne e problem togava 4e moje suvsem skoro da se sbur4ka6 iako.Първоначално написано от Анонимко
maham go s toaletno mlqko i se po4istva perfektno...a ako imam nqkakvi problemi-specialni kyrpi4ki za razgrimirane...i si4ko e na 6![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Темата е доста малоумна. Черен молив слагам само отдолу, на лигавото, а той се маха и с пръстче. Душицо, ти да не се опитваш да си извадиш очите, когато си слагаш молив за очи? Не натискай толкова и ще можеш да го махаш.
Онази съфорумка може и да не е пукнала от грима , ама аз току виж съм пукнала от мненията на `Death`Whore`Първоначално написано от `Death`Whore`
хахаха кое е тва лигавото бе момиче?
хахахахахахахха лигавото каза..
И аз си слагам черен молив на онва ЛИГАВОТО и понеже като стоиш цял ден с този грим , молива пада надолу и отива точно между миглите. Аз си го махам с памук и тоалетно мляко .
т. 2, 9
Egati temata.Az tva ne moga da si go sloja, vii za triene ... ujas ! A se 4udq za6to tolkova mnogo momi4eta gi kefi 4erniq moliv ot vytre6nata strana na migliteNa nqkoi izob6to ne im stoi hubavo
![]()
Не бях сигурна дали се казва слъзен канал. Тъпо звучи, да.
С тоалетно мляко или с разгримиращ лосион. Тези на AVON и Oriflame са много добри.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
и аз така с тоалеТно мляко и нищо ми няма на очитеПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Abe 6to nikoi ne se se6ta da kaje na momi4eto da si zatvarq o4ite pyrvo ??!!!
Да си ги затвори, много ми е интересно как ще си изчисти молива.Първоначално написано от Анонимко
т. 2, 9
абе винаги остава.аз всеки ден си слагам молив и най-чисто си виждам лицето след баня
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
mda i az mn trudno go maham moq.vinagi mi ostava.po princip i az izpolzvam toaletno mlqkoПървоначално написано от olive_oil
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
s toaletno mlqko
2 т. системно.
ми дам... с тоалетно мляко, лосиони, бляляля...
ма е най-забавно като взема да сложа повече тоалетно мляко и се омацам цялата![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99