.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vqrno li e...

Guest

Vqrno li e...

Ne sam sigurna dali nqma ve4e takava tema no ako ima 6te izvinqvate! Ta iskam da pitam vie kolko 4esto se obezkosmqvate s kola maska ili epilator?V smisal na kolko vreme gore dolu? Znam 4e si zavisi ot 4oveka no - vqrno li e 4e trqbvalo kosmite da porasnat pone 1cm !!!!! Misi predvaritelno

Супер фен

Re: Vqrno li e...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne sam sigurna dali nqma ve4e takava tema no ako ima 6te izvinqvate! Ta iskam da pitam vie kolko 4esto se obezkosmqvate s kola maska ili epilator?V smisal na kolko vreme gore dolu? Znam 4e si zavisi ot 4oveka no - vqrno li e 4e trqbvalo kosmite da porasnat pone 1cm !!!!! Misi predvaritelno
    Аз си ги махам с епилатор през 2-3 дни...ако чакаш да ти станат 1см,ще има бая да си чакаш
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

momi4encence
    Guest
    amii vij mila , trqbva da stanat kym polovin sm ili 1 sm za6toto ina4e ne stava ... ama az ne si gii maham nito s lenti4kii , nito s epilator a sys samobrysna4ka . preporu4vam ti samobrysna4ka GILETTE .. probvaii
    \/

m

ми чакам ги гори-долу 2мм да станат и с епилатора а иначе като време ми израстват за почти две седмици
    математиката е единствената наука
    която ти позволява да водиш сам себе си за носа
    you took my life .......
    now I`ll take yours!!!!!!!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...

Re: Vqrno li e...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и аз бях чела,че за лентичките трябва да са поне 1 см.е аз кога ще ги чакам да станат толкова?затва си ги махам със самобръсначка.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не си засичам през колко време. Като забележа, че имат нужда от отстраняване - пускам епилатора, кола маска рядко си правя сама.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    AZ si gi maxam s kola maska na razli4ni periodi ot vreme!Poprincip na 1-2sed!!!
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Повече от фен
    emi ne zemi gi mahai seki den to se izskva malko mozuk she gi mahnesh kogato sa dostatuchno dulgi da za gi hvane epilatora ili kola maskata!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Не си засичам през колко време. Като забележа, че имат нужда от отстраняване - пускам епилатора, кола маска рядко си правя сама.
    i az taka-ne 4akam da mine opredeleno vreme.ina4e razli4no gi maham-1 pat sas epilator,drug pat sas kola maska,drug pat sas samobrasna4ka-zavisi
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си