.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Pomosht

BaTTerY
    Guest

Pomosht

Molia vi pomognete mi.Obicham edna mnogo dobra priqtelka i s neq naistina se razbirame chudesno,obache tq me ima samo za mnogo cennen priqtel.I kogato mislq za tova mi stava mn tujno.Problema e che kogato i namekvam tq mi otvrushta che prosto sym i mnogo cennen i ne iska.Imah tozi sluchai s 1 momiche,obache s dvete stanah priqtel,koeto ot edna strana e dobre,obache na men mi stava psihicheski mnogo tujno.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    е тва положение в което си ти сега според мен е най-гадно.... ами къф съвет да ти дам.. или се опитай да го преодолееш намирайки си гадже или... просто не бъдете толкова близки приятели втория вариант е по-гаден де,щото както разбирам за нея ти си много ценен и не иска да те губи като приятел,а ако тва стане и на нея ще и е кофти.. при сички положения не може да сте доволни и двамата ноо кфо да се праи. такъф е живота. Успех ти пожелавам
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може би е важно още от самото начало да покажеш някакъв интерес към момичето което чакаш,не да чакаш да й станеш най-добър приятел.Разбира се не бива да прибързваш-трябва да опознаеш момичето много добре,да си мил и т.н.,но в същото време да покажеш че имаш интерес към нея.Много е важно първото впечатление което ще направиш и начина по който тя ще се отнесе към теб.Защото аз съм така че като погледна на едно момче само като на приятел и после колкото и да е готин не мога да си представя да имам други отношения към него.Успех и дано нямаш повече такива случаи

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Ei pi4 mn gaden problem ima6!Kvo da ti kaja!MOje bi trqbva da po4aka6 malko,a ako ne moje6 da 4aka6 pove4e sedni i pogovori s neq!Moje bi namecite ti ne sa dostut4ni!6tom te smqta za mn cenen priqtel tq 100% ima nqkukvi 4ustva kam teb!Nqma kakvo da se 4udi6!Obadi i se izlezte i pogovorete...
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

BaTTerY
    Guest
    Blagodarq vi vse pak,no ne iskam da q izgubq,tvurde e cenna za men.Mislq che sledvashtiqt pyt trqbwa malko s samochuvstvie da deistvam.Blagodarq otnovo

XeDoX
    Guest
    Ей приятел,и аз съм имал подобен проблем.Препоръчвам ти да и покажеш че я харесваш,но да не си твърде настоичив.Но по-добре си останете приятели,все пак това е едно от най-хубавите неща на тоя свят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си