.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ThIs_Is_FaTe
    Guest

Mnoooo kofti trupka

Napravo i az nz kak da po4na ama ok...taka...zna4i 4ata si s edno mom4e ot dosta vreme i qvno po4vam mnoo qko da se privurzvam(koeto me pla6i) i toi kum mene oba4e toi iska da se vidim a az o6te ne sum gotova i izmislqm vsevazmojni opravdaniq s koito da se izmukna.iskam da vi pitam vie kfo mislite da hoda li da se vidq s nego ili da si igraq kartite po moq si na4im ????
    mnoo 6e sam vi blagodarna ako mi pomognete pone malko 6tot sum zatrodnena ae mnooo cunki predvaritelno

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    оооффф.. на колко си ти и на колко е той?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    mi ako toi imA tfoi pics i ti negof nqma problem da se fidite...spoko we ne se straxufai
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest

Re: Mnoooo kofti trupka

Според мен заинтересувай се от приятели първо колко е голям този и ако мислиш че не е опасно излезте но винаги си имаи едно на ум!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми поопознай го още мъничко и когато си сигурна че искаш да се срещнете му го кажи.Няма защо да измисляш оправдания!Бъди искрена-кажи му че все още е твърде рано и че ще му кажеш кога е момента.Не е хубаво да го лъжеш с тия оправдания,защото рано или късно ще се усети!Пък и не виждма защо да не се видите?Ако не стане-не стане,поне ще знаеш че си опитала и няма да се питаш "Какво би станало ако.."

holy
    Guest
    mi vij kfo mili4ka ako go poznava6 ve4e dostata4no i izpitfa6 ne6to kam nego nqma problem da se vidite no ne hodi sama kaji mu 4e shte si fr i toi da si dovede fr i moje da se 4uvsta6 pone malko oblek4ena 4e nqma da si sama vse pak predstavi si doide v moment koito i v dvamata mal4ite 6te stane super neudobno tka 4e me vzemi men az sam dosta ob6titelna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си