.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    chipy
    Guest

Kakvi...? (kam mom4etata)

I taka-mom4eta kajete kakvi smsi obi4ate da poluchavate ot liubimata.Kakvo sadarjanie bi vi podludilo ) spodelete s nas momichetata!! \/

Повече от фен
    da spodelqt s tebe! za kfo sichki govorite v mnojestveno chislo ! na men ne mi puka.. ako im napishesh skupi iskam te v legloto 100% shte go haresat nqma nachin ..

Guest
    ауу ебаси феминистката .. ами някъв смс в който му казваш примерно.. колко много го обичаш и какво значи за теб без да използваш някви клишета, но тези неща по принцип не са за да се пишат на смси, а за да се казват в очите

Мега фен
    Какво ти дреме какви смс-и харесват мъжете? Никой няма да се влюби в теб от смс.

Фен
    Град
    Hell.
    Мило искам да ти духам!!!

Mr_Boombastic
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от L!m0nA
    Мило искам да ти духам!!!
    И аз такива обичам!

Mr_Boombastic
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Какво ти дреме какви смс-и харесват мъжете? Никой няма да се влюби в теб от смс.
    На тебе ти се чудя, как на всяка тема пускаш по няколко поста. Ти постоянно пред компа ли стоиш? Ми кога правиш другите работи - секс, кафенца, даскало, домашни. Без тебе май никъде не минава, ех аман ама - на всяко гърне - миродия!

Мега фен
    Завърших даскало, по кафета не обичам да ходя. Стоя на компютъра по няколко часа вечер. Както казват "Не ми се бъркай в живота"! Пиша, защото форумът е олигофренски. Не съм мислила, че могат да бъдат зададени толкова глупави въпроси.

Guest
    Използвам не особено полезната тема, за да задам някой друг въпрос! Абе четох някъде, че когато жената си играе с косата е жест, че мъжа я привлича. Това вярно ли е, вие така ли правите когато харесате някой, замислете се. Защото в последно време започнах да го забелязвам все по често при момичетата около мен и искам да знам сигурен знак ли е. Какви още подобни жестове се сещате?

Мега фен
    Ако си играе с косата си и те гледа, да. Ако си играе с косата си, виждайки, че я гледаш, също.

chipy
    Guest
    of ne sam pusnala temata za da pitam kak da svalq nqkoi..pusnah q zashtoto mi e interesno kakvo obicha da prochete..no da nqma znachenie!
    temata ne e tapa prosto se iska malko fantaziq-kvo tolkova.

Guest
    Ако си играе с косата си и те гледа, да. Ако си играе с косата си, виждайки, че я гледаш, също.
    Еми ако пита "Какво правиш в свободното си време?" и такива подобни въпроси свързани с личния живот и как си го пилея. Това зелена светлина ли е?
    И още за едно нещо се чудя! Когато едно момиче стои до мен с кръстосани крака и този който е отгоре започне все по - бързо да го мърда напред - назад, това означева ли нещо или просто е нервна.

Мега фен
    Не означава, че иска да те свали. А въпросите за личния живот невинаги са индикатор за чувства...просто може да иска да завърже разговор.

Mr_Boombastic
    Guest
    Не означава, че иска да те свали. А въпросите за личния живот невинаги са индикатор за чувства...просто може да иска да завърже разговор.
    Добре, че има някой да ми отговаря!
    Еми ся щи кажа една друга ситуация. Значи празен автобус, аз си пътувам за вкъщи най отзад! По едно време влиза едно привлекателно момиче, усмихвам и се, а тя НЕ. Но след няколко секунди идва до мен на около метър и нещо до мен. Това означава ли, че иска да я заговоря?

Мега фен
    Не мога да знам какво се мъдри в главата на всяка жена. Препоръчвам ти да не се опитваш да търсиш знаци в поведението и думите на момичетата, а ако харесаш някоя, просто да я заговориш и да я поканиш да се срещнете само двамата. Ако няма интерес - без лоши чувства.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    da spodelqt s tebe! za kfo sichki govorite v mnojestveno chislo ! na men ne mi puka.. ako im napishesh skupi iskam te v legloto 100% shte go haresat nqma nachin ..
    toq na seki 6e dopadne

Град
    София
    Ами смсчетата с обяснения в любов се поистъркаха ,а и да му пращаш любовни смсчета в един момент вече омръзват ->> няма да е лошо да разнообразиш с нещо по-палаво

Голям фен
    Съгласна съм
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

[quote="honey91"]
    Аз винаги съм съгласна с `Death`Whore`
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    Тъй сега какви смс и ли еми накакви мразя да ми досаждат ето ви пример за смс от снощи.Другото е без коментар.

Дословно. KOTE OBI4AM TA LEKA NO6T I DA ME SUNUVA6 UTRE DA DOIDE6 4E MI E DOMU4NQLO MNOGO CELUVKI

и това в 00.00 часът да се гръмнеш направо.ДА ходя при някаква си абе много интересно кво си въобразявате с тия смс и.

Miii malko ili mnogo v edin hubav moment liubovnite sms-i naistina pisvat... I kak nqma da e taka kato se mele edno i sa6to ? Po dobre ne6to po zaka4livo, taka e po interesno
    Ne 4e sum protiv tova, ama da ne e postoqnno..
    Мене ме нема в целата схема..

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    [SMS] Mnogo te obi4am i ti iskam pi6kata [/SMS]
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

"Pribiri se po burzo za6toto sum sgotvila musaka"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си