- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я отворя
mi purvo trq da q predrazpolojish i posle da q vuzbudiush i posle da i go mushnesh xaxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
i za desertПървоначално написано от KaMiKaDzE
da proa s nusa na boink 747![]()
Ае,бахти лиохманите...Как с какво да отвориш момичето бе?Ти да си чувал случайно за пенис?!?Ако пък нямаш такова нещо,чак тогава му мисли с какво да я отвориш!
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Прав е човека с главните букви, тука сте се събрали от умни по умни. Чудя се къде са хората от МЕНСА или от лудницата да ви приберат в едно от двете. Като пита човек, няма нужда да му се зверите/подигравате/остроумничите - ако можете отговорете, ако не - трайте си. При положение че и без това информациата е малко, още повече че не всеки се престрашава да попита, защо трябва да се правим на остроумни.
Айде и един въпрос от мене - възможно ли е ако момичето не е достатъчно възбудено да е много тясно или да го разбирам че по принцип си е тясна?
Напълно съм съгласен! Човека ва пита за съвет вии го зехте тука на подбив . Ебати глупаците туй е ли форум за съвети . Тука не треа да има място за 2-3 лапита дет са чудят де да си избият комплекситеПървоначално написано от Varna
![]()
ПП : Добре че поне има някои които знаят за ко треа са ползва тоз форум
Бих допълнила само, че половината момичета тук са девствени -> нямат и идея за какво става дума, а част от другата са леко "изпростели", ако може така да се изразя.След като един човек е решил да се регистрира във форум, дори да е само за да "си изгуби времето" не виждам защо трябва и да си показва простутията.Щом момчето пита, значи не знае.Първоначално написано от Гхост
Сигурна съм и че половината от момчетата тук дори не са виждали девствено момиче, а тръгват да пишат глупости.Да сте чували, че мълчанието е злато? В този случай бих перефразирала -> мълчанието на повечето от юзерите е злато.
По темата : когато момчето се възбуди половият му орган нараства, при момичетата пак има промяна, дори не толкова видима.Подмокрянето е важна част, особено за първия път.Течността служи за "смаска".Затова е и толкова важно.При възбудата мускулите се отпускат, затова е малко относително да се каже за едно момиче, че е "тясна".
Отварянето на едно момиче е много важен период за него.То е като някакво свещено начало, поне за повечето.Притеснението е неописуемо, но не и болката. Възбудата е важна част от процеса, затова е и прието момчето да прави френска любов на момичето.Пръстите се използват за да може мускулчетата да се поотпуснат малко по малко, така се притъпява болката.Постепенно използваш един, два и три пръста.
Мога да ти дам един съвет, ако с презерватив неможеш да проникнеш, дори след операцията с пръстите - махни го.Стой 1-2 мин без и после пак сложи. Презервативите са много хлъзгави, а да не забравяме и че момичето се предполага да се е подмокрило.
И най-важното, не мисли за това като за "ще правя секс с нея", а като за "аз ще я отворя".Приеми го като изключително важно нещо за момичето и мисли само за нея.
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
parvo gledia da e vyzbudena dobre i togava sas prasti parvo edin posle 2-ri... i s onaa rabota ako ne q boli s prasti ama badi vnimatelen barzata rabota sram za maistora...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Абсолютно си прав и аз мисля така.Първоначално написано от Varna
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
purvo se izvinqvam 4e pi6a na latinica nqmam kirilica na pc-to . taka vuprosa mi na mene e sledniqt. kakvo se rpavi sled tova tam s otmivaneto na kruvta i kolko vreme trqbva da pordulji sex i dali ima drugi ne6to deto trqbva da se napravqt sled tova??
...Първоначално написано от gangstashit261
1. възраждаш тема, забравена преди 4 години![]()
![]()
2. не е сигурно, че ще има кръв- при някои изобщо няма
3. сексът колко време трябва да продължи само ти си знаеш- докато я заболи или докато не свършиш, или пък докато не ви втръсне![]()
4. какво друго очакваш да се прави? Освен да се самопочерпиш една бира, че си отворил мацката, друго няма кво да направиш![]()
5. не забравяй за презервативите, че ако след няколко дена пуснеш тема 'бременна ли е' ше те разстрелям с 'Калашников
6. на колко си? Предполагам си малък, щом питаш такива неща .. няма лошо..
+1Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2oo6
;dddd направо ме разбихте
![]()
Еха... изминали са 4 години от последния ми коментар във форума...
По темата.. просто бъди нежен и внимателен, и ако момичето пожелае да спреш, спри! Ако ли не, няма проблем да продължи колкото искате!
с десен бутон>open with>select program from a list>media player classicаз така ги отварям пичките
![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ебати простаците ... Брат възбуди я и после бавнооо![]()
С коляно?![]()
It's too late...
^ Съгласен... Сладурана![]()
![]()
![]()
It's too late...
Виж с пета не съм пробвал![]()
![]()
Може би с китка? о.0![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
А ти с какво се отвори?![]()
![]()
It's too late...
С чехъл?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
БивЪЪЪ мЪЪ пъкк![]()
![]()
![]()
It's too late...
Кой туй?Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
It's too late...
с гвоздей
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.