.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    MH`npuTecHeH
    Guest

Pritesnqvam se za neq

Taka...az imam gadje na 15 godini i tq kakto si4ki momi4eta na tazi vyzrast...si misli 4e e debela.A tva izob6to ne e vqrno.Otna4lao po4na nai nevinni dieti-bez da qde sladki raboti i t.n. ... No posle po4na da stava vse po seriozno.I naistina po4na na otslabva-taka de,da otslabva o6te pove4e.I ve4e razlikata v kilogramite se vijda savsem qvno.Pritesnqvam se za neq.1 pyt i napraih namek 4e prekalqva i tq napravo izbuhna i ze da mi govori razni gluposti 4e bila mn debela i t.n.Strah me e da i kaja ne6to 6tot mn q obi4am i ne iskam da q izgubq no se pritesnqvam za neq...kak da q nakram pak da qde ili da i napraq nakyv namek...

Супер фен
    Град
    София
    Ами освен да и повтаряш колко добре изглеждааа...друго не се сещам...но не и прави такива остри забележки щом така избухва

Мега фен
    А според мен И трябва професионална помощ. Това се казва анорексия и е много сериозно.

Оф ами трябва да говориш с нея на всяка цена.Според мен постепенно тряабва да почне да яде нормално ама щом мисли че е дебела може да и дадеш идеята да се запише някъде да спортува нещо,но според мен диетите са най-тъпия начин да отслабнеш

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami..az shti kaja 4e ot moite dieti i neqdene stignah do anoreksiq...e sa se lekuvam de..daje sum si dovre ve4e...ama trudno e da kajesh na nqkoi che ne e debel pri polojenie 4e si go e vtulpil...govori s mackata si i i kaji 4e e super gotina taka kakto si e v momenta i 4e nqma nikva nujda ot dieti verno shte se skaate...ama po dobre q spri..a i plus tva kato se skaerate shte se sdobrite sled kato se obichate..i taka..ama q spri ..

Re: Pritesnqvam se za neq

Цитирай Първоначално написано от MH`npuTecHeH
    Taka...az imam gadje na 15 godini i tq kakto si4ki momi4eta na tazi vyzrast...si misli 4e e debela.A tva izob6to ne e vqrno.Otna4lao po4na nai nevinni dieti-bez da qde sladki raboti i t.n. ... No posle po4na da stava vse po seriozno.I naistina po4na na otslabva-taka de,da otslabva o6te pove4e.I ve4e razlikata v kilogramite se vijda savsem qvno.Pritesnqvam se za neq.1 pyt i napraih namek 4e prekalqva i tq napravo izbuhna i ze da mi govori razni gluposti 4e bila mn debela i t.n.Strah me e da i kaja ne6to 6tot mn q obi4am i ne iskam da q izgubq no se pritesnqvam za neq...kak da q nakram pak da qde ili da i napraq nakyv namek...
    еми с говорене ще стане...обяснявай и колко е слабичка а у и дано и дойде акъла в главата

Голям фен
    Град
    дианабад
    Говори и с родителите й, няма начин и те да не са забелязали промяната.

Guest
    spored men i kaji 4e e mn hubava,4e ve4e e stanala s perfektno tqlo i t.n
    dano spre s tiq dieti

Град
    София
    Говори сериозно с нея. Ако се кара с теб, не отстъпвай. Говори с родителите и - от ей такива глупости ще си докара язва, да не говорим за болемия или по-лошо - анорексия!!!
    No love - no heart. No heart - no hurt.

В този случай ти трябва да и правиш комплименти ...абе общо взето да и вдъхнеш самочувствие...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

nasty_f
    Guest
    Taka moje da hvane BOLIMIQ!Kaji i go.Tazi bolet se polu4ava kogato ne qde6 i posle kato si otslabnal mnoogo kato hapne6 ne6to povra6ta6 i ve4e ne moje6 da se hrani6.Tova e po4ti nele4imo.Trqbva da ima6 golqm kusmet.Ina4e organizma postepenno ti otslabva i ne moje6 nito da qde6 nito da se dvij6-NI6TO!obqsni i kolko opasno e tova-ne e 6ega rabota,kakto qvno tq si misli.Kaji i 4e ti taka q haresva6 i tova spored teb e nai-vajnoto,a i ne e debela

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от L_i_z_I
    В този случай ти трябва да и правиш комплименти ...абе общо взето да и вдъхнеш самочувствие...
    съгласна съм
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Цитирай Първоначално написано от L_i_z_I

Подкрепям =D> =D> =D>

Nakrai q da otide na lekar, zashtoto tova ne e shega rabota.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Nakrai q da otide na lekar, zashtoto tova ne e shega rabota.
    точно

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Сички на тая възраст си мислят че са дебели батка...и само си провалят здравето и организма с тия измислени диети които нищо не правят

nai dobrata mi priqtelka imA su6tiq problem ako naistina q obi4a6 6te q zavede6 ako trqbva nasila zna4i tova e zabolqvane ne samo fizi4esko no i psihi4esko trqbva da q zavede6 na grupova terapiq tq moje da ti se razsurdi no ti 6te znae6 4e si i spasil jivota za6toto ot tova se umira!
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А според мен И трябва професионална помощ. Това се казва анорексия и е много сериозно.
    momi4eto e mnogo zle ve4e naistina i trqbva pomo6t...

Град
    Plovdiv
    pogledni q f o4ite i i kaji ti men obi4a6 li me?tq estestfeno 6te ti kaje da 6tom prafi takifa jertfi.sled tfa i kaji moeto mnenie fajno li e za teb?kato ti kaje pak da i obesni,4e ne trqfa da q interesufa kakfo mislqt za neq xora,koito ne ufajafa i ne poznafa,a 6tom tfoeto mnenie za neq e fajno kaji i,4e q xaresfa6 takafa kakfoto e f momenta i dano uspee6 da q ubedi6
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си