.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моят проблем

Накратко и моят проблем.Страшно много си падам по едно момче.Той е на 18,аз съм на 15.По държанието му личи,че и той изпитва симпатии към мен.Знае,че го харесвам,дори говорихме очи в очи.Но проблема е,че негов приятел ме харесва и това го спира да бъде с мен.Каза ми,че след време може и да стане нещо.Известно време си клипвахме(като в повечето случаи той пръв ми клипваше),писахме си SMS-и няколко пъти.В един от SMS-ите дори ме нарече "слънчице".Където и да се засечем на улицата,той ме поздравява,усмихва ми се и ме гледа право в очите с поглед,който направо ме разтапя.Но когато му пратих съобщение да излезем двамата,той не ми отговори,а после като го питах защо не ми е отговорил каза,че нямал ваучер.Не знам дали е заради това или не е искал да излезем.Но няколко дни преди това,когато говорихме и му признах чувствата си,той ме целуна.После нарочно ми даваше малки поводи за ревност.Дайте ми съвет какво да правя.Много съм объркана.

Guest
    след като и двамата изпитвате чувства един към друг съвсем логично е да бъдете заедно. разбира се, всеки би помислил за приятелите си, но бъди оптимистка. поговорете и му обясни, че наистина държиш на него, че той за теб не е просто поредния флирт и искаш връзката ви да бъде наистина стойностна... при това положение той, надявам се, ще се замисли на кого наистина държи повече. успех и не отлагай този разговор, той е за твое добро. дано успееш

Ako ti ne haresvash negoviq priqtel koito te haresva nqma smisul toi da vi prechi zatva si pogoviris nego i mu obqsni che ti haresvash nego a ne priqtelq mu iche izpitvash chuvstva kum nego a ne kum priqtelq mu!!!!I se razberete i s enadqam da potrugnat neshtata mejdu vas!!!(A shtem ste se celunali tva e super.Sledvashtiq put kogato se vidite go celuni bez da kazvash drugo)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bubanata
    Ako ti ne haresvash negoviq priqtel koito te haresva nqma smisul toi da vi prechi zatva si pogoviris nego i mu obqsni che ti haresvash nego a ne priqtelq mu iche izpitvash chuvstva kum nego a ne kum priqtelq mu!!!!I se razberete i s enadqam da potrugnat neshtata mejdu vas!!!(A shtem ste se celunali tva e super.Sledvashtiq put kogato se vidite go celuni bez da kazvash drugo)
    saglasna sam s tova koeto kaza
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    след като и двамата изпитвате чувства един към друг съвсем логично е да бъдете заедно...
    Така е, освен ако момчето не държи на приятелите си твърде много.

Ako toi naistina te haresva i iska da bade s teb 6te zareje vsi4ko,nqma da slu6a priqtelq si i 6te bade s teb.Toi kvo e vinoven 4e priqtelqt mu te haresva-ti kato ne haresva6 negoviq fr kvo,nima si zaslujava da ne ste zaedno zaradi nego li?Priqtelstvoto mu s onq ne e opravdanie za da ne bade s teb.

Фен
    Град
    Pld
    6tom ste se haresali trq ste zaedno.. a za priqtelq mu ako naistina mu e priqtel trq da jelae na- dobroto za nego t.e ne trqbva da vi pre4i da badete 6tastlivi zaedno
    edna ideq: sauzete s mom4eto(koet haresva6) i namerete nqkoe gotino momi4e za priqtelq mu.. da ni mu e krivo kat vi gleda zaedno. za6toto iskreno ti pojelavm tva da stane
    Nikoi ne trqbva da se ispre4va na patq na lubovta...
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Мега фен
    Кажи му или да е с теб, или не! Ако наистина те харесва, като разбере, че ако не действа, ще те изгуби, ще действа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си