- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оплетох се много яко
Така,първо да кажа,че съм много несериозна и го знам.Знам и че сама съм си виновна.Всичко това го знам.Но сега ми трябва малко помощ за да оправя нещата.
Ема едно момче,което ме харесва.На мен ми е симпатичен,приятен.Още през ваканцийката,която беше една седмица,сме започнали да си пращаме някакви смс-чета "кукло","сладък",ей такива неща.Аз това го правех,защото го смятах за флиртче,безобидничко.Днес, оест,вчера,реших да изляза с него,просто за да се видим,а и все пак ми е симпатичен.И добре,излязохме.Обаче той нещо се изцапа и трябваше да ходим до тях да се проблече...дъра бъра-целунахме се.Аз честно казано не исках особено много,но му позволих...нямам идея защо.И като излязохме пак,ой ме прегърна-и аз няма къде да ходя,все пак преди 5 минути се бяхме целували,и аз го прегърнах.И така си ходихме...и той ме изпрати до спирката и там ме попита,дали сме гаджета.И аз му отговорих на шега,че сме-все пак не ми е идеала за момче,просто ми е приятен,но той явно не забеляза,че го казах с лека ирония.И когато дойде автобуса пак ме целуна.И явно реши,че наистина искам да съм му гадже(не,че нямаше причина де,нз защо го оставих да ме целуне 2 пъти).Но аз сега размислих и реших,че не искам сериозна"връзка" с него,той ми е само симпатичен,аз харесвам друго момче...как the hell да го разкарам?Той ме харесва яко много...и не искам да го нараня,но не мога да наранявам и себе си,като остана с него.
Моля ви,кажете ми как да го отрежа,без да е много брутално,като се има в предвид,че му казах,че сме гаджета...и по възможност да може да стане без личен контакт,защото умирам от срам,не искам да го погледна и да му кажа,че онова не е било нищо...Боже,кажете ми как да се оттърва от това,сега не мога да заспя....просто не искам да сме гаджета,не го харесвам толкова много,изобщо не го харесвам за гадже...не искам да се ограничавам...
Много ще съм ви благодарна ако ми покажетеи изход от ситуацията...и дали ще е дообре,ако просто не му се обаждам,ако не му отговярям на мейловете,смс-ите...ще има ли ефект...но и не искам да ме помисли за някаква гаднярака...оффффф Господи,ужасна съм,аз съм УЖАСНАНе ми беше приятно с него,но си давах вид,че ми е,за да не го обидя...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)