.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от beB_
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    изчукай го яката и й прати писмо 'е те тфа ше му се стори като игра в детската'
    ПФАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ АХХАХАХАХААХАХАХА ЛЕЕЕЕЕ ПОБЪРКАХ СЕ ОТ СМЯХ ДОКАТО ЧЕТА ХАЕХАХЕХАХАХЕХАХЕА
    axhaxhaxhaxh tfa mi haresa
    Между всичко останало и това е начин смисал ма не точно така...смисал може да му окажеш че си нещо много повече от нея и да му докажеш че това което иска да му даде тя ти можеш по добре да му го дадеш....но сичко е въпрос на това до колко си склонна да го наравиш.....а пък и ненамирам смисал за този случай като е от далече след като може да го запазиш за някоя друга наблизо ако има занапред такава...
    Hah mersi za ideata 6te si pomislq varhu neq

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от beB_
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    изчукай го яката и й прати писмо 'е те тфа ше му се стори като игра в детската'
    ПФАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ АХХАХАХАХААХАХАХА ЛЕЕЕЕЕ ПОБЪРКАХ СЕ ОТ СМЯХ ДОКАТО ЧЕТА ХАЕХАХЕХАХАХЕХАХЕА
    axhaxhaxhaxh tfa mi haresa
    Между всичко останало и това е начин смисал ма не точно така...смисал може да му окажеш че си нещо много повече от нея и да му докажеш че това което иска да му даде тя ти можеш по добре да му го дадеш....но сичко е въпрос на това до колко си склонна да го наравиш.....а пък и ненамирам смисал за този случай като е от далече след като може да го запазиш за някоя друга наблизо ако има занапред такава...
    Hah mersi za ideata 6te si pomislq varhu neq

Град
    Gorna Oriahovica
    Dusha teglish edna dylga maina i do tam...ne sa nervi..toi kat e kazal che nqa go naprai..moje tq da e znaela che sha raberesh za t'va i da mu go e pratila natochnoo ai sa nesvi za hora koito ne go zaslujavat!
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си