КАКВО Е ДА ИЗПИТВАШ ЧУВСТВА КЪН НЯКОЙ ИЛИ ДА СИ ВЛЮБЕН?
Значи най-накрая се запознах с момичето които жадувах толкова , и вече 2-3 пъти се срещнахме и нещо поне при мен витае из въздуха , че ще имам голям успех , защото тя показва и тя заинтересованост и то не малка но не знам ...ами тя ме кани тук там и на нищо не отказва
Според вас момичета да ли само експериментира или наистина изпитва нещо кое е по удачния вариянт?
И другото от както се запознахме аз не мога да спра да мисля за нея.за мен тя е ама страшно сладка и красива ...и просо не мога си представя , че някой ден ще се разделим каквато и да е причина но това ми е първото момиче и може би единственото което тоолкова много да харесвам и не искам да съсипя нещата ,но като добавим това , че имам 0-лев опит и много ме страх , защото не знам какво да правя
Запознахме се и си проличава двустранен интерес но за сега толкова
Кажете какво да правя сега ....какво да и предлагам какво се прави след запознанството къде да ходим колко често и какво да говоря като си ме е и доста срам , но постепенно се отсрамвам
Такъв човек съм , че мнгоо мразя да не казвам това което мисля , Изгарям от желание да и кажа , че много я харесвам и че е страшно слдака но не знам....да ли това нямда да провали нещо ..може ли веднага ...просто се задушвам от това леко повърхностно отношение дори в началото ..но като не знам какво да правя ... Тя сега завърши 8-ми клас , а аз 11-ти ...но тя изгледжа по голяма за възрастта си , както и да е ..
Моля дайте съвети какво да правя ...как да зпочна нещата така че да не я изпусна...така че да и бъде интересен ....нищо не знам...дайте съвети
Според вас това да ли значи че съм влюбен и какво значи да имаш чуства може ли те да се явят след 2-3 пъти ?
Много мерси