- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mai sum bremenna
ot okolo 8 meseca ve4e hodq s edno mom4e. pri seks uj se pazime no toq mesec mi zakusnqva!molq vi kajet emi do kolko dni e normalno da mi zakusnee i kak moga da razbera 4e sum bremenna?
може да разбереш с тес за бременност или при генеколога...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Emi principno e vuzmojno da ti zakusnqva ot mnogo neshta- neredoven cikulk, zabolqvane, pritesnenie. Testovete za bremennost (ili pone povecheto ot tqh) otchitat edin den sled zakusnenieto, taka che nqma nikakuv problem da si napravish edin.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от koalka
Не са скъпи. Земи си и провери.
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
споко!Може да ти закъснява по ред причини...но за съжаление не трябва да изключваш вариянта,че може и да си бременна.все пак направи си равносметка какво си правила последните 30 дни - какво си яла,била ли си нервна,натоварвала ли си се физически и задължително си направи тест за бременност!Дано притесненията ти са за нищо!!!
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
а на колко години си
добре де...как очакваш да ти се помогне!!!!
Отиваш на лекар и той ти казва колко може да ти закъснее! И при личния си лекар е досатъчно да отидеш!![]()
8т. реклама
бан на профил
mdaa ina4e edva li nqkoi ot tuk bi ti kazal to4nata istina...ili si napravi test ,ili otidi na lekar !
e ako ne drugo nie mojem pone da q uspokoim..spox macka nqma nikvo zna4enie 4e ti zakusnqva verno pritesnitelno si e...ama moje verno da po red pri4ini..naprimer naposleduk da si otslabnala ott nervi sushto...mnogo sa neshtata ne trqbva da se prtiesnqvash!
=D>Първоначално написано от osemenitelia
Така значи първо нормално е да ти закъсняа и на мен ми закасняжаше много но за щастие вчера след една седмица притеснения ми дойде.Може да ти закъснява по мн причини а и от притесненеие, например промяната на климата храни и кво ли още не и второ имам един въпрос.Какво значи уж се пазим?!?!?!Презерватив ли използватее кво ли ?!?!!?
![]()
![]()
![]()
napravi si test de .... 3 leva e nqma da se ohar4ish mn
Love you Kris !!!
Mersy na vsi4ki mnogo ste mili!6te si napravq test no vie vse pak malko me pouspokoihte.
Posle pi6i dali vsi4ko e nared.Uspeh![]()
Doide mi
eh golqma radost![]()
bravo mn se radvam {}Първоначално написано от veselo_momi4e :))
Love you Kris !!!
bravo :P samo gledai da ne ti lichi mn mn shtastieto,che az ei taka mn se zaradvah,che mi doide i opaaaa strinka mi razbra za moite podviziПървоначално написано от veselo_momi4e :))
tai che neka da e umerena radost
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
haha qkoooПървоначално написано от ^KaSiDi^
Love you Kris !!!
Chestito shte si imate bliznaci kaza doktor vrab4ev
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.