Ujasno sym neshtasna za Boga zashto vse na men ...
Malee ne moga da se uspokoq.Ujas veche shte otkacha.Poneje s priqtelq mi ne sme ot edin grad i toi beshe kazal che shte hodi na lager pyk az iskam na more s nego.I hodih tazi sutrin do uchilishte i pitah klasnata si dali moje da otida i koi dati e.Super beshe novinata.Datite syvpadat ot 10 dena az 8 shtqh da sym s nego.prevoz nqmashe ama tova mi beshe nai malkiq problem.I prebiram se az i kvo priqtelq mi besen.Pitam kvo e stanalo i toi mi kaza,che shibanata im klasna sega mu kazala che datata na lagera se premestva s 20 dena po sysno i az tush.Napraoo otchaqna sym tolkova mnogo.Iskah da sym si s nego.Offff nz veche.Ne iskam syvet.Prosto mi beshe tejko i iskah da spodelq.pyk nqkoi ako moje i neshto da posyvetva oshte po dobre.Mersi
ami macka az shte te posuvetvam ili pone i az shte ti razkaja neshto..koeto i na men mi se e sluchvalo...chat irc..kakto iskash go nari4ai ama bukvalno tova e edin kapan vlizash tam vlizash dneska vlizash utre ksinesh po kanalite suzdavash tvoi sobstven i taka 2-3 godini seki den ciklish minimum po pet 4asa..estestveno zapoznavash se s nqkoi vliubvash se s nego i hop izvednuj idva problema 4e ne ste ot edin grad..a ti zamislqla li si se 4e toq pi4 moje da ti e pratil primeno falshivi pics zashtoto gi ima mnogo takiva...zamislqla li si se 4e moje ekskurziqta mu da si e pak taka prosto da ne iska da se vidite imenno poradi tazi pri4ina..tova e 4at i vnego seki moje da se predstvai koi za kuvto e.....e ako ste se vijdali na jivo i si sigurna v nego 4e imenno toi e mom4eto ot snimkata v koeto si bezkrainio vliubena e ne samo zaradi vunshniqt mu vid estestveno ami nai veche zarai tova koeto ti e pokazal okay moite uvajeniq...ama taka...za liubovta granci nqma poprincip i nqmat nikakvo zna4enie kilometrite razstoqnie na koito ste....no q se zamisli dali tova naistina e taka...dali toi ne si rpavi kakvoto iska...ne znam az sum na mnenie 4e trqbva dobre da usmislish situaciqta v koqto si...i da precenish..no s um a ne s surceto za kvo stava duma..
Znachi sega.Az sym 100% sigurna che momcheto ot snimkata e tova s koeto si pisha.POradi red prichini i t.n. da ne obesnqvam.Znam che e daleko,ama kakvo da napravq akto si go obichkam i toi mene.Tuk v moq grad ot dosta vreme ne namiram hubavo momche,koeto na men da mi haresa.Ili shte sa nqkoi bokluci ili shte sa golemi.
dooobre macka...ama se pak..az se pridurjam kum mnenieto si...prosto ne budi 100% sigorna v dumite na nqkoi ot 4ata..ne zavisimo 4e ti kazva 4e te obi4a i edi kvo si...
Значи, ти казваш "приятеля ми" на човек, който не познаваш, никога не си виждала. Wooow. А това, че сте от различни градове не означава, че сте се запознали в чата. Така, съгласявам се с BeBencEto. Отивай си на море от училището налудивай се, пък там можеш да срещнеш новият принц