- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momcheta,kakfo shte naprafite,ako...
Kakfo shte napravite,ako vidite nqkoe hubafo momiche na plaja![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ХАХАХАХАХХАХАХА!Първоначално написано от sexy_macka
Ес тига сега всеки може да прави грешки!"К" да бъркаш с "Г", "У: със "Ю" и т.н.!човешко е!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
па може и да фъфли един Бог знае!Първоначално написано от brain_stew
![]()
![]()
abeee hora q stiga.....ima si horica deto si pishat taka az puk primerno pishesh NeshtoU HubaVu sichko s u nakraq..ama to ot tiq forumi i skyp-eto +daje i irc ot predi..ae mo4mencata deistvaite temi4kata e hubava..az ako bqh na vashe mqsto shtqh da ida pri mackata i da q zagovorq![]()
Ще си затворя очите !И ще преброя до десет, ако е там ще продължа да я гледам нахално, ако я няма начи просто съм слънчасал
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
ЕЕЕ!Кефиш ме!Първоначално написано от JiMiTo
Ако я видя пак на плажа,може да я заговоря или нещо такова,но още от първия път едва ли
Mnogou si glupaf !!! taka pisha f chata i po forumi we..Fufli baba ti !brain_stew Пуснато на: 27.06.2 Заглавие: Re: Momcheta,kakfo shte naprafite,ako...
--------------------------------------------------------------------------------
brain_stew написа:
sexy_macka написа:
Kakfo shte napravite,ako vidite nqkoe hubafo momiche na plaja
ХАХАХАХАХХАХАХА!
Ес тига сега всеки може да прави грешки!"К" да бъркаш с "Г", "У: със "Ю" и т.н.!човешко е!
па може и да фъфли един Бог знае!
kolkoto do tesi koito dadohte otg..blagodarq
Blagodarq i na BeBencEto
Е ти па ся ми се впрягаш!Аз се бъзикам бе!И ен съм "глупав" а съм глупава!Все още не съм заприличала на момче (верно си е)!Иначе не се сърди!Аз само се бъзикам!Извинявай!Първоначално написано от sexy_macka
d) Ще я гледам и ако видя, че и тя ме гледа ще се опитам да я заговоря и така...
az bih q poglejdal 4at pat i da i se usmihvamako ima ne6to podobno ot neina strana bih oti6ul da se zapoznaq ama ina4e nebih se natrapval
![]()
Аз направо съм потресена... 60% отговарят, че само ще гледат!?!?!?
Абе момци, я се вземете в ръце! Вие мъже ли сте или лукови глави!
![]()
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Хахаха само щяли да гледат да да ама някой друг път
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Тая па, ми къв ми е зора да заговарям някого на плажа?? Са кат сме момчета и дай да сваляме всяка 2-ра?Първоначално написано от Absconding
По-принцип първото.Но зависи от стимула ако се фана на бас за 5 лв ,че няма да ме изфърли кат мръсно коте от хавлията си мухахахха ще отида да я питам нещо.
Просто трябва стимул иначе красиви момичета на плажа бол и изобщо защо тази да е повече от другите яллялялял.
П.П баси жегата тоя климатик изобщо не замръзява бе.
а аЗ Ф чАта пИшА "ф" вМеСтО "в" иЛи "МнОгО" ПиШа "МнОу ИЛи МнОЛ"Първоначално написано от BeBencEto
хИхИхИии ТакА..
мнОЛ таКиФа НеЩа ... нО По ФоРуМитЕ гЛеДаМ Да ПиШа КаТ хОраТа,чЕ Да нЕ мЕ ПоМИсЛяТ За нЯкоЯ дЕт И иМетО нЕмоИ Си нАпИшЕ бЕз Да СбъРка ..
![]()
AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!
e то всички се бъзикахме тука в началото, па то мацето взе че се обиди!Абе няма значение ето човек който не се впряга!Иначе като те гледам и ти си добре с граматиката, знаеш къде се слага клавната буква!Първоначално написано от One-In-This-World
(ДА НЕ ВЗЕМЕШ И ТИ ДА СЕ БЪГНЕШ ТУКА ЧЕ ВЕЧЕ ШЕ СТАНЕ КОФТИ!)
e то всички се бъзикахме тука в началото, па то мацето взе че се обиди!Абе няма значение ето човек който не се впряга!Иначе като те гледам и ти си добре с граматиката, знаеш къде се слага клавната буква!(ДА НЕ ВЗЕМЕШ И ТИ ДА СЕ БЪГНЕШ ТУКА ЧЕ ВЕЧЕ ШЕ СТАНЕ КОФТИ!)[/quote]
ХИхИххмИ разБира сЕ,чЕ нЕ сЕ фПрЯгаМ
Има Ли ЗаЩоО?!? ТаКа дЕ .. КаКтО мИ ХаРесФа ТаЙ Ще ПиШа ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!
Ти явно нещо лично се засегна. Ти може да си от 60-те процента по свои си съображения, но определено по-голямата част от момчетата няма да я заговорят по глупави причини от типа на срам и т.н. Плюс това явно не си усетил, че това, което написах беше в кръга на шегата.. така че можеше да минеш и без "тая па"... Човек да не каже нещо и веднага ще го изкритикуват. Не съм казала, че трябва всяка втора да сваляш.. Пак казвам.. това си беше в кръга на шегата, съжалявам ако нещо съм те засегнала (а очевидно съм).Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Напротив, не си. Никога не бих се засегнал от каквото и да било online и то от хора, които не познавам. "Тая па" беше заради луковите глави и щот тъй ми е кеф да си пиша.
Иначе тва да те е срам в днешно време не е никак гот. Трябва си нахален и напорист, никой не го оспорва.
И аз съжалявам ако нещо съм те засегнал.
Принципно аз лично не ходя сам на плаж и за това като видя някое маце започчвам да се пръскам с тоя дето е с мене и да я обикалям той застава от едната и страна а аз от другата и се пръскаме...така пръскаме и нея и започва едно стига дееее и започва мене да ме пръска и аз нея и така...после се следиме...след като излезне да се попече се заговаряме...после като влезне пак почваме пак да се пръскаме или да си говорим и така ако ми допадне каот си тръгва и искам телефона под пртекст "да имаме връзка...може някой път пак да дойдеме заедно на плаж.." и така в телефона ми половината номера са зорлем набавени и нямат стройност![]()