Харесвам едно момиче от моя клас,обясних й, че искам да бъдем повече от приятели,започнах да я опознавам-3 години учим вече заедно.Тя също ми каза,че й харесвам много,но просто сега не може да стане нищо,тъй като тя няма да е в града цяла ваканция.Трябвало е да й кажа по-рано,т.е. не сега вкрая на годината.И сега се стъписах просто и не знам какво да правя-иначе се държи много добре с мен,иска да й обръщам внимание,ходим заедно насам-натам,интересува се от мнението ми.Тя не е от тези надутите момичета,но просто иска аз да действам и не знам дали това беше извинение за ваканцията...забелязах че при нея не става номера с хващането на ръката,тя иска да й се открия,както и направих вече.Или пък иска като започнем връзка да не сме далеч един от друг?
Като я попитах "кога трябваше да ти кажа,че много ми харесваш",тя отговори"ами зависи колко си искал да си с мен".Сигурно времето ще покаже, т.е. след ваканцията,но се чудя как да я омая още за да мисли за мен,просто всичко и признах.Мислех да и купя някакво мече или нещо подобно,за да се увери,но искам да се посъветвам и с вас.
Надявам се,че ще ми помогнете,както винаги!
Благодаря за вниманието !