- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- S.O.S Много го обичам ,а той само си играем с мен S.O.S
Преди пет месеца когато бях с една моя приятелка в дискотеката тя ми каза ,че ще ме запознае с едно момче.Дойдоха три момчета ,но с това което искаше да ме запознае не се харесахме ,но с едно друга ДА.Запознахме се.После си разменихме телефонните номера.Имахме среща 2 дена по-късно.Прекарахме си чудесно.Почнахме да излизаме всеки ден.По късно след месец той ми каза ,че ме обича.Аз също на него.Спахме заедно в същата нощ.Всичко се повтаряше всеки ден.Накра ме да бъда луда по него.Да мисля само за него.Днес той ми обяви ,че просто ВСИЧКО Е БИЛО ЕДИН БАС.Че не знача нищо за него и ,че ми благодари за 200 лева които изкарал по този начи.Скъса с мен.Какво да правя![]()
![]()
tegli my edna dylga i shiroka...i pochni da govorish glyposti po negov adres...ot sorta toq kolko e zle v legloto,ebati katila...e takiva...shtom shtet i vyrti nomera i shte te pravi zasmqh..pravi syshtoto i ti !!! klin klin izbiva..
tfa bqh az sorrka...Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 6:26 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
tegli my edna dylga i shiroka...i pochni da govorish glyposti po negov adres...ot sorta toq kolko e zle v legloto,ebati katila...e takiva...shtom shtet i vyrti nomera i shte te pravi zasmqh..pravi syshtoto i ti !!! klin klin izbiva..
spored men trqbva da se postarae6 da mu napravi6 jivota 4EREN ili pone do takava stepen da mu go sasipe6 taka kakto toi e sasipal tvoq
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Нямам думи просто!Не мога да повярвам че на тая планета все още има същества,които така подло си играят с чувствата на хоратаУжасна,ужасна постъпка!Този явно никога не се е влюбвал,никога не е обичал истински и незнае какво е някякой да му разбие сърцето.И кво?Лъгал те е че те обича,спал е с теб,казвал ти е красиви думи и всичко останало само заради един бас?!Толкова ли е преценил че струват чувствата ти?Вероятно всеки пък когато ти си си мислила колко много го обичаш,той си е мислил"Паричките ми идват".Баси чудовището дето е тоя.Как може да се подиграва така с чувствата на едно момиче,и не само момиче,но и влюбено момиче?Може само да се радваш че си се отървала от него...Представям си колко ти е трудно сега,но трябва да го забравиш колкото се може по-скоро. И един съвет-НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ОТМЪЩЕНИЯ!Там горе,има някой който ще се погрижи за това и всеки ще си получи това,което заслужава.Дано срещнеш правилния човек и бъдеш много щастлива,защото го заслужаваш след всичко това,което ти се е случило
![]()
Мерси много на всички.
пффффффф е тоя е голямо зле.....ми хвани пистолета и го гръмни!хаха бъзикам се,ама не че не си го заслужава де.
![]()
Ами какво да направиш друго освен да спреш да го виждаш и него и неговите приятели....ама то според мен,толкова ли си доверчива,че още първия път като ти е казал "обичам те" и да легнеш с него.... това е леко ......ама както и да е!Сега по-добре спри да се събираш с тия "момченца",защото щом е било един бас всичко,сега нищо чудно и да ти лепнат някой не особено приятел прякор....
сорри,ама друг път мисли!!!
f@nt@zi@
dokaji go !Първоначално написано от bibonka
abe tegli mu edna maina i go zabravi,znam,4e 6te ti trudno,no po gobre,otkolote da ti4a6 sled nego,nali taka.Ako ti padne vuzmojnost mu go vurni tupkano
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ne mi haresva ideqta ti... Tfa che govori za nego znachi che iska da si otmasti.. znachi che misli za nego.. Po dibre bi bilo ako prosto byde bezrazlichna.. Pokaji mu che i za teb toi ne e znachel nishto.. No mu gu pokaji a ne mu gu kazvai..Shtoto she si prolichi che lujesh i simulirash za vsichko!Първоначално написано от Анонимко
Трябва да знаеш, че всичко на света се връща.Просто трябва да вярваш в това.А и понякога можеш просто да удариш едно рамо на съдбата...както казаха направи му живота черен...нека съжалява изобщо че се е запознал с теб...нека съжалява за тея 200 лева...превърни цялата си любов в отвращение към него...смачкай го като хлебарка...защото е такъв...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Нищо не можеш да направиш щот майка му го е родила с малка чурка и са го е срам, че си му видяла клечката. Земи му кажи, че не му е една от малките та да се върне иначе ще вземе да прави опити да си я удължи сам, че тия 200 лева за нищо неа му стигнатПървоначално написано от gotina_cry
![]()
Ами ето какво: раздухай слух че има пишка 5 санта, пъпчасъл гъз и че е пално дърво в леглото....
Тоз ме кефи тотално! Бахти добрия! Баси култовото! Разбива мечтите на малките курвета!
КАЖИ ЧЕ СИ ХОДИЛА С НЕГО ОТ СЪЖАЛЕНИЕ ПОРАДИ :
Ами ето какво: раздухай слух че има пишка 5 санта, пъпчасъл гъз и че е пално дърво в леглото....
това, което той е направил е ужасно, но според мен не трябва да отвръщаш на провокаиите му!просто му покажи, че не ти липсва и че ти също си си играла с него
![]()
Абе как няма да отвръща бре...Аз въпреки че съм момче много ги мразя такива...само ставаме за унижение пред момичетата по този начин.Един мъж трябва да е мъж на място, а тоя пикльо не е никакъв...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Направи го на ГЪЗ
dai na nqkoi da mu s4upi krakata da ne se prai na tarikat ;}
pravi se, 4e ne go poznava6, 4e ne go zabelqzva6. ne mu pokazvai kolko te e naranil![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Кажи го по нежно,....Първоначално написано от bob_marley
ЕБИ МУ МАЙКАТА УМРЕЛА ИСПОЛЗВАЧЕСКА...
бЛАГОДАРЯ![]()
ziky,много си милПървоначално написано от ziky
![]()
![]()
f@nt@zi@
О ми да....нали се сещаш колко ги обичам такива....смисал и аз съм момче но се пак.....Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Ма и момичетата не падат по надоло...![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=43283
Ето примера![]()
ziky,еми ясно ми еникой не ги обича такива "индивиди"
,ама и все пак ги има
.Айде,че нафлуудихме темата
![]()
![]()
f@nt@zi@
КК стига вече само на ЛС-таПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
![]()