.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Epilacia

Epilacia

F-4eta kefite li se na mom4eta obrasnati ot krasta na dolu izcqlo :P

cvetiiii
    Guest
    da super mnogo! obojavam mom4etata i mujete da sa obezkosmeni za6toto mrazq kosmi i obi4am kogato galq priqtelqt si da e gladi4ko otkolkoto edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!! a nqkoi go mislqt za geisko i koe to4no mu e geiskoto 4e 4ovekut podurja dobra higiena?! vuob6te ne e geisko tova e moito mnenie! lek den na vsi4ki

Guest
    Haresvam kogato mom4etata se obezkosmqvat navsqkade,bez krakata i racete \/

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Все ми е едно. Стига да не е баш като горила, другото няма значение. Стига с тия косми, бе хора, важна е любовта, не космите! Иначе не би било зле една кола маска на ташаците.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Все ми е едно. Стига да не е баш като горила, другото няма значение. Стига с тия косми, бе хора, важна е любовта, не космите! Иначе не би било зле една кола маска на ташаците.
    Пхаха

Обезкосмяването не е само до хигиена, просто така се казва -> клише
    Да съм с момче с по-гладки крака от мен ?! Аз ли ще съм мъжа във връзката ? Как ли пък не ...
    От кръста надолу ако изключваш краката, съм съгласна до някъде, иначе ... не много
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Мега фен
    Приемам космат мъж да обезкосмява гърдите си, дори гърба, половите органи...но краката - не.

Фен
    Град
    Sofia
    pfu super bocka6to i adski nepriqtno- ne voup6te ne haresvam brasne6ti se maje! ako tolko vi e merak ima kola maska! no opredeleno predpo4itam naturalni kosmi otkolkoto brasnati- blqk

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    i az sam na sa6toto mnenie ...
    Love you Kris !!!

Guest
    само не и обезкосмени крака и ръце...навсякъде другаде може...

Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!!
    Малее ти с какви момчета си била - със 20 сантиметрови метални косми по ръцете ли,че едвам си си провирала пръстите...

Не знам тук ебавате ли се с тая тема и всички, подобни на нея, или аз живея на друга планета. Не съм някакъв орангутан, но не си и махам космите от кръста на долу. Въпреки това нямам никакви проблеми с жените. Никоя досега не е казала "обръсни си го" или нещо такова, просто така ми се кефят. Та, само тук ли обичате обезкосмени мъже или наистина аз съм на някоя друга планета? Уж всяка сутрин се събуждам в София, уж имам доста experience ама знам ли...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Повече от фен
    Za mene tova nqma zna4enie-vse pak ne sam s tozi 4ovek zaradi "po4isteni" kraka

Град
    Пловдив
    Аз не мога без да се обезкосмя...макар,че доста хора са ме наричали гей не мисля,че поддръжката на мъжа трябва да е гейска...плюс това аз си оправям краката,мишниците,веждите, ицето и,разбира се, "Малкият" :P
    В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Не знам тук ебавате ли се с тая тема и всички, подобни на нея, или аз живея на друга планета. Не съм някакъв орангутан, но не си и махам космите от кръста на долу. Въпреки това нямам никакви проблеми с жените. Никоя досега не е казала "обръсни си го" или нещо такова, просто така ми се кефят. Та, само тук ли обичате обезкосмени мъже или наистина аз съм на някоя друга планета? Уж всяка сутрин се събуждам в София, уж имам доста experience ама знам ли...
    Ми пич не си на друга планета, но май си на друг контонент

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от Delicious
    Аз не мога без да се обезкосмя...макар,че доста хора са ме наричали гей не мисля,че поддръжката на мъжа трябва да е гейска...плюс това аз си оправям краката,мишниците,веждите,лицето и,разбира се, "Малкият" :P
    НЕ ти не си гей, ти си комплексиран педерас/

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    I az sum na tova mnenie

Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Ми пич не си на друга планета, но май си на друг контонент
    Споменах ли, че всяка сутрин се събуждам в София? Кой ти писа 3 по география?
    намерило са кой да ме анализира...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    da super mnogo! obojavam mom4etata i mujete da sa obezkosmeni za6toto mrazq kosmi i obi4am kogato galq priqtelqt si da e gladi4ko otkolkoto edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!! a nqkoi go mislqt za geisko i koe to4no mu e geiskoto 4e 4ovekut podurja dobra higiena?! vuob6te ne e geisko tova e moito mnenie! lek den na vsi4ki
    samo 4e leka no6t!!!ina4e si prava...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си