- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Epilacia
F-4eta kefite li se na mom4eta obrasnati ot krasta na dolu izcqlo:P
![]()
da super mnogo! obojavam mom4etata i mujete da sa obezkosmeni za6toto mrazq kosmi i obi4am kogato galq priqtelqt si da e gladi4ko otkolkoto edvam da proviram prusti mejdu kudravite kosmi po rucete mu primerno blqqqkkk ujas!!!a nqkoi go mislqt za geisko i koe to4no mu e geiskoto 4e 4ovekut podurja dobra higiena?! vuob6te ne e geisko tova e moito mnenie! lek den na vsi4ki
![]()
![]()
Haresvam kogato mom4etata se obezkosmqvat navsqkade,bez krakata i racete \/
Все ми е едно. Стига да не е баш като горила, другото няма значение. Стига с тия косми, бе хора, важна е любовта, не космите!Иначе не би било зле една кола маска на ташаците.
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ПхахаПървоначално написано от Chiana
![]()
Обезкосмяването не е само до хигиена, просто така се казва -> клише![]()
Да съм с момче с по-гладки крака от мен ?! Аз ли ще съм мъжа във връзката ? Как ли пък не ...
От кръста надолу ако изключваш краката, съм съгласна до някъде, иначе ... не много![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Приемам космат мъж да обезкосмява гърдите си, дори гърба, половите органи...но краката - не.
pfu super bocka6to i adski nepriqtno- ne voup6te ne haresvam brasne6ti se maje! ako tolko vi e merak ima kola maska! no opredeleno predpo4itam naturalni kosmi otkolkoto brasnati- blqk
i az sam na sa6toto mnenie ...Първоначално написано от Chiana
Love you Kris !!!
само не и обезкосмени крака и ръце...навсякъде другаде може...
Малее ти с какви момчета си била - със 20 сантиметрови метални косми по ръцете ли,че едвам си си провирала пръстите...Първоначално написано от cvetiiii
![]()
Не знам тук ебавате ли се с тая тема и всички, подобни на нея, или аз живея на друга планета. Не съм някакъв орангутан, но не си и махам космите от кръста на долу. Въпреки това нямам никакви проблеми с жените. Никоя досега не е казала "обръсни си го" или нещо такова, просто така ми се кефят. Та, само тук ли обичате обезкосмени мъже или наистина аз съм на някоя друга планета? Уж всяка сутрин се събуждам в София, уж имам доста experience ама знам ли...
Za mene tova nqma zna4enie-vse pak ne sam s tozi 4ovek zaradi "po4isteni" kraka![]()
Аз не мога без да се обезкосмя...макар,че доста хора са ме наричали гей не мисля,че поддръжката на мъжа трябва да е гейска...плюс това аз си оправям краката,мишниците,веждите, ицето и,разбира се, "Малкият" :P
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...
Ми пич не си на друга планета, но май си на друг контонентПървоначално написано от Luciferian
![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
НЕ ти не си гей, ти си комплексиран педерас/Първоначално написано от Delicious
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Споменах ли, че всяка сутрин се събуждам в София? Кой ти писа 3 по география?Първоначално написано от Icaki
намерило са кой да ме анализира...![]()
samo 4e leka no6t!!!ina4e si prava...Първоначално написано от cvetiiii