- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВОДАТА,КОЯТО ПИЕМ!!!
Някой може ли да ми каже какво става ако се пие само чешмяна вода?Това нещо на снимката остава в тялото ти ли? Да не се образуват камъни в бъбреците?
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Мани, мани, най-накрая нормален човек тука. Направо ми увисна челюста от изумление. Вие тука сигурно и от калта на улицата се пазите като дявол от тамян, защото "води до съкръщаване на живота". Ама кой съм аз да ви уча бре. Вие си давайте парите за кани и минерални води, а аз ще си пия чешмяна и няма да дупча билетче ! ! !Първоначално написано от machoka
Билетче и аз не дупча, но пия само минерална вода, не виждам връзката. Естествено, че ще си пазим телата от вредни фактори. Дъъ, дори незнам закво водим тоя спор. Щом не ти пука пий си от локвите ако искаш и да ти е сладко.
Пич, не се чуваш какво говориш. Въздухът който дишаш ти вреди два пъти повече на тялото, от водата. Качвал ли си се на Витоша да видиш каква чернилка е над София? Нищо се не види.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Още 100 фактора влиаят негативно на тялото ти. Водата ти е НААААЙ-малкият проблем, повярвай ми.
А това, че в сравнение с другите фактори с негативно влияние, водата изглежда като малък проблем, означава ли че не е проблем? Не съм съгласна, че сравнението с други проблеми трябва да омаловажава дадения. Влияе ли вредно - влияе, тогава аз лично се опитвам да го избегна. Според мен, пиенето на минерална вода не е претенция, но това си е моето мнение.Първоначално написано от machoka
ве остей ги фе... ъхъхъхъПървоначално написано от TheNightRider
нали нема да умра от водата? тогаа за кфо да се панирам...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
mii ima mesta v bg kudeto vodata ot 4eshmata ne stavvanapimer sq tuk pri men ujas e i trqq piq bezvkusnata mineralna voda
![]()
![]()
tva za men e 4ista pomiq ...
Аз ако ти кажа за ква радиация става въпрос в София ще се хванеш за главата. И всичкото тва и от въздуха, и от водата ти се напомпва директно в тялото. Затова трябва да се избягват максимално негативните фактори. Баща ми е ядрен физик и навремето е бачкал в реактора, ако знаеш какви истории знам ще ти побелее косата.Първоначално написано от machoka
![]()
Абе пийте водка вместо вода и всичко ще е ок...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.