.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Някой може ли да ми каже какво става ако се пие само чешмяна вода? Това нещо на снимката остава в тялото ти ли? Да не се образуват камъни в бъбреците?
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ям всеки ден пържени картофи с всякакви видове меса, за десерт мазни толумбички, еклерчета и всякакви сладки вкусотии, пия по 3л. чешмяна вода на ден и ... повярвайте ми.. нямам 70 кила и съм в разцвета на силите си Ако ми е писано да напусна житейския си път по естествен начин, убеден съм че ще доживея до дълбоки старини

Минерална вода.. бляааа, лигавщини и претенции..Ако човек няма заболяване, което изрично да изисква минерална вода, бляк.. та тя е толкова безвкусна.. друго си е .. течния варовик
    Мани, мани, най-накрая нормален човек тука. Направо ми увисна челюста от изумление. Вие тука сигурно и от калта на улицата се пазите като дявол от тамян, защото "води до съкръщаване на живота". Ама кой съм аз да ви уча бре. Вие си давайте парите за кани и минерални води, а аз ще си пия чешмяна и няма да дупча билетче ! ! !

Супер фен
    Билетче и аз не дупча, но пия само минерална вода, не виждам връзката. Естествено, че ще си пазим телата от вредни фактори. Дъъ, дори незнам закво водим тоя спор. Щом не ти пука пий си от локвите ако искаш и да ти е сладко.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Билетче и аз не дупча, но пия само минерална вода, не виждам връзката. Естествено, че ще си пазим телата от вредни фактори. Дъъ, дори незнам закво водим тоя спор. Щом не ти пука пий си от локвите ако искаш и да ти е сладко.
    Пич, не се чуваш какво говориш. Въздухът който дишаш ти вреди два пъти повече на тялото, от водата. Качвал ли си се на Витоша да видиш каква чернилка е над София? Нищо се не види.
    Още 100 фактора влиаят негативно на тялото ти. Водата ти е НААААЙ-малкият проблем, повярвай ми.

Повече от фен
    Пич, не се чуваш какво говориш. Въздухът който дишаш ти вреди два пъти повече на тялото, от водата. Качвал ли си се на Витоша да видиш каква чернилка е над София? Нищо се не види.
    Още 100 фактора влиаят негативно на тялото ти. Водата ти е НААААЙ-малкият проблем, повярвай ми.
    А това, че в сравнение с другите фактори с негативно влияние, водата изглежда като малък проблем, означава ли че не е проблем? Не съм съгласна, че сравнението с други проблеми трябва да омаловажава дадения. Влияе ли вредно - влияе, тогава аз лично се опитвам да го избегна. Според мен, пиенето на минерална вода не е претенция, но това си е моето мнение.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Абе вие сте луди бе... вода... пийте и не му мислете.
    ве остей ги фе... ъхъхъхъ
    нали нема да умра от водата? тогаа за кфо да се панирам...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

mii ima mesta v bg kudeto vodata ot 4eshmata ne stavva napimer sq tuk pri men ujas e i trqq piq bezvkusnata mineralna voda tva za men e 4ista pomiq ...

Супер фен
    Аз ако ти кажа за ква радиация става въпрос в София ще се хванеш за главата. И всичкото тва и от въздуха, и от водата ти се напомпва директно в тялото. Затова трябва да се избягват максимално негативните фактори. Баща ми е ядрен физик и навремето е бачкал в реактора, ако знаеш какви истории знам ще ти побелее косата.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Абе пийте водка вместо вода и всичко ще е ок...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си