- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Izmykvali li ste se
Да веднъж беше много яко.Бях на морето на вилата и с още една приятелка отидохме 4 през ноща на плажа аххахаххаха Ние предишните дни предупреждавахме и те си мислеха че се еб*аваме аххахахха и после ние си казахме щото никой не ни беше усетил и беше тъпо ахаххаххаха ама самото измъкване беше АДСКОТО притеснение да не ни уловят-страшна тръпка имаше.![]()
Правила съм го много пъти. Случвало се е да ме хващат и да ми се разминава, но засега големи последствия не е имало...
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
Ми веднъж .. отдавна беше, преди няколко години, бях при баба ми и с братовчед ми излязохме по центъра към 3 през нощта .. просто да се разходим .. иииииии баба ми се събудила през тва време .. и като видяла, че ни няма .. се обадила на полицията .. и после стана мазало, супер мн време бяхме наказаниама .. въпреки всичко беше адски забавно
![]()
![]()
![]()
Ние с моята best френдка се готвиме сега за тоя удар обаче ме е страх да не ни хванат не от самите ми родители те няма да са във особен възторг защото го очакват от мене ама все пак ме е страх имате ли някакви съвети как по изкусно да го направиме измъкването единия случаи е да спиме в баба ми от къде ще се измъкнеме супер лесно обаче ако трябва аз от нас си и тя от тях си ще е по трудно защото при мене няма начин да не разберат просто сме доста хора и всеки става понякога затова ся се чудя как да се измъкнеме а искаме да отидеме на нощна с две супер яки момчета ама дано не се провалят нещата
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
живея на 8мия етаж малко трудно да се измькна през терасата а и неискам да пробвам от там, измьквал сам се много пьти през вратата в повечето случаи отивам при някоя приятелкаа в другите на някое парти =)
а бе да си кажа излизала съм обаче все са ме хващали..
най-често за купони и дискотека бягах от вкъщи и така сигорно 3-4 пъти и наще почнаха да ме пускат без да бягам![]()
![]()
![]()
поне наказаха ли те кат те хванаха ?
slu4i mi se vednuj be6e otdaavna mnogo otdavna...i izlqzoh v 3 ili 4 ve4erta za da ida na zala za da si po4atq s mom4eto s koeto bqh po onova vreme......
az kato se izmuknah bqh v 1 staq s brat mi ba6ta mi i jenata na bashta mi .. vsi4ki spqhaПървоначално написано от Elektra_x
![]()
Преди се измъквах съвсем спокойно. Бащата хърка кат за световно и гръм да падне няма усети![]()
Не съм се измъквала нито съм имала как.Живея на 4 етаж,а и за да изляза през вратата винаги се минава пред вратата на тяхната стая и всичко се чува,колкото и да съм тиха.Ама ако поискам да изляза просто ги питам![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Не ми се е налагало майка ми е много разбрана![]()
Не.
Не съм.
Никога не ми се е налагало. Никога майка ми не ми е забранявала да излизам! Демократични родители, само това мога да искамПървоначално написано от Sladkaaa
![]()
Веднъж се наложи да изляза от 4 сутринта (аз попринцип в толко си лягам )и се прибрах в 10 в наз и казах на наще че съм ходил за банички
Което си беше истина до някаде де
![]()
Ами ако може да се нарече точно измъкване...една вечер към 12 изобщо не ми се спеше и реших че ще ида да изпуша една цигара...излезнах от нас съвсем тихо,защото нашите спят доста леко и...отидох на покрива на блока.Там пуших и беше мн красиво и романтично да гледам светлините на целия град![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ми не съм ... защо всеки път казвам и ме пускат ..![]()