.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Да веднъж беше много яко.Бях на морето на вилата и с още една приятелка отидохме 4 през ноща на плажа аххахаххаха Ние предишните дни предупреждавахме и те си мислеха че се еб*аваме аххахахха и после ние си казахме щото никой не ни беше усетил и беше тъпо ахаххаххаха ама самото измъкване беше АДСКОТО притеснение да не ни уловят-страшна тръпка имаше.

Град
    In someone's mind...
    Правила съм го много пъти. Случвало се е да ме хващат и да ми се разминава, но засега големи последствия не е имало...
    I'm no innocent child, baby
    Keep on treating me wild
    Treat me rough!
    I've been pampered enough, baby
    Don't you dare to handle me with care!

Град
    Sofia grad
    миналото лято доста често се измъквах от у нас след като наще заспят,излизам през прозореца, тъй като сме на първия етаж и отиваме с приятелят ми някаде на разходка. ми още не са ме хванали

Фен
    Град
    В нас ;)
    Ми веднъж .. отдавна беше, преди няколко години, бях при баба ми и с братовчед ми излязохме по центъра към 3 през нощта .. просто да се разходим .. иииииии баба ми се събудила през тва време .. и като видяла, че ни няма .. се обадила на полицията .. и после стана мазало, супер мн време бяхме наказани ама .. въпреки всичко беше адски забавно

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ние с моята best френдка се готвиме сега за тоя удар обаче ме е страх да не ни хванат не от самите ми родители те няма да са във особен възторг защото го очакват от мене ама все пак ме е страх имате ли някакви съвети как по изкусно да го направиме измъкването единия случаи е да спиме в баба ми от къде ще се измъкнеме супер лесно обаче ако трябва аз от нас си и тя от тях си ще е по трудно защото при мене няма начин да не разберат просто сме доста хора и всеки става понякога затова ся се чудя как да се измъкнеме а искаме да отидеме на нощна с две супер яки момчета ама дано не се провалят нещата
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

живея на 8мия етаж малко трудно да се измькна през терасата а и неискам да пробвам от там, измьквал сам се много пьти през вратата в повечето случаи отивам при някоя приятелка а в другите на някое парти =)

а бе да си кажа излизала съм обаче все са ме хващали..
    най-често за купони и дискотека бягах от вкъщи и така сигорно 3-4 пъти и наще почнаха да ме пускат без да бягам

поне наказаха ли те кат те хванаха ?

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Emi o6te ne sam az jiveq na 4 etaj i ba6ta mi spi v golqma blizost no vrata nqkoi ima li ideq kak moga da izlqza bez da me useti???
    Същия проблем...аз съм на 5 и апартамента ни е някъв смотано разположен.Един голям коридор мойта стая в единия край на наще в другия и входната врата е по средата и просто няма начин

slu4i mi se vednuj be6e otdaavna mnogo otdavna...i izlqzoh v 3 ili 4 ve4erta za da ida na zala za da si po4atq s mom4eto s koeto bqh po onova vreme......

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Emi o6te ne sam az jiveq na 4 etaj i ba6ta mi spi v golqma blizost no vrata nqkoi ima li ideq kak moga da izlqza bez da me useti???
    Същия проблем...аз съм на 5 и апартамента ни е някъв смотано разположен.Един голям коридор мойта стая в единия край на наще в другия и входната врата е по средата и просто няма начин
    az kato se izmuknah bqh v 1 staq s brat mi ba6ta mi i jenata na bashta mi .. vsi4ki spqha

Преди се измъквах съвсем спокойно. Бащата хърка кат за световно и гръм да падне няма усети

Голям фен
    Не съм се измъквала нито съм имала как.Живея на 4 етаж,а и за да изляза през вратата винаги се минава пред вратата на тяхната стая и всичко се чува,колкото и да съм тиха.Ама ако поискам да изляза просто ги питам
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Не ми се е налагало майка ми е много разбрана

Супер фен
    Не.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не съм.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Не.Не ми се е налагало.Родителските тела са ми много готини и не ме спират от нищо и никога

Guest

Re: Izmykvali li ste se

Цитирай Първоначално написано от Sladkaaa
    Izmykvali li ste se vecher taino ot vas? Kyde hodihte,s kogo,kakvo pravihte,hvanaha li vi?
    Никога не ми се е налагало. Никога майка ми не ми е забранявала да излизам! Демократични родители, само това мога да искам

Град
    Вкъщи
    Веднъж се наложи да изляза от 4 сутринта (аз попринцип в толко си лягам ) и се прибрах в 10 в наз и казах на наще че съм ходил за банички Което си беше истина до някаде де

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Ами ако може да се нарече точно измъкване...една вечер към 12 изобщо не ми се спеше и реших че ще ида да изпуша една цигара...излезнах от нас съвсем тихо,защото нашите спят доста леко и...отидох на покрива на блока.Там пуших и беше мн красиво и романтично да гледам светлините на целия град

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Ми не съм ... защо всеки път казвам и ме пускат ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си