.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    alena
    Guest

Как да постъпя

здрасти аз съм на 13г и отскоро си имам приятел той е на 14г и много държим един на друг. той е първото момче което ми харесва така много,много е мил и винаги се държи добре с мен. Обаче той иска да правим секс, а аз мисля, че ми още рано и въпреки това преди седмица го направихме анално като ми беше за първи път. Вярно болеше ме, но от тогава го направихме 4-5пъти и вече ми става доста приятно а и виждам че много му харесва. И вече се чудя дали пък да не правим и нормален секс. Вие какво бихте ме посъветвали!

Град
    gore na lunata
    kakva e dne6nata mladej vie o6te neznaete dali vi se pika ili ebe
    да кажа че те обичам е малко,да кажа че ще умра эа теб е нищо.Эатова искам да живея ,эа да ти докажа че те ОБИЧАМ........

Град
    София
    знаеш ли според мен е малко рано още да правиш секс независимо какъв. Но да ти кажа познавах едно момиче, което започна от 11г. да го прави с приятеля си и понеже майка и правеше проверки дали е девствена-водеше я на гинеколог- тя го правеше само отзад до към 15-16г. и казваше, че едно внимателно и нежно чукане отзад не може да се сранви с нищо. Така че ти самата прецени за себе си и за твоя приятел кое е по-добро за вас двамата!

Голям фен
    Много си малка.Не е правилно така.

рика
    Guest
    зависи какво искаш ти самата. Аз мога да кажа, че на мен ми харесва да го правим анално. Важно е и на него какво му харесва.

срам ме е много ме е срам, само аз ли останах на 15 девствен тоя свят на где отива.....? не, естествено че не
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    skusai go ot e**ne

Град
    plovdiv we mainaa :P
    ebasi maikata na 13 ..tctctc napravooo dumi nqqm 4esnoo

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от рика
    зависи какво искаш ти самата. Аз мога да кажа, че на мен ми харесва да го правим анално. Важно е и на него какво му харесва.
    ti kfo za nego li samo misli6 nali toi nqma Put*a Ne na NEgo MU vliza . ne e vajno tolkova tova 4e si na 13 a tova 4e sex se pravi zaradi udovolstvieto ne zaradi tfa da si naravno s drugite.
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

klklk
    Guest

...

Rano ti az napravih tazi gre6ka i sega sum na 19 i vqrvai mi mnogo sujalqvam pravete si go analno nedei da pravi6 gre6ka naistina 6te sujalqva6 vaivai mi sled vreme 6te razbere6 mngogo ne6ta i 6te se radva6 ako sega ne go napravi6 ! ! !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RaDiTy
    ebasi maikata na 13 ..tctctc napravooo dumi nqqm 4esnoo
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Света се извращава все повече !!
    А всички,които я подсрекават...искам да ви питам...ако някой ден имате щерки и разберете,че някъв педун смотан ебе щерката,която е на 12 примерно?Кво ще направите?
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Tc tc tc... Alena ako az bqh maika ti i znaeh dosega da sum ti na6arila namu6kaniq ve4e zadnik s ma6ata! Nqma da obijdam, ama nakade e tragnalo momi4eto si li4i.. I mom4eto kato e na 14 i to e tolkova umno predpolagam... "nie darjim edin na drug", darjite darjite ama te ebe v guza nali?
    Мене ме нема в целата схема..

на 13 години леле... а оная пък на 11 кой клас трябва да е била ??? 4ти май, аз тогава тепърва съм почнал да бия чекий... кво прават тия хора бе ??

Цитирай Първоначално написано от Fuckin`Lunatics
    Tc tc tc... Alena ako az bqh maika ti i znaeh dosega da sum ti na6arila namu6kaniq ve4e zadnik s ma6ata!
    Хахахахах !!! =D> Аз с нещо по-тежко и евтино бих го направила.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ti normalna li si be?!?!!?!!kvo e tva 4udo?na 13...rano ti e o6te,nqma6 li malko dostoinstvo..ne6to mn lesna mi se vijda6,ne te poznavam ama ot tova koeto pro4etoh ostanah s takova vpe4atlenie..jivota si e tvoi kvoto iska6 praavi s nego,no ne barzai da jivee6,ima si vreme za si4ko..

Мега фен Аватара на koalka
    На 13 си и вече правиш анален секс.Браво!!!!Ами като не си готова няма да го правиш,дори и да го обичаш.Просто изчакайте малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си