- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravih seks s purvata si pratov4etka
ami malko mi e kofti i neznam kakvo bihte me posuvetvali.zna4i az sum na 16 a bra4etka mi e na 17 godini.stra6na pi4ka e .vednuj doide v nas tam da i zapi6a filmi i stana edna ......(ot otdavna si podmqtame 6egi4ki no si misleh 4e vsi4ko e bilo maita)i vse pak be6e qko.tq e mnogo krasiva.nz kakvo da pravq kato q vidq pak kofti mi e heellllp
Ти същия ли си,дето беше пуснал вчера тема,в която пишеше,че искаш да се ЕБЕШ с братовчетка ти?Ако е така,браво,мой човек,бърз си =D>
@камикадзе иска ми се да ти кажа да прочетеш правилника ама то това раб'та на просто аз ф
та така и къде е въпроса....как да отговорим или посъветваме като нямаме терен дето да г онаправим
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
А, така. Браво на тебе! Що не вземете да си направите и едно детенце?Какво да направиш ли? Еми аз на твое място бих се самоубила, но айде като за начало спри да мислиш за нея, и спрете да го правите!
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
pojelavam ti da si narodite mn mn urudcheta![]()
Ti sama trqbva da re6i6 kakvo 6te i kaje6 kakvo 6te pravi6.Kato vur6i6 gluposti sega se vzemi v ruce i pogovorete po toq vapros i se izqsnete![]()
Ei tiq parvi bratov4edki weeeeeNe6to naposledak sa na moda gledam
![]()
![]()
![]()
Мене ме нема в целата схема..
=D>
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз съм на мнение ,че няма нищо лошо и аз бях правил нещо подобно ,но с по далечна братовчедка ,но да се внимава какво се прави да не стане гафа.
TI SI Glamav Kfo da ti kaja mi 4esTito Kravosme6enie =D> tva pokazva ili kolko si zagorql ili KOlko si Tup
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
е сега кво?да не е на мода да се прави секс с братовчетки ??
![]()
Абе то може с братовчеди...ама с 1-ви си е грехота бе!Все едно да се чукаш със сестра си.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
малии бе и аз ония ден си мислих да го направя с чичо ми амаа викам айде с дядо по-добреhahahaa luda rabota eiiii
хахах ти си боле нмозък
взем,и наеби и сестра ти
ми как кво са треа се жените![]()
Posle maika ti.. posle i baba ti.. a pak moje i bashta ti.. kfo tolkoa .. ti si padash po nestandartniq sexПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
и накрая еби себеси и се гръмни
svar6ixa sa momi4etata 4e bratov4etkite po4naxte![]()
a sq 6to ne proba6 i maika si?a posle i lelq si...
Аре земете локнете всички простотии за братовчедките.
Dam, Lock, temata se iztarka..
Мене ме нема в целата схема..
Толкова няма други момичета,с които да го направиш,ако си само за секса.
Само внимавайте да не стане гафа ,че после много ще съжалявате
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Следващият път пробвай сестра си/майка си, кучето...