- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravih seks s purvata si pratov4etka
cool и аз искам да правя секс с брачетка ми
Само ми кажи адреса и аз ще и помогна ...![]()
![]()
I az imam strashna bratovchedka, no ne sym si mislil da e 4ukam ti si ebati perverzniq tip i bratov4edka ti kak se e syglasila mi e mnogo interesno i tq trq da e mnogo zagorqla ili vie izob6to va6ta familiq ste izkukali. Az na moita ako i kaja taka i 6te mi kaje 4e sym izkukal otsqkade da otida da se pregledam a moje i da me zakoli znam li, no ne bih i riskuval ima tolkova drugi gotini macki za6to to4no bratov4edka ti lolz...
Няма нищо лошо в това. Все пак не ти е сестра.
Дори и Чарлз Дарвин се е ОЖЕНИЛ за братовчедка си, а мисля, че всички ще се съгласим, че той е бил напълно нормален човек.![]()
Гледам темата и се сетих за този виц:
След кръвосмешение м/у брат и сестра, сестрата казва:
- Ти си по-добър от татко.
Брата:
- И мама така каза.
Ти си същия смотан левак-чекиджия,който пусна предишната тема за първата братовчедка. Не разбра ли, че не си интересен?Първоначално написано от .......
Какво веднага емнахте момчето...станалото станало...впрочем тия първи братовчедки са много на мода наистинане е правилно...ама ако е някоя УНИКАЛНА братовчедка..след 4-тата водка определено бих се поддал
![]()
![]()
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от NeSTa_86
ХАХАХАХА аз на мойта братовчедка бих и се поддал и следе една чаша студена водаПървоначално написано от Delicious
![]()
Надявам се не си някой пубер,койтоа го интересува само секса.Имаш глава и мозък и можеш да мислиш.Мислиш ли,че това е нормално?Да спиш с братовчедка си!Ами и мен щеше да ме е срам,ако бях направила такова нещо.Дано само роднините ви не разберат,защото ще се получи доста неприятна ситуация.Сигурно и нея я е срам,за това,което сте направили.
Ахахахаха тоя виц е уникален!Първоначално написано от Novkov
Абе пич как може да си толкова.... айде да не казвам!!!Толкова ли няма други готини мацки,та собствената ти братовчедка!
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
ti si lud gei be
Абе тва е толкова тъпо нямам думи още повече че ми се е случвало подобно нещо и ми тежи ужасноТи знаеш ли кво е тва бе ТВА Е ОТВРАТИТЕЛНО И ДВАМАТА НЯМАТЕ АКЪЛ