.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    cool и аз искам да правя секс с брачетка ми

Повече от фен
    Град
    София
    Само ми кажи адреса и аз ще и помогна ...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    pfffffffff
    Love you Kris !!!

Град
    Bulgaria, Plovdiv
    I az imam strashna bratovchedka, no ne sym si mislil da e 4ukam ti si ebati perverzniq tip i bratov4edka ti kak se e syglasila mi e mnogo interesno i tq trq da e mnogo zagorqla ili vie izob6to va6ta familiq ste izkukali. Az na moita ako i kaja taka i 6te mi kaje 4e sym izkukal otsqkade da otida da se pregledam a moje i da me zakoli znam li, no ne bih i riskuval ima tolkova drugi gotini macki za6to to4no bratov4edka ti lolz...

Guest
    Няма нищо лошо в това. Все пак не ти е сестра.

Дори и Чарлз Дарвин се е ОЖЕНИЛ за братовчедка си, а мисля, че всички ще се съгласим, че той е бил напълно нормален човек.

Гледам темата и се сетих за този виц:

След кръвосмешение м/у брат и сестра, сестрата казва:
    - Ти си по-добър от татко.
    Брата:
    - И мама така каза.

Re: pravih seks s purvata si pratov4etka

Цитирай Първоначално написано от .......
    ami malko mi e kofti i neznam kakvo bihte me posuvetvali.zna4i az sum na 16 a bra4etka mi e na 17 godini.stra6na pi4ka e .vednuj doide v nas tam da i zapi6a filmi i stana edna ......(ot otdavna si podmqtame 6egi4ki no si misleh 4e vsi4ko e bilo maita)i vse pak be6e qko.tq e mnogo krasiva.nz kakvo da pravq kato q vidq pak kofti mi e heellllp
    Ти си същия смотан левак-чекиджия,който пусна предишната тема за първата братовчедка. Не разбра ли, че не си интересен?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Град
    Пловдив
    Какво веднага емнахте момчето...станалото станало...впрочем тия първи братовчедки са много на мода наистина не е правилно...ама ако е някоя УНИКАЛНА братовчедка..след 4-тата водка определено бих се поддал
    В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    хахах ти си боле нмозък
    взем,и наеби и сестра ти
    =D> =D> =D> =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Delicious
    Какво веднага емнахте момчето...станалото станало...впрочем тия първи братовчедки са много на мода наистина не е правилно...ама ако е някоя УНИКАЛНА братовчедка..след 4-тата водка определено бих се поддал
    ХАХАХАХА аз на мойта братовчедка бих и се поддал и следе една чаша студена вода

Мега фен Аватара на koalka
    Надявам се не си някой пубер,койтоа го интересува само секса.Имаш глава и мозък и можеш да мислиш.Мислиш ли,че това е нормално?Да спиш с братовчедка си!Ами и мен щеше да ме е срам,ако бях направила такова нещо.Дано само роднините ви не разберат,защото ще се получи доста неприятна ситуация.Сигурно и нея я е срам,за това,което сте направили.

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Гледам темата и се сетих за този виц:

След кръвосмешение м/у брат и сестра, сестрата казва:
    - Ти си по-добър от татко.
    Брата:
    - И мама така каза.
    Ахахахаха тоя виц е уникален!
    Абе пич как може да си толкова.... айде да не казвам!!!Толкова ли няма други готини мацки,та собствената ти братовчедка!
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Guest
    ti si lud gei be

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Абе тва е толкова тъпо нямам думи още повече че ми се е случвало подобно нещо и ми тежи ужасно Ти знаеш ли кво е тва бе ТВА Е ОТВРАТИТЕЛНО И ДВАМАТА НЯМАТЕ АКЪЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си