- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- protivoza4ata4ni
abe hora az mislq da zapo4na da pia protivoza4ata4ni i hodih pri genekolog i tq mi predpisa no me be6e sram da q pitam dali kato zapo4na da pia protivoza4ata4ni i mom4eto moje da svar6i napravo v bez kakvito i da e pritesnenia!?ta protivoza4ata4nite pozvolqvat li svar6vane vatre!?
Е ти ако това не си разбрала за противозачатъчните при гинеколжката за какво си ходила ? Естествено, че няма проблем мъжът да свърши в теб.
2т. забрана за ползване на профил
ама се напълнява от тях...
Ne se napylnqva ot tqh...samo ako sa nqkakvi dolnoprobni..
Moje da svyr6va v teb ama ako si gi pila edin menstrualen cikyl mislq...zashtoto trqbva vreme da podejstvat vse pak..
Nali znaesh che tova sa hormonalni tabletki...Hormonite dejstvat malko bavno...ne sa kato bolkouspokoqvashtite ili kato Postinor (kojto ne e kontraceptiv ili protivozachatychno!!!!!!!)
A ti sigurna li si che iskash da piesh hormoni?? Kolkoto i dobre da sa napraveni syvremenite medikamenti tova neshto ti razbyrkva procesite v celiq organizym...Navsqkyde ti kazvat che nqma stranichni efekti ama az pyk ot kakvoto sym chela mislq che e mnogo opasno da si igraesh s hormonite si!! Ako sa kofti moje seriozno da si izpatish...shtoto pokraj dobrite lekarstva prodavat i bokluci!
Lekarite preporychvat hormonalnata namesa samo v krajni sluchai...
A ako si pod 18 izobshto nedej gi pi!! A i ne trqbva da pushish dokato gi vzimash maj...
Къде ми са детските книжки, кажи, о,мой прашен сандък?...
Аби стига сте плашили момичето.Миличка,когато почваш първата опаковка това трябва да стане в първия ден на менструацията ти.Естествено докато ни ти свърши не правиш секс и после живей и лудей.Хапчетата започват да действат от втория ден,но е препоръчително да се изчака края на менструацията.Можеш да ги започнеш и в ден по избор до 5-тия от началото на менструацията,но тогава си ползвай презервативи 1 седмица.После няма проблеми.Естествено говорим за сигурен партньор без болести и прочие.И още нещо не ги пии повече от 9 месеца,то ест 9 опаковки.Почини си 2 месеца и давй пак.От хапчета не се пълнее-пия ги вече 4-5 години и даже от тогава съм отслабнала сума ти килограми,не се образуват мустаци и прочие.Имат даже хубави ефекти.На теб какви са ти изписали?А да и прочети листовката де!
az znam edna med. sestra mi be6e kazal aza edni hap4eta oba4e nemoga da se setq za imeto...oba4e kato go izpie jenata i m1jat moje da se prazni v neq kolkoto si iska za 24 4asa... oba4e sa 2 tabletki i sa nekade kam 8-10 lev![]()
Pi6ete Za da Videte.....
takiva dve hapcheta sa Postinor, ama ne sa super sigurni i ne se izpolzvat za tova ami ako stane nqkoj gaf....i v opytvaneto pisheshe (ili predi dve godini pisheshe sega neznam) che za 8 meseca mojesh da gi piesh samo vednyj
Къде ми са детските книжки, кажи, о,мой прашен сандък?...
ахааа... така е! И са много вредни! А пък разбира се,че приятелят ти ще може да се празни в теб, иначе какъв е смисъла от противозачатъчни? Те от БППП не помагат, ако и от нежелана бременност не помагаха...Първоначално написано от The^Burning^Red
не се притеснявай-може
За странични ефекти - не се тръшкайте, няма или са много малко. Вярно, преди време е било така, но сега не е. Има т.нар. "ултранискодозирани противозачатъчни" . Такива са Логест, Линдинет и др. Те са подходящи за млади момичета. Нз на тебе кои ти изписаха? Сега може да се случи на някой да не му понасят някои противозачатъчни, но недейте толкова се панирва. Аз пия противозачатъчни от около 6-7 месеца. На логест съм. Е много съм доволна, не съм мръднала нито килограмче, даже свалих 1-2. А по принцип имам склонност към напълняване. Мм приятеля ми по принцип не свършва в мене винаги, не заради друго, ами просто после ми е малко кофти, всичко като изтича и се оцапваме. Но доста пъти е свършвал. Една приятелка пие Линдинет 20 и приятеля й всеки път свършва в нея, и всичко е ок. Иначе аз си пуша по 1 кутия цигари на ден, така че цигарите не намаляват ефекта
. То пише, че е вредно, ама по-скоро за по-възрастните жени. А това че не предпазват от болести, предавани по полов път - е вярно е. Мда ама като се скъса презерватива не е ли същото? Пак сте го правили без презерватив... Но аз не мога да си представя, има жени, които са на противозачатъчни, а постоянно сменят партньорите си... абе всякакви ги има. За мен противозачатъчните са за хора с постоянен и сигурен партньор. Който не е спал с 1000 жени преди тебе. Е, възможно е да хванете някоя и друга инфекцийка, ама не е страшно. Но при положение, че онзи е праскал колко жени преди тебе, и ти да искаш да го правиш с него без презерватив... Нз трябва да се изследва тоя човек от главата до петите. Както и да е.
Страничен ефект от противозачатъчните е, че се намалява овлажнеността на влагалището. Жените по-трудно и по-малко се овлажняват. Това е доста кофти, защото често се получава жената да се протрие. Но се решава проблема като си купите един овлажнител от секс шопа.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
tezi det mi gi predpisa genekolojkata sa logest i tq mi kaza 4e sa nisko dozirani!ndqvam se naistina da nqma problemi zaradi cigarite!a naistina li trqbav da gi pia 9meseca i posle 2 meseca da po4ivam!?btw na mene cikala mi e adski neredoven i iskah da vi pitam o6te ne6to-genekolojkata mi kaza 4e trqbav da gi pia 21 dena i posle 7 dena po4ivka!tova 4e cikala mi e neredoven lo6o li e!?????6te promeni li ne6to!?
Еми той от противозачатъчните става редовен, бе мила. През тия 7 дена ще ти дойде. Трябва да ги пиеш май 12 месеца, и тогава да си направиш почивка. Абе няма значение, можеш и на 9-тия месец, не е проблем. Аз пуша по 1 кутия и засега не съм имама проблеми.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
br[/b]