E, zdraveyte! Moqta istoria sas sigurnost 6te e poznata na nekoi momi4eta! Az se zapoznah s edno mom4e predi 2-3 meseca i go haresah. E, ne go poznavah koy znae kolko, no s vremeto go opoznah i sa go haresavam mnogo! Ve4e si govorime po 2-3-4asa i se sblijavame. Toy mi zvanni i az na nego. Pravi mi komplimenti i nekvi stranni nameci. "Ela v nas da mi potancuva6", "moyta staq 6te ni sabere i dvamata", "hubava si" i mn dr ne6ta! Kato go vidq ili sam s nego za malko i az po4vam da greq! No nali vi kazah, 4e se poznavame otskoro i ne me pital kva zodiq sam, a dali nosa sutien!!! Dulboko v sebe si znam, 4e me haresva. Nekoi ne6ta si li4at po pogleda i po glasa. No az sa6to nz kakvo izpitvam, e, tova 4e mislq samo za nego e znak za ne6to! Problema e, 4e mi kaza , 4e e vluben v edna... i samo za neq mislel Moga da si namera mn lesno gage, no az iskam samo nego! Ne mu povervah mn za tova,no... Eh, nali znaete sarceto pravi tova, koeto na6ia razsudak zabranqva! Nz kakvo da pravq! Kato mu 4uq glasa i ... No vse pak kolkoto i da sa silni 4uvstvata, trbva da se ima predvid i dr ne6ta (dostoynstvo) . Toy si nema gage i tova e edinstvenata mi uteha. Kakvo da pravq, toy podhodq6t li e!
Predvaritelno vi blagodarq za savetite, koito bihte mi dali!