- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nujen mi e syvet pls
zapochvam direktno s problema si..minalata godina edno momche mi napravi strashno golqmo vpechatlenie,no samo tova.Tazi godina chuvstvata mi okaza vliqnie i se pointeresuvah za nego.Govorih s edno syuchenichka,koqto pyk se ima s edin ot negovite nai-dobri priqteli.Edin den mi kaza da ida s neq nqkyde i az trygnah.Otidohme do blizkoto kafe i toi beshe tam- a celta i e bila da ni zapoznae.Pochuvstvah se dosta nelovko,no kakto i da e-zapoznahme se.Sega sme na "zdravei" "zdrasti" i pogledi..samo tova..a az iskam neshto poveche.Ima neshto v nego,koeto me privlicha strashno mnogo,no ne moga da go opisha.Vliubena sym v nego kolkoto i stranno da zvuchi.Iskam neshto poveche.No kakvo da napravq,za da se poluchat neshtata mejdu nas?Trudno mi e i zatova se obyrnah kym pomoshtta vi.Molq vi pomagaite,naistina sym vliubena v nego i ne znam kakvo da pravq.Blagodarq predvaritelno.
...TaKe mE In YouR ArmS...
чувствата не винаги идват просто ей така, изникващи от нищотодай му още малко време, може пък и да се получи нещо. идете например на кафе и накарай съученичката си да започне да го бъзика за теб и просто следи реакциите му. от там най-добре ще забележиш какво е отношението му
opredeleno izpitva nqkakvi chuvstva kym men.Sega ostava samo da izlezem na kafe..trudno mi e..mislite li,che az pribyrzvam neshtata ili da poizchakam oshte i togava da kajana moita syu4eni4ka da se ugovori pyk s negoviq priqtel i taka da izlezem?
ne naprotiv dlujna si da poburzash daje ... shtot kolkot poeche vremeto minava tolkova po malki sa ti shansovete hvashtai go ot sega :P
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
oh naistina se obyrkah..chakam i drugi mneniq,naistina ne znam kakvo da pravq![]()
Ами покани го да излеезете...той може и да е по-срамежлив и да не се е осмелил...нали някой трябва да направи първата крачка?
ama men me e sram pyrva da go pokanq....![]()
blagodarq syrdechno na vsichki,koito si napraviha truda da mi dadat syvet!![]()
kaji kvo e stanalo posle)))))
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY