.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Dali e podhodia6t

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    Nz! SAmo mi kaji za6to tolkova mi se obajda? Interesuva se ot men. Zadava mi neprili4ni vaprosi, no otnosno tova dali me haresva... mul4i? Tova kakvo zna4i?
    МОжеби има нещо но го е страх да започне връзка а обича да флиртува...можев да е бил наранен от друго момиче и не иска да е нараняван повече.....а и можге да те използва зааради нещо...не ти знам външния вид за да коментирам но най вероятно е заради него......

Pritesnqvam se 4e si prav, si4ki mi kazvat, 4e e zaradi vun6niq vid! No zaradi tova li si govori s mene? Za tova li e si4ko???
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Pritesnqvam se 4e si prav, si4ki mi kazvat, 4e e zaradi vun6niq vid! No zaradi tova li si govori s mene? Za tova li e si4ko???
    Почти сички момчета само за това мислят за задници цици и какво ли не...що реши че той е различен....пробвай се да му пуснеш да видиш че съм прав

Ok, ziky. Nema to4no da mu pusna,6oto sme na 13 i... No kaji kak da mu skroq nomer i da se uverq 4e si prav!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ok, ziky. Nema to4no da mu pusna,6oto sme na 13 i... No kaji kak da mu skroq nomer i da se uverq 4e si prav!
    МИ аз мисля че е най добре смисал ако си способна на това смисал като седне някъде смисал седни в него слагай му се тва унова и накрая се исцепи с един ввъпрос :"и са кво??Ходиме ли?" и той каот каже не и ти само го направи на 2 стинки значи така а исползваш ме смао заради външния ми вид незнам си кво незнам си кво и накрая няма да усетиш как ше се насере е такоа как го праввиш на ч стотинка и накрая земи и му кажи.:"знаеш,ли,....ЖАЛЪК СИ!"и си тръгни
    ставал съм свидетел на такова нещо и ти каам после момчето стана евнух смисал не е имал гадже май и сега няма......действието се разви в парка

oo, mne! sram me e!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    oo, mne! sram me e!

Е ее незнамм товва е мойто предложвение...сега го мислиш ма незнаеш какво е удоволствието да го направишп

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Abe hora ni6to nqma da stane ako sedite i si pravite nekvi nameci!Abe pogovorete si za vas i se izqsnete!Kakvi sa teq zavurtulki okolo vas...neznam poznato mi e i e super gadno ....
    Iska druga a ti pravi nameci!Kuv e toq?Znae li kakvo iska?Pogovori s NEGO !!!!
    Nqma smisul da strada6 za nego ako nqma 6ans...Pogovori s nego...
    Tequiero Son!!!

vladuha
    Guest
    Ehehe. Znam, no nie sme si samo frendove i toy 6e se napravi na vajen! A az ne 6ta da sam purva, osven tova ne sam sigurna... no kato zamine mn 6e mi lipsva Ne e li gotino da te svalq i da te gali... tolkova emil, no po telefona... E haresva mi tova 4e se interesuva ot mene i 4e me revnuva! No 4estno-opita se da mi predloji, no ne6to... Kakvo da pravq ?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ti vijdala li si momicheto,govorila li si s neia,toy pravi li nechto,koeto da pokaje,che naistina e vluben?V protiven sluchay moje da te laje,za da probudi v teb revnost i da proveri do kolko go haresvach!Na men lichno sa mi pogajdali podoben nomer!

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ei deca na kolko godinite ste 12 ?
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Добре,той казва,че мисли за тази,но не мисля,че я обича,при положение,че ти прави такива намеци и те пита такива неща.Според мен и към двете има интерес,но и той май не знае какво иска.А той не знае,че го харесваш,така ли?Ако питаш мен от това,което прочетох-не,не е подходящ,но все пак ти си решаваш.

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    а замисляла ли си се, че тази в която е влюбен може да си ти!
    ze mi dumite ot ustata
    ima i o6te 1 vuzmojnost da se e nadqval tq da se seti 4e stava vupros za neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си