- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Dali e podhodia6t
МОжеби има нещо но го е страх да започне връзка а обича да флиртува...можев да е бил наранен от друго момиче и не иска да е нараняван повече.....а и можге да те използва зааради нещо...не ти знам външния вид за да коментирам но най вероятно е заради него......Първоначално написано от vladuha haili
Pritesnqvam se 4e si prav, si4ki mi kazvat, 4e e zaradi vun6niq vid! No zaradi tova li si govori s mene? Za tova li e si4ko???![]()
Testis unus,testis nullus...
Почти сички момчета само за това мислят за задници цици и какво ли не...що реши че той е различен....пробвай се да му пуснеш да видиш че съм правПървоначално написано от vladuha haili
![]()
Ok, ziky. Nema to4no da mu pusna,6oto sme na 13 i... No kaji kak da mu skroq nomer i da se uverq 4e si prav!![]()
![]()
![]()
![]()
МИ аз мисля че е най добре смисал ако си способна на това смисал като седне някъде смисал седни в него слагай му се тва унова и накрая се исцепи с един ввъпрос :"и са кво??Ходиме ли?" и той каот каже не и ти само го направи на 2 стинки значи така а исползваш ме смао заради външния ми вид незнам си кво незнам си кво и накрая няма да усетиш как ше се насере е такоа как го праввиш на ч стотинка и накрая земи и му кажи.:"знаеш,ли,....ЖАЛЪК СИ!"и си тръгниПървоначално написано от vladuha haili
![]()
ставал съм свидетел на такова нещо и ти каам после момчето стана евнух смисал не е имал гадже май и сега няма......действието се разви в парка![]()
oo, mne! sram me e!
Първоначално написано от vladuha haili
Е ее незнамм товва е мойто предложвение...сега го мислиш ма незнаеш какво е удоволствието да го направишп![]()
Abe hora ni6to nqma da stane ako sedite i si pravite nekvi nameci!Abe pogovorete si za vas i se izqsnete!Kakvi sa teq zavurtulki okolo vas...neznam poznato mi e i e super gadno ....
Iska druga a ti pravi nameci!Kuv e toq?Znae li kakvo iska?Pogovori s NEGO !!!!
Nqma smisul da strada6 za nego ako nqma 6ans...Pogovori s nego...
Tequiero Son!!!
Ehehe. Znam, no nie sme si samo frendove i toy 6e se napravi na vajen! A az ne 6ta da sam purva, osven tova ne sam sigurna... no kato zamine mn 6e mi lipsva![]()
Ne e li gotino da te svalq i da te gali... tolkova emil, no po telefona... E haresva mi tova 4e se interesuva ot mene i 4e me revnuva! No 4estno-opita se da mi predloji, no ne6to... Kakvo da pravq ?
![]()
ei deca na kolko godinite ste 12 ?
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Първоначално написано от koalka