- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ZaShTo Ne Mi PoVqRvA....!?
kak bixte postupili ako 4ovek na koito mnogo darjite se podigraq s 4uvstvata vi i ne vi vqrva,ako vie izpitvate kam nego neshto silno a toi go e strax da vi pogledne dori pred kompaniq?mn sam razo4arovana ot jivota i imam 4uvstvoto 4e ako ne e do men shte se prusna HELP ME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно бре нормално е всички така правят поне повечето.Ти какво искаш ,но и да го искаш и да не го искаш все тая. все ще си е така.
Ами опитай се пак да го убедиш,че много държиш на него и че го обичаш.Но ако тогава не ти повярва няма какво да направиш.Според мен той просто си играе с чувствата ти,ако се държи зле,защото ако просто не те харесваше щеше да ти го каже и толкова,но той явно не се задоволява само с това.Трябва и да те нарани.Така и така,ако те нарани пак ще страдаш.
Просто го пусни,дай му свобода,ако наистина те обича и има чувства ще остане при теб,ако ли не значи никога не е бил твой.Просто му дай свобода.И го накарай да повярва че имаш чувства към него и че не можеш без него.Първоначално написано от viki_beckham
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Ujasno e kogato ti darji6 na nqkoi i to stra6no mnogo-a toi ne ti obra6ta vnimanie ili te naranqva-stra6no mnogo boli kogato 4ovek e v takava situaciq!Moga da ti kaja 4e v daden moment ne6tata se obra6tat-ti pretrapva6 na lipsata mu na vnimanie-i kogato tova stane TI ve4e si mu interesna i zapo4va da te tarsi!!!znae6 li ima hora koito se podigravat s 4uvstvata na drugite-hora,koito naranqvat i te karat da se 4uvstva6 ni6tojen,no iskam da znae6 4e takiva hora vse nqkoga si namirat maistora i razbirat kakvo sa napravili!!!jelaq ti iskreno USPEH i dano uspee6 da se opravi6 v tazi situaciq.
еми, ако е недоверчив човек, нормално е да се съмнява в теб. все пак на думи лесно се обича, но когато стане въпрос за доказателствената част... повечето се скатават...
И отново си права ...Първоначално написано от anito.sl
Sometimes escape on time means that you win ...