.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: molq vi...

Hybrid View

Фен
    Град
    sofiq

molq vi...

zdraveite!iskam da vi popitam vuzmojno li e da se zabremenee kogato se pravi sex bez prezervativ, no ne svur6va v men....prosto nqkolko pyti mi go vkarva, smisul strah me e v tazi pqnata (kogato e vuzbuden)da nqma spermatozoidi...ima li opastnost i v kakvi procenti...blagodarq vi....
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Guest
    Днес се самоубих 5 пъти стига де има си теми по-този въпрос може ли неможе ли.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Днес се самоубих 5 пъти стига де има си теми по-този въпрос може ли неможе ли.
    Ne reagirate taka ostro ! Zavisi Na Kakfa vuzrast ti e Priqtela . 4uval sum 4e ne e hubavo da pravi6 sex s mom4e pod 18 -godi6na vuzrast bez prezervativ Ima nqkakfa malka veroqtnost da stane VINAgi IMa PUrvi Put
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Фен
    Град
    sofiq
    ami na 19 e.... mn blagodarq za otgovora prosto me e strah...a ot 2 4asa tyrsq takava tema tuk i ni6to ne namerih za6to taka ostro reagirate kum vuprosa mi, az ot kude da znam dali ima ili ne takava tema...
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Guest
    Има вероятност, дам... Това се нарича "сълзлива бременност", така че по-добре с презерватив. Да ти е мирна главата

Супер фен
    Има вероятност

Това е поредната такава тема, а и си нарушила 7 точка от правилника, така че темата ще бъде заключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си