- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6to skysahte?
Kakva be6e pri4inata da skysate s poslednoto si gadje? Ili ne poslenoto...koeto i da e.
аМи аЗ гО рЕвНувАх От биВшаТа му .. нЕ мИ е ДаВаЛ пОвОД нО ..ЛюБоВта Е СЛяПа ..
![]()
AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!
Изгуби се тръпката.
Haresa si druga,trygna s neq i sled mesec skysaha.toi me mole6e pak da stanem gadjeta i nakraq sklonih.ottogava vryzkata ni e po-silna ot vsqkoga
Ем...с бившия скъсахме защото чувствата вече не бяха същите,пък и той беше доста скучна личност или поне нямахме общи теми за разговори.Просто както по-горното мнение-тръпката изчезна.
ами ходих с двама!с единия скъсах а с другия сме още заедно!тоя дето скасахме знаеше за другия ама другия не знаеше з атоя и с еуморих вечно да се крия!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ами намеси се трети човек, тоест не човек, а си беше чиста курва, дето не знам какво й хареса. секи я беше ебал, ама...
ами той ми каза,че има само приятелски чувства към мен,и ме чувства само като добра приятелка....и няма вече други чувства и за това решихме да се разделим.....(главно той го реши де)
f@nt@zi@
тва сигурно е боляло!Първоначално написано от f@nt@zi@
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
brain_stew,хах много.....ами като се има напредвид,че от 2 месеца съм в яка депресия и още го обичам....даже по-силно и от преди....и тои уж ме обичаше ама явно вече не.....
![]()
![]()
f@nt@zi@
Изгуби се тръпката.и просто реших че тррябва да се разделимтой се сагласи намери си друга но след месец ме молеше да се върна при него.Отказах разбира се ,а и вече си имах друга връзка която още продълйава ве4е година и половина
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
с последното ми гаже скъсахме защото той е от друг град...ии абе кофти беше цялата ситуация иначе като си бяхме двамата и си изкарвахем супер яко...но просто не можеше да продлажи ...И въпреки всичко той тази година ще учи в моя град...което е мн хубаво...но аз искам да си останем само фр
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Prosto nikoga ne e imal chuvstva kam men.. I edin den celia fars trqbvashe da prikluchi..
emiii ne si podhojdahme![]()
Мдаммм.. и ние просто не си подхождахме.. въпрос на характер и на виждания.. Явно имахме различно разбиране за връзка.Първоначално написано от NeSTa_86
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Скъсахме, защото явно правилото, че противоположностите се привличат не важи за всеки. Бяхме коренно различни и това явно пречеше, защото нищо не се получаваше.
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
Na men mi beshe skuchno... mn gadno zvuchi obache napravih vsichko vazmojno i pak ne se poluchi... a i trqbvashe da zaminavam - premestih se v drug grad.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами...той ме остави без дори да се усмели ми каже защо...просто казал на най-добрия ми приятел че смята да скъса с мен,а той пък казал на най-добрата ми приятелка,при което тя отишла у "гаджето" ми и му вдигнала луд скандал...Беше мн болезнено,обичах го страшно много, бях на хапчета 2 дена и не можех да погледна момче в продължение на 6 месеца...Слава Богу сега съм адски щастлива с най-доброто и невероятно момче което съм срещала.Всяко зло за добро...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ами тръгнахме без да се познаваме изобщо,само че той май доста се зариби като ме опозна аз пък обратното,просто не бяхме един за друг това е!Сега сме просто приятели.
Ами тя се оправда че искала да учи понеже ще кандидатства и незнам си кво и незнам си що...ма мисля че далеч не това е причината...много се карахме и имахме мн разлики но просот тя беше първата и незабавима иситнска моя любов...
ох, при мен скъсването с последните тре гаджета е малко навързано![]()
предпред последнотоскъсахме, защото се влюбих в друго момче или поне така си мислех, после исках да се върна при него, но.. той не ме искаше
![]()
предпоследнотоскъсахме, защото нямах чувства към него, явно съм се била заблудила ,че го харесвам и осъзнах, че искам бившият(този преди него)
![]()
а с последнотопросто.. нямаше химия между нас, но сме си страхотни приятели
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Изневерих му....и той ми изневери - и двамата разбрахме за прелюбодействата си и....решихме да скъсаме![]()
Те тава е ...мирно и тихо по взаимно съгласие..Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}