.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: 6to skysahte?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не го харесвах бях с него просто ей така.. тъпо, но си мислех, че по тоя начин ще мога да забравя
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Излъгаха я, че вече не съм чувствал нищо към нея..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мм скъсахме, защото не го обичах, бяхме най-добри приятели, дори не исках да сме заедно, но той толкова настояваше и виждах колко много иска да е с мен... След това срещнах момче, което много харесвах и...скъсах с приятеля си...
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Излъгаха я, че вече не съм чувствал нищо към нея..
    Е ако още си имал чувства защо си я излъгал?Защо си прекъснал тая връзка?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    (:
    6toto "nai dobrata mi fr" mu se sloji i im bih shuta i na dvamata...i stana taka 4e te mn re razkaivaha i nz si kfo a sled 2 meseca taq vaporsnata fr mi se obadi da me pita kak da si napravi test za bremennost...
    vajnoto e 4e sega i dvamata sa zameneni s ne6to mnogo po dobro A i ptnosno tfa mnogo puti sum si govorila s moq muj i prosto nqmam povod za nikfi samneniq
    The pain is temporary!

Мега фен
    С последното...то не беше гадже. Беше детска история...видяхме се 3 пъти, той написа смс, че няма да можем да се виждаме някакви дни, защото е на работа, а аз все мишкувах...и не се видяхме повече.

Голям фен
    Мии той ми изневери с някви момичета на един купон.В смисъл свалил се е с някви две и после ми писа,че иска да сме само приятели... и такаМ.Ауе кофти история,ама сега се радвам,че съм се отървала от такъв като него \/

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

ne mojel da se vliubi

Ami posledniq chovek s koito bqh mi kaza taka: "Az mnogo durja na teb kato chovek,mnogo te haresvam,mnhogo te obicham,mnogo te revnuvam ama ne moga da se vliubq v tebe", pri koeto az umrqh ot smqh a toi sedq i me gleda.Kazah mu che adski tupa prichina ako tolkva iskash da skusame da beshe kazal che ne me haresva.Kazah mu aide chao prai kot iskash i tolkoz hahah

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Километрите ни разделиха...Замина да живее със семейството си в Лондон и нямаше изгледи да си идва в близките 10-11 месеца... и просто решихме че раздялата ще е най-доброто решение и че всеки има правото да намери щастието си с друг човек

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ми нямах вече никакви чувва към него!

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Така и не разбрах...
    И аз

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    bojee dokato gi iz4etoh vsi4kite vi skasvaniq se razplakah shtoto sq i az sm v depresiq ot skasvane vsashtnost ve4e 3-ti mesec sm taka i da vi kaja ot tri meseca az deto postoqnno se smeq pla4a i taka toi skasa s men shtoto mn revnuvah ili vaobshte shtoto sigorno ne me e obichal makar4e go kazvashe i dokazvashe prosto nz izvednuj stana vsi4ko varveshe super no toi reshi da sloji krai i sega ako shtete vqrvaite sme nai-dobri pr v na4aloto az samo plakah i toi znaesh no ve4e mesec se prava 4e ne mi puka za nego i da vi kaja na4inat nedostapna oshte ne mi e pomognal no jiveq nqkaksi
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Фен
    Град
    Pld
    da vi kaja az to4na pri4ina taka i ne osaznah vapreki 4e toi istakna ne6to kato tva 4e sam bila malka,4e ne go razbiram..(az sam na15 toi 1 ei takiva gluposti abe de daznam i az ve4e 2 meseca i o6te ni sam otkrila to4nata pri4ina...kakto i da e prejivqvam go
    a ina4e v pove4eto slu4ai se razdelqme 6tot si omrazvame v edin moment
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Град
    plovdiv we mainaa :P
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ми нямах вече никакви чувва към него!
    ммм познатооо и то многооо.....

Повече от фен
    ne sam imala takava pri4ina za6toto nqmam gaje
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си