Ah mai to4no takova izpitvam niakukva neotulima jajda da buda postoyanno s neya vupreki 4e oshte malko me e sram , no nz me4tata mi za sega e tia da 4ustva sushtoto kato men ..boje kakvo moje da stane ako e taka....do sega razgovorite ni ne sa bili na niakukvo zadulbo4enonivo no vse puk samo niakolko puti sme govorili...oba4e ne moga da go opisha struva mi se 4e s drug 4ovek edva li bi go dopusnala tolkova burzo i blizo do neya i da spodelia dosta neshta za neya . ne znam tova kakvo triabva da ozna4ava no edva li e stranene ot men....a ako znae az kakvo 4ustvam... zna4i az ot na4aloto na vtoria srok samo kato ia vidiah i krai neshto mi shtrakna ..vseki sledvash put se pove4e mi se iskashe da y azagovria
V denya koito ia zagovorih kato se vurnah iskah da zvuuna na edno mom4e deto sme prqteli i ne moga da si obiasnia kak mu zabravih izvednuj gsm nomera mu pri polojenie mu zvunia po4ti seki den ...
Vikam sega shte zapomnia az tazi data ..tia shte beleji promianata ...i boje opitah se da se setia koya data sme no ne ...izvednuj otnovo izklu4ih totalno ...nikoga ne mi se slu4valo 4ak tolkova da sum razkoncentriran i zamislen za neshto...
Sega v momenta sum i malko ot4aiyan tui kato ne sme zagovorili neshto po li4no i me e strah kakvo shte stane da ne se razvali magiata ne bezizvestnoto ...NO ot druga strana strashno me zadushava fatka 4e umiram ot nujda - ne jelanie a nujda da i kaja kolko mnogo e tia za men i kolko e krasiva i izobshto kakvo mislia ..no kajete ima li veroyatnost da stane niakoi fal ...nai malkoto iskam da stane fal .s momi4eto ot m4etite mi
Postoyanno si mislia kak shte izlezem niakude iz prirodata i shte i go kaja..a tia skoro shte i patuva na sam na tam i tova kato go 4uh napravo vutreshno se razplakah ..tui kato izpitvam nujda da buda absolutno vseki den s neya ..niam zna4enie kude e .Kazvate 4e za lubovta triabva da se otre4esh ot vsi4ko ....e sega neznaino kak za pruv put nishto ot tova koeto pravia ne me interesuva kakto predi ...pravia lubimite mi neshta niakuk si naslia...kaje vuzmojno li e ot niakolko kratki sreshti tolkova mnogo da sum i az nz kakvo vie kajete ..da li tova ne e emocia ili neshto momentno ..nz ne mi se slu4valo ina4e sum dosta emocionalen....
Kato se prestrasha da izlezem v parka i sednem niakude tova ve4e da li shte ia nakara da razbere 4e tova ne e prosto izvunu4ilishtno izlizane i 4e imam niakukvo 4ustvo kum neya ? oh mnog osum oburkan ....mnogo shte se radvam da mi pomagate pone v na4aloto do kato zacepia ..