.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Da govorq li otkrito?!

Ami zna4i minala sedmica na edno kupon4e vsi4ki se napihme!!!Tam ima6e edin mn qk pi4 ot moito daskalo...i dvamata bqhme piqni i toi trugna da me celuva..no az se drupnah i toi osle pak...i az pak se drupnah!!!Az mnogo mu se kefq,no se drupna ot strah,4e toi ne mi se kefi,a e prosto piqn...!!!Da govorq li s nego,za da si razqsnim situaciqta..ili kakvo trqbva da napravq?!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Стой мирно и спокойно сега, а на следващия купон не се дърпай.

Дори да отидеш при него какво точно би му казала?

еми може да те харесва и дано е така..но може да е поискал да те целуне защото е бил пил...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами първо помисли какво ще му кажеш като идеш при него?!
    Ако се случи повторно значи може би има някакво харесване от негова страна...
    Сега мисля,че най-добре е да изчакаш или пък да говориш с някои общи познати,те може и да знаят нещо
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    А може нарочно да се е напил за да има причина ... зависи какъв характер е ..
    Sometimes escape on time means that you win ...

AVRIL4ETO
    Guest
    i az mislq kato<Matik>USPEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Град
    София
    Недей. Ако когато е трезвен не ти прави никакви намеци че те харсва, недей. Просто под алкохола му падат задръжките и му се качва хормано. Знам, щото и аз съм мъж и аз топки имам.

Сори.
    No love - no heart. No heart - no hurt.

Macka, zavisi ot tva toi kak e vuzpriel tva 4e e din vid ti si go otrqzala kato si mu se drupnaola.Ako se e nadul sled tva i t.n. ne se zanimavai 6oto 6e ti se pravi na interesen i 6e se podigrava s teb, znm go ot li4en opit No ako ne se e razsurdil, govori s nego i mu ohbqsni 6to si se drupnala i ne6tata moje da se polu4at.Stiskam ti palci
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che imash neshto da izqsnqvash..toi ako ima neshto da ti kaje she ti go kaje.. ne si otkrivai parva karitite :P

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че е най-добре да говориш с него!

Град
    plovdiv we mainaa :P
    da govorete oba4e gledai da ne e piqn,za da ti kaje iztinata iii dr put da ne se darpa6

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Da govorq li otkrito?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami zna4i minala sedmica na edno kupon4e vsi4ki se napihme!!!Tam ima6e edin mn qk pi4 ot moito daskalo...i dvamata bqhme piqni i toi trugna da me celuva..no az se drupnah i toi osle pak...i az pak se drupnah!!!Az mnogo mu se kefq,no se drupna ot strah,4e toi ne mi se kefi,a e prosto piqn...!!!Da govorq li s nego,za da si razqsnim situaciqta..ili kakvo trqbva da napravq?!
    Ако се чустваш готина има мал шанс той да не те хареса

Град
    San Siro
    Ami moje bi trqbva da govori6 s nego...popitai go...ne6to ot sorta na.."pomni6 li onazi ve4er...kakvo stana togava..."de da znam ne6to ei takova..!!!

:))))))
    Guest
    est 4e ne trqq da govori6 s nego! ako go interesuva6 do sega e 6tql da doide i da govori s teb za tova...ili nai malkoto da namekne za onazi mu postypka! pozdravqvam te 4e ne si mu se dala macko! mnogo pravilno si postypila! po dobre ostavi ne6tata taka i se pravi na tejka...jalki sa tezi,koito se opravdavat s alkohola! ei tva naiiii mnogo go mrazq!!!!! ne se unijavai! uspeh mila

Guest
    [quote=ne se unijavai! uspeh mila [/quote]

Mersi...a btw dnes se zasekohme vuv fizkulturniq salon i az tam se mu4eh da presko4a edni ne6ta na poda...i toi mi podade ruka i se durja mn milo...ama nz ve4e zapo4vam da se ot4aivam

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    [quote=Анонимко]
    Цитирай Първоначално написано от ne se unijavai! uspeh mila :smt006[/quote

Mersi...a btw dnes se zasekohme vuv fizkulturniq salon i az tam se mu4eh da presko4a edni ne6ta na poda...i toi mi podade ruka i se durja mn milo...ama nz ve4e zapo4vam da se ot4aivam
    За кво бре,....действай....след като сте милички действай....само че разучи малко повече за него щот може и клесче да се окаже

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Стой мирно и спокойно сега, а на следващия купон не се дърпай.

Дори да отидеш при него какво точно би му казала?
    Sumniavam se toi pak da opita.Vsi4ko e vuzmojno no vse pak ne mislia 4e pak 6te go napravi

Град
    San Siro
    Mda,nadali 6te opita pak....no 6tom se durji milo,zna4i ima 6ans da ti se kefi i da ne e bilo samo zaradi alkohola!!!

ne govori zakrito

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Цитирай Първоначално написано от R0lfc0pter
    ne govori zakrito
    с одеало или чаршаф

Град
    Plovdiv
    trqfa da znae6 4e mom4etata sa lofci po priroda i 6tom nqkoe momi4e im bqga im stafa po inetresno,iskat da go imat.zatofa ne se prafi nito na prekaleno nedostapna,no i ne mu se butai.Kogato ti se otdade fazmojnost ,f koqto smqta6 4e toi pokazfa,4e ne e bezrazli4en,otgofori mu i ti po na4in,po koito da razbere,4e e dfustranno.uspex ti pojelafam bebsi
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    idi go pitai dali e bil piqn ili prosto te e haresval Burzo Lesno I efektivno
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Guest
    Awe piqn si be6e...puk i ne moga da otida pri nego i da go pitam "Awe onq ve4er ti piqn li be6e ili me haresva6?''

Guest
    s piqni i napu6eni maje ne se zanimavai...kazvam ti ot li4en opit...

Повече от фен
    mi pogovori s nego taka 6te e nai-dobre
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си