- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос....
Значи ситуцията е следната:
Аз си взимам редовно контрацептични таблетки, които се пият на 21 дена и след това 7 се почива. Та въпроса ми е, когато сам в почивка(в 7-те дена точно преди да ми дойде цикълът) възможно ли е да се забременее ако правя секс без други предпазни мерки?
Мисля,че не...нека някой,който ги използва да обясни...
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Az sashto ne sam izpolzvala ama mislq che dori da ne piesh v tia 7 dena pak si si zashtitena.. i nqma problem.. Te tia protivozachatachni ne sa za edna chast ot meseca samo q...
Ем на упътването не пише ли ?!?!?!
Emi ne pi6e...za tova pitam![]()
Idi v Aptekata ili pri lekarq tam moje da ti kajat
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Винаги има възможност, но в случая не ти трябват допълнителни предпазни мерки!
ako ne pishe na uputvaneto xodi pri li4niq si lekar ili pri aptekata axa i pitai![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ех и ти си нагла вече...ем ползвай гума през тея 7 дни![]()
Неста, не се изказвай неподготвен. Това зависи от вида на противозачатъчните. В упътването пише! Ако пиеш Логест, със сигурност можеш да правиш секс без кондом и няма да забременееш.
нищо не ти пречи да сложеш гумата!!!![]()
Ах мерси, на логест съм...и да всичко си е наред днес ми дойдеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Още една малоумна. Тези хапчета се пият точно 21 дни, след това се спират за точно 7 дни и на 8-мия се започва следващата опаковка. Ако ги пиеш "горе-долу еди кога си", не е сигурно, че предпазват от бременност.Първоначално написано от sexy_macka
mai tuka samo ti si maloumnata ! Spored teb kolko vr gi piq kato gi pirm 7-8-9 dni rpedi da mi doide 21+8=29-30dni ...are nauchi se da smqtash i togafa mi mrunkqi`Death`Whore` Пуснато на: 28.06.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu
Още една малоумна. Тези хапчета се пият точно 21 дни, след това се спират за точно 7 дни и на 8-мия се започва следващата опаковка. Ако ги пиеш "горе-долу еди кога си", не е сигурно, че предпазват от бременност
...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Не се спират еди колко си дни преди да ти дойде, а се спират, когато свърши опаковката. Сигурно започваш да ги пиеш, след като ти свърши.