.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    toto
    Guest

Един въпрос....

Значи ситуцията е следната:
    Аз си взимам редовно контрацептични таблетки, които се пият на 21 дена и след това 7 се почива. Та въпроса ми е, когато сам в почивка(в 7-те дена точно преди да ми дойде цикълът) възможно ли е да се забременее ако правя секс без други предпазни мерки?

Мисля,че не...нека някой,който ги използва да обясни...
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az sashto ne sam izpolzvala ama mislq che dori da ne piesh v tia 7 dena pak si si zashtitena.. i nqma problem.. Te tia protivozachatachni ne sa za edna chast ot meseca samo q...

Guest
    Ем на упътването не пише ли ?!?!?!

toto
    Guest
    Emi ne pi6e...za tova pitam

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Idi v Aptekata ili pri lekarq tam moje da ti kajat
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    дианабад
    Винаги има възможност, но в случая не ти трябват допълнителни предпазни мерки!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако на упътването не пише просто питай лекар.

ako ne pishe na uputvaneto xodi pri li4niq si lekar ili pri aptekata axa i pitai
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

ех и ти си нагла вече...ем ползвай гума през тея 7 дни

Мега фен
    Неста, не се изказвай неподготвен. Това зависи от вида на противозачатъчните. В упътването пише! Ако пиеш Логест, със сигурност можеш да правиш секс без кондом и няма да забременееш.

нищо не ти пречи да сложеш гумата!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Неста, не се изказвай неподготвен. Това зависи от вида на противозачатъчните. В упътването пише! Ако пиеш Логест, със сигурност можеш да правиш секс без кондом и няма да забременееш.
    Ах мерси, на логест съм...и да всичко си е наред днес ми дойде

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu
    Още една малоумна. Тези хапчета се пият точно 21 дни, след това се спират за точно 7 дни и на 8-мия се започва следващата опаковка. Ако ги пиеш "горе-долу еди кога си", не е сигурно, че предпазват от бременност.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    `Death`Whore` Пуснато на: 28.06.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:

Още една малоумна. Тези хапчета се пият точно 21 дни, след това се спират за точно 7 дни и на 8-мия се започва следващата опаковка. Ако ги пиеш "горе-долу еди кога си", не е сигурно, че предпазват от бременност
    mai tuka samo ti si maloumnata ! Spored teb kolko vr gi piq kato gi pirm 7-8-9 dni rpedi da mi doide 21+8=29-30dni ...are nauchi se da smqtash i togafa mi mrunkqi
    ...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    Не се спират еди колко си дни преди да ти дойде, а се спират, когато свърши опаковката. Сигурно започваш да ги пиеш, след като ти свърши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си