.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: KolEBANiq

sLaDoLiNiTiTa
    Guest

KolEBANiq

Zdraveite!Postavena sam pred neveroqtna dilema i neznam kak da postapq!ot po4ti 3 sedmici hodq s edno mom4e,koeto mn mi dopada i ujasno mnogo me privli4a sexualno!govorihme si s neg oza sex -na nego mn mu se iska,no az mu kazah,4e tova nqma da stane skoro i 4e trqbva da me po4aka 2-3 meseca dokato sam gotova - i toi se saglasi!samo 4e,sega razbiram kolko mnogo m ise iska da go napravq.samo 4e neznam!strahuvam se sled tova da ne se po4uvstvam izpolzvana ili da mu omrazna tvarde barzo.posavetvaite me!

klkl
    Guest

....

na kolko god si?

Фен
    Град
    plovdiv
    ем кажи му тогава че си готова или нищо не му казвай,ми направо можеш да го натиснеш некъде,кфо ще му се обясняваш той ще загрее..

Guest
    Гаранция ,че ще му омръзнеш а до това за използването не го разбирам и никога не съм могъл и затоа немога да кажа нищо.

Ако го държиш без секс може да му писне а ако му пуснеш може везнага да те зареже така ,че трябва да намериш баланса.

SlAdoLiNiTiTa
    Guest
    na 16 sam

Абе не е въпроса само в тва да се изшибаш с някой все пак.Като ти се иска-направи го.Аз си мисля,че щом го искаш толкова много-няма да се почувстваш гадно и използвана след това.Всичко зависи само от теб.А аз съм била свидетел на ситуация в която момчето писва на момичето след секса.Така че въпроса не е в секса,а в това до колко си допадате,а както знаеш за това няма формула.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Град
    plovdiv we mainaa :P
    mi da pusni mu na mom4eto 6tom si gotova nqma kakvo da te 4aka 2-3 meseca...no ako misli6 4e sled tova 6te te zareje qvno ne e to4niqt 4ovek

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi.. s mene stana neshto takova.. Spah s nego.. i posle toi me ostavi.. i kfo ot tova? Trqbva da sujalqvam li? Ne mnogo qsno.. Ne sujalqvam za neshta koito sam iskala da napravq..Az iskah da legna s nego i legnah.. drugoto nqma nishto obshto ! Napravi si sama izvoda..

Guest
    Е що пък да се почъвстваш използвана!/ Разбирам да не ти се е правило секс и само заради него да си го направила ама и на тебе ти се прави!Нз що жените се чувстват използвани кат пуснат на мъжете мн тъпо мислене!Нали и на нас ни е било готино бе!Що пък те веднъж не се почувстваха използвани ми се ние!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Е що пък да се почъвстваш използвана!/ Разбирам да не ти се е правило секс и само заради него да си го направила ама и на тебе ти се прави!Нз що жените се чувстват използвани кат пуснат на мъжете мн тъпо мислене!Нали и на нас ни е било готино бе!Що пък те веднъж не се почувстваха използвани ми се ние!

Dam..taka si e absolutno si prafa i az sum na sushtoto mnenie!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ako iska6 da si sogorna dali nqma da te zareje trqba da si sigorna purvo dali te obi4a za da go napravi ako e svesten tip davai ne se pritesnqvai 6tom te kefi dori sled 2-3 sedmici posle da te zareje 6te znae6 4e si pravila sex s 4ovek koito ti e dopadnal Mnogo
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Don`t Worry
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90

Dam..taka si e absolutno si prafa i az sum na sushtoto mnenie!!!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Повече от фен
    ako iska6 da nakara6 1 mom4e da se po4ustva izpolzvan go svalqi 1 den i si legnete 1 no6t i na sutrinta dokato spi mu izbegai bez da mu kaje6 4ao i ne go tarsi pove4e..

Мега фен Аватара на koalka
    А само сексуално ли те привлича или имаш и чувтва?

sLaDoLiNiTiTa
    Guest
    blagodarq na vsi4ki koito pisahte.nqko ime pita dali imam i 4uvstva..hmm ami mislq 4e da.mn barzo se privarzah kam nego,lipsva mi kogato ne se vidim 1-2 dni.na men problema mi e durg.az hubavo 6e mu pusna ama mislq 4e ako go napravim tolkova skoro 6te si omraznem barzo 6toto nqma da q ima ve4e taq trapka da 4aka...a i nal iznaete,4e vsqko ne6to,koeto se povtarq gubi svoq 4ar.toi po princip e mn seriozno i otgovorno mom4e,ama znam li na kade 6te go izvarti peralnqta...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си