.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Sad`Girl
    Guest

Не мога да се преборя :(

Моля ви за помощ. Вече не знам какво да правя и към кого да се обърна с молба за помощ. Искам още в началото на темата да ви кажа, че това не е поредната гадна шегичка. Това е историята на моя живот...на едно съществуване, което не може да се нарече живот. На 18 години съм и всичко започна преди около 2 години. Запознах се с най-невероятното момче, което познавам, но и най-големия женкар. В началото за него аз бях просто поредната бройка. Може би самата мисъл предизвикваше в мен омраза към единствения човек, който бях обичала до тогава. Карахме се не малко пъти, но винаги един от двамата се връщаше. Но не в това се състои проблема. Когато бяхме скарани аз се чувствах страшно кофти и... по съвет на мои "приятели" започнах да пия. Знам, че ще кажете, че това е страшно глупаво, но в онзи момент просто не можех да мисля трезво. И така неусетно привикнах към алкохола и нуждата да пия ставаше все по-голяма. А момчето, което обичам беше до мен през цялото време и за миг не ме оставяше. Разбрах, че и той наистина ме обича, но вече беше твърде късно. Алкохолът ме погубваше, а аз не исках да го осъзная. Нев мога да си простя това, което му причинявам. Постоянно бях пияна (не, че и сега не е така), той идва и ме взима от различни заведения мъртво пияна или в безсъзнание. Имаше и нещо още по-лошо... бях бременна, но заради алкохола загубих нашето дете. Но той отново не ме изостави. Но не искам повече да го наранявам. Разбирам, че за мен всичко е свършило, но не исакм да разбия и неговия живот. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя.

Благодаря ви предварително. И извинявам се, ако темата не е в подходящия раздел.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ти още не си си съсипала живота напълно, спри да пиеш - така няма да нараняваш и него повече!

И да, темата може да е в два други раздела, но не и в този.

Моми4е, ти не си виждала 4овек привикнал кам алкохола ..истински алкохолик...секи ден виждах гледката докато живях при дядо ми.. повярвай ми просто си внушаваш..

Jalko e kogato tolkova mladi hora si pogubvat jivota s piene... Naistina, poloji vsi4ki usiliq i uprajni malko volq! Jivota ti teparva zapo4va i ne mislq 4e bi iskala da prodalji6 po tozi na4in..

P.S: NAMERI SI NOVI PRIQTELI!!!
    Мене ме нема в целата схема..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nevazmojno ne e fakt.. to e ubejdenie.. Nqma nishto nepostijimo.. Za vseki problem si ima reshenie.. Nujna ti e mnogo volq.. Postepenno shte se spravish s pristrastqvaneto kym alkohola.. i she opravish jivota si..Znam che na dumi zvuchi mnogo lesno.. obache trqbva da si mnogo silna.. i MNOGO da go jelaesh..

Супер фен
    Потърси професионална помощ, кво друго можеш да направиш.

Цитирай Първоначално написано от djigi
    Ти още не си си съсипала живота напълно, спри да пиеш - така няма да нараняваш и него повече!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако го обичаш потърси професионална помощ да спреш6 да пиеш,иначе ще загубиш момчето,което толкова много обичаш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LiSiKa
    Моми4е, ти не си виждала 4овек привикнал кам алкохола ..истински алкохолик...секи ден виждах гледката докато живях при дядо ми.. повярвай ми просто си внушаваш..
    6to li mi govori6 ne6to poznato??? dedo mi pu6i ot 7 klas sq e na 70 godini i pie min 2 litra rakiq na den !!! 45 kg max e

Цитирай Първоначално написано от djigi

В природата съществува закон - всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
    Кажи му че искаш да се отървеш веднъж завинаги с чашката и му кажи да те заведе в клиника. Колкото и ужасно да звучи аз ще говоря с истински имена , не че не удобрявам "професионална помощ" но клиника за пияници звучи по-респектиращо, въпреки че щом осъзнаваш че прекаляваш с пиенето си още далее от истинската пияница. Поеми отговорността и му го кажи.
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Бори се до край...любовта е болезнена но щом искаш някой бори се и бди с него на сяка цена...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Бори се до край...любовта е болезнена но щом искаш някой бори се и бди с него на сяка цена...
    =D>

Мега фен Аватара на iiirish
    щом го обичаш трябва в името на вашата любов и твоето щастие да загърбиш този етап от живота си, а щом успееш ще ти се струва че е било просто лош сън... успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си