Моля ви за помощ. Вече не знам какво да правя и към кого да се обърна с молба за помощ. Искам още в началото на темата да ви кажа, че това не е поредната гадна шегичка. Това е историята на моя живот...на едно съществуване, което не може да се нарече живот. На 18 години съм и всичко започна преди около 2 години. Запознах се с най-невероятното момче, което познавам, но и най-големия женкар. В началото за него аз бях просто поредната бройка. Може би самата мисъл предизвикваше в мен омраза към единствения човек, който бях обичала до тогава. Карахме се не малко пъти, но винаги един от двамата се връщаше. Но не в това се състои проблема. Когато бяхме скарани аз се чувствах страшно кофти и... по съвет на мои "приятели" започнах да пия. Знам, че ще кажете, че това е страшно глупаво, но в онзи момент просто не можех да мисля трезво. И така неусетно привикнах към алкохола и нуждата да пия ставаше все по-голяма. А момчето, което обичам беше до мен през цялото време и за миг не ме оставяше. Разбрах, че и той наистина ме обича, но вече беше твърде късно. Алкохолът ме погубваше, а аз не исках да го осъзная. Нев мога да си простя това, което му причинявам. Постоянно бях пияна (не, че и сега не е така), той идва и ме взима от различни заведения мъртво пияна или в безсъзнание. Имаше и нещо още по-лошо... бях бременна, но заради алкохола загубих нашето дете. Но той отново не ме изостави. Но не искам повече да го наранявам. Разбирам, че за мен всичко е свършило, но не исакм да разбия и неговия живот. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя.
Благодаря ви предварително. И извинявам се, ако темата не е в подходящия раздел.