.

Виж резултатите на анкетата: Е,какво е изневярата?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • мисълта за някой друг освен любимия човек(малко по-така...)

7 46,67%
  • прегръдка

0 0%
  • целувка

7 46,67%
  • флирт

1 6,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Повече от фен

Какво е изневярата?

Според вас какво е изневярата?Според някои хора дори сексът не е изневяра.Аз смятам,че дори мисълта за някой друг може да е изневяра,какво е вяашето мнение?

а секс-а къде е ???
    Taм където няма химия, няма и физика !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi spored men celuvkata, pregradkata, sexa, flirta, misalta za drug/a - tova sa raznovidnosti na iznevqrata i za men vsqko edno takova deistvie e iznevqra. No vse pak az glasuvah za celuvka, 4e nqma6e kak za vsi4ki otgovori

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    За мен иситнската изневяра не е една целувка или секс с друг...за мен изневяра е когато любимия чове ми изневери на доверието...когато каже че е с мен а е с хиляди други на хиляди други места..когато изневери на обещанието си да е до мен в трудни моменти и когато изневери на доверието ми....другото го прави само можеби защото го ика или аз не и го давам....а иначе за изневяра е прието дори и целувка с друг...вярно неприятно е но не е същината на термина изневяра поне за мен...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    За мен иситнската изневяра не е една целувка или секс с друг...за мен изневяра е когато любимия чове ми изневери на доверието...когато каже че е с мен а е с хиляди други на хиляди други места..когато изневери на обещанието си да е до мен в трудни моменти и когато изневери на доверието ми....другото го прави само можеби защото го ика или аз не и го давам....а иначе за изневяра е прието дори и целувка с друг...вярно неприятно е но не е същината на термина изневяра поне за мен...
    Za poreden pat sam saglasna s teb. Mn madro razsa6tava6 BRAVO

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от linkipinki
    а секс-а къде е ???
    Е сгреших малко

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Никое от изброените.

Мега фен Аватара на iiirish
    е чак пък мисълта за друг да е изневяра... това, че като мине някой на улицата покрай тебе и ти си помислиш "сладък е" според вас значи да изневериш ли?! ГЛУПОСТИ!!!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    е чак пък мисълта за друг да е изневяра... това, че като мине някой на улицата покрай тебе и ти си помислиш "сладък е" според вас значи да изневериш ли?! ГЛУПОСТИ!!!
    Точно така!
    Все се опитвам да го кажа, ама от всякъде се отварят некви супер големи усти да защитават тезата си...

Повече от фен
    Ето това според мен си е чудесен пример за изневяра.Знам,че възгледите ми може би са малко остарели,но КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ ДА ИМАШ НУЖДА ОТ ДРУГ И ДА СИ МИСЛИШ О,КОЛКО Е СЛАДЪК ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОБИЧАШ НЯКОГО?тИПИЧНО АЙДЕ ДА НЕ КАЗВАМ КАКВО ПОВЕДЕНИЕ!абе направо к.......о И ДА,МОЯТА УСТА Е ГОЛЯМА!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Ето това според мен си е чудесен пример за изневяра.Знам,че възгледите ми може би са малко остарели,но КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ ДА ИМАШ НУЖДА ОТ ДРУГ И ДА СИ МИСЛИШ О,КОЛКО Е СЛАДЪК ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОБИЧАШ НЯКОГО?тИПИЧНО АЙДЕ ДА НЕ КАЗВАМ КАКВО ПОВЕДЕНИЕ!абе направо к.......о

Повече от фен
    Град
    (:
    Misulta za drug spored mene ne e iznevqra i spored mene e izli6no kato zadaden otgovor
    a ina4e 6to nqma Vsi4ko ?btw az sum mnogo revniva
    The pain is temporary!

Град
    plovdiv we mainaa :P
    em iznevqrata e po-gadna kato e duhovna ..smisal sq nqma da raztqgam lokumi oba4e : Mnogo po bolezneno e da ti izneverqt psihi4eski ,otkolkoto fizi4eski ...mmm mai ni6ty ne kazah

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от beB_
    Misulta za drug spored mene ne e iznevqra i spored mene e izli6no kato zadaden otgovor
    a ina4e 6to nqma Vsi4ko ?btw az sum mnogo revniva
    Това че си такава означава че си искаш свото само за себе си...смисал то сички искат така но значи че си го и пазиш.....но прекаленото ти такова държание може по някой път да е досадно на приятеля ти...лично на мене мн пъти ми се е случвало...човек неможе здрасти да си каже..

абе, душко... ти хабер имаш ли каква е разликата между любов и симпатия??????????!!!!!!!!!!!!!!! ти да не си от пубертетчетата на 15, че да не зацепваш?

Мега фен
    Изневярата е физически контакт с друг човек, както и романтични мисли за друг човек. Е баси, аз веднъж имах лекция и мислех, че преподавателят е секси като за старец...има много секси глас. Това не е изневяра. Но мисълта да ходя с някой друг е изневяра.

Повече от фен
    абе, душко... ти хабер имаш ли каква е разликата между любов и симпатия??????????!!!!!!!!!!!!!!! ти да не си от пубертетчетата на 15, че да не зацепваш?
    Май ти не зацепваш Да съм писал някъде дали става въпрос за любов или симпатия Не,не съм.И все пак пишете отговорите си като си представите,че има поне силно харесване между двама човека,дори любов.

погледа, отправен към някой човек не е изневяра. когато обичаш някого ти би дал всичко за него, а когато смяташ, че друг човек ти е симпатичен ти просто си оставаш с тази мисъл, а не продължаваш с някви "сладки" мисли и фантазийки. изневярата значи да преспиш с някого или най-малкото да целунеш някой, а не безмислен поглед

Мега фен Аватара на koalka
    Миличък,според мен трябва да си отдаден само на един човек(колкото и тъпо да звучи в днешно време).Според мен самата мисъл за друг човек,както ти си посочил е изневяра,защотото ако обичаш един човек много силно не изпитваш никаква нужда от друг и не го желаеш.Но този случай е доста рядко срещан.Повечето са точно обратното,но какво да се прави.В крайна сметка всеки си има право на избор и може да прави каквото си иска.Радвам се все пак,че аз съм от първия случай.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Тази тема става интересна......

Повече от фен
    погледа, отправен към някой човек не е изневяра. когато обичаш някого ти би дал всичко за него, а когато смяташ, че друг човек ти е симпатичен ти просто си оставаш с тази мисъл, а не продължаваш с някви "сладки" мисли и фантазийки. изневярата значи да преспиш с някого или най-малкото да целунеш някой, а не безмислен поглед
    Ми браво,но каква нужда би изпитвала от друг ако наистина обичаш някого?Дори да погледнеш друг?Не смятам,че съм някакво дете,но това си остава мистерия за мен

в момента обичам повече от истински, човекът до мен е моя живот, но не мога да си затворя очите, нали?! аз не съм тръгнала да търся и да гледам чуждите мъже, но примерно в училище не можеш да вървиш в коридора като си играеш на "сляпа баба"?!
    и не изпитвам НИКАКВА нужда от друг! това е чисто и просто любопитство...

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Какво е изневярата?

Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Според вас какво е изневярата?Според някои хора дори сексът не е изневяра.Аз смятам,че дори мисълта за някой друг може да е изневяра,какво е вяашето мнение?
    Bih kazala 4e tova e razru6avane na doverieto mejdu dvama du6i koito uj se obi4at...ti si mu doveril svoqta lubov i kogato mu izneveri6 to 6te se kaje 4e ti si mu izneveril i doverieto ot tam natatuk go nqma...kolkoto i da e trudno posle dea go vurne6...tova e 6tom si izneveril ili ako puk si izneveril i posle 6te ti e guzno ...
    Abe ob6to vzeto kazano sex

Голям фен
    Град
    Sofia
    Аз изневерявам, когато правя нещо с човек от другия пол, което желая да остане скрито от приятеля ми.
    Дали ще е целувка, секс или просто намек за нещо - няма значение. Ако го крия от приятеля ми, то значи имам чувството, че правя нещо нередно, което само по себе си е изневяра.
    Поради тази причина изневярата е в главата, а не в действията, но ако си кажа "Тоя къв е пич, е*ати сладура", не означава, че изневерявам, само защото съм искрена със себе си. Това, че съм обвързана, не значи, че не мога да си плакна очите с хубавата външност на някой момък!

П.П. - Ако флирта и прегръдките ги приемате за изневяра, значи аз никога не съм била вярна.. и това е смешно и глупаво. Мога да обичам човека до себе си и това не ми пречи да флиртувам с други момчета. Както и не ми пречи той да флиртува с други момичета.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    според мен автора на темата е искал да каже с това "мисълта за някой друг освен любимия човек(малко по-така...)", мисъл като "ооо ебати задника... леле ако ми падне ше я скъсам...." или " ооо ебати сдравеняка да го обяздвам цела нощ".... В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОЛА

Незнам защо го определихте то4но че е за това че някой те мисли за сладък и това е изневяра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си