.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Lqli
    Guest

Moderated: Той замина за Германия и ще се върне през август

Haresvam edno mom4e keoto e ot moito daskalo no problemat e 4e svur6ihme daskalo.Edna ve4er mu pisah ako isak moje nqkoi put da izlezneme i toi mi otgovori kato mi napisa 4e skoro nqma da moje z6too ima sustezaniq i 4e 6te izmisli ne6to i skoro 6te izleznem.No eto 4e toi zamina za germaniq i 6te se vru6ta 4ak prez avgust!!!Sega mnogo mi e mu4no za nego nemoga da go vijdam i po4ti vsqka ve4er pla4a.Iskam da mu pi6a ne6to no neznam kakvo to4no v smisal da mu pi6a ne6to koeto da mu haresa i kato si doide toi da mi se obadi ili da mi pi6e a ne az.Molq vi se pomognete mi i mi kajete kakvo da pravq!!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може като се върне от Германия да го потърсиш.Сигурно ти е тъжно,но имай търпение.Щом е обещал да се видите,значи и той има интирис към теб.

AVRIL4ETO
    Guest
    edni 6ti kaa <<<<<<BORI SE ZA NEGO>>>>>>>>>>>>>>>>OKI??????????????
    USPEH!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    мом4ето което харесвам учи във Франция и често често ходи там за по седмица две ( е не е за месец ама карай)!Та искам да кажа че нищо не етолкова страшно колкото изглежда.Като се върне от Доичланд му звънни и го попитай дали иска да излезнете!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

lqli
    Guest
    kuv doi4land beeee???

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може да ти се струва цяла вечност,но все пак тва е само месец и малко..Намери си занимание-излизай с приятелки,намери си хоби,уплънявай си плътно времето,за да не се чувстваш толкова зле...Пък когато се върне вече може да му се обадиш,например под предтекст да ти разкаже как е прекарал в Германия и така...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqli
    kuv doi4land beeee???

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Леле мила какво се притесняваш?!Е го Август къде иде!Аз трябва да чакам моя приятел до декември ама...не се оплаквам!Верно ще кажете в казарма е ... пускат го!пускат го ама друг път!понякой път ми идва да убия някой от капитаните!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си