.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

дали сме сгафили макар че всико беше правилно?

значи с приятелката ми правихме секс преди 20 и 3 дена (точно на 4ти юни) Тя беше девствена и аз реших да пронинка в нея без презерватив. СЛед малко като щях да свърша го извадих и отидох в банята където свърших. След това си сложих презерватив и продължихме нататък. Презерватива н се скъса (винаги ползвам Дюрекс). Трябваше да и дойде на 20ти. Това е преди една седмица и не и е дошло. Днес като правихме секс по рпезерватива имаше много бяла течност и това беше според мен бяло течение. Тя въобще не знае какво е това и какво става.
    И двамата ни е страх да не е забременяла. Същевременно е малка и за да иде на гинеколог трябва да каже на майка си. Моля ви дайте съвет какво може да и има? Бременна ли е? Това бяло течение или каквото е било какво показва?

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Awe ima 1000 takifa temi i nafsqkude pishe 4e ima edno neshty koito se kazva TEST!!!kupete go ne strufa mnoy (ot aptekite se kupufa) i vijte!!!-.-...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен
    Това не е бяло течение, а са евини сокчета - овлажняване, появява се при възбуда. Не вярвам да е забременяла. Щом е малка, сигурно менструацията И е нередовна. Вече може да си направи тест. МОжеш и ти да отидеш да го купиш, нея сигурно ще я е срам.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Това не е бяло течение, а са евини сокчета - овлажняване, появява се при възбуда. Не вярвам да е забременяла. Щом е малка, сигурно менструацията И е нередовна. Вече може да си направи тест. МОжеш и ти да отидеш да го купиш, нея сигурно ще я е срам.
    ще ида да купя 10 ако трябва...единия ще е Sure check но чувам че често показвал грешно. Какъв ще ми препоръчате

Мега фен
    КупИ 3. Всъщност има много малка вероятност тестът да е грешен.

Ami, prosto mije da e tova te4enie , kakto e pri pove4eto predi da im doyde imat belo te4enie! Ama nz, horata sa pravi -test sure check
    Po tymno ti se budi6 , tormozi6 se i 4udi6 -Za6to li zakusnqva - taka te pritesnqva - test , test, test sure check! Ima li edna 4erta, testa e validen, a joro e nevinen! Ako ima 2 4erti - Byrzo, byrzo mu zvanni - bremenna si ve4e ti!!!!!!!!!!!!!!!!111
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    kupi 2 testa sure check vse edinq 6te e veren spokoino i drugiq pat s prezervativ
    Love you Kris !!!

Малеее колко трябва да е малка, че да не може да отиде на гинеколог без майка си

Повече от фен
    Emi az kogato go napravih za purvi pat mi zakusnq i to dosta.Posle mi kazaha,4e tova bilo normalno pri momi4e,koeto go pravi za purvi pat,taka 4e ne mislq ,4e imate povod za pritesnenie osobeno ako ima simptomite na PMS.

Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Emi az kogato go napravih za purvi pat mi zakusnq i to dosta.Posle mi kazaha,4e tova bilo normalno pri momi4e,koeto go pravi za purvi pat,taka 4e ne mislq ,4e imate povod za pritesnenie osobeno ako ima simptomite na PMS.
    kakvi sa tezi simptomi

Мега фен
    Предменструален синдром. Обаче те понякога са симптоми и на бременност.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi sure check ne sa tolkova sigurni predi dosta vreme si pravih 2 i pokazaha 4e nqma ni6to no posle v posledstvie se okaza 4e ne e taka no be6e super gadno vsi4ko koeto ni se slu4i na men i priqtelqt mi ne go pojelavam na nikogo mi kupi i nqkolko testa i uspeh

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ama deistvai barzo da ne stane nekoq belq

Guest
    Нормално е щом и е първи път да и закъснява пък и щом казваш, че е малка може да и не е редовен цикъла

Guest

овлажняване

[quote="`Death`Whore`"]Това не е бяло течение, а са евини сокчета - овлажняване
    а тва овлажняване дали съдърва сперматозоиди защото когато се прави без презерватив се появява овлажняването

Guest
    мда аз съм се притеснила малко и искам да ви попитам тези евини сокчета,това овлажняване го има и при момчетата ли?Защото с моя приятел онзи ден ден ден щехме да ги направим но така и нищо не стана,таи като на мен ми е за парви път,пък и не мисля че все още съм готова..но тои проникна в мен на няколко пати и то преди да си сложи презерватив иии нз не мисля че е било сперма,но имаше нещо такова.Сигорно ще ме помислите за глупава.Но съм се притеснила малко и нямам мн познания за това,реших да пиша и разчитам да ми кажете нещо по въпроса

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    "Нещо подобно" има и при момчетата, да. "Предеякулационна течност" се нарича, но това няма много значение. Обикновено е само няколко капчици, които съдържат много малък брой сперматозоиди (поне в сравнение със спермата). Основната задача на тази течност е допълнително да улесни проникването.

А "евините сокчета" са "евини сокчета", защото се секретират в жената, за да "смаже" вагината и също да помогне за проникването.

Guest
    мерси за информацията ама има ли вазможност при такав случаи момичето да забременее

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мерси за информацията ама има ли вазможност при такав случаи момичето да забременее
    Възможността е малка, но я има. Много хора практикуват секс без "свършване" вътре с години и всичко е OK. Други късметлии "уцелват джакпота" от първия път и после правят аборти. Аз лично си знам, че съм "късметлия" и затова винаги използвам презервативи.

Guest
    i az mersi mn gospod da ni e na pomo6t

Ei produljavai da q rapa6 ako zeme da pukne qvno e imalo ne6to
    q obi4am Do4ka!

Guest
    nqkoi moje li da mi kaje dali vi e zakusnqvalo s pove4e ot 20 dni

Guest
    ppravila sum si dva testa sure check i dvata sa otricatelni ... imah simptomite 4e 6te mi idva no ne mi doide sega 4akam da mi doide noo ve4e ot 25 dni zaksunenie po4vam da se trevoja i btw cikula mi e neredoven.... ne znam kakvo da mislq heeelp

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си