- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakvo mislite?
Да,моите са разведени...и не съжалявам за това,защото баща ми е един пълен пукал,от 7 години нито съм го чувала,нито съм го виждала.Смятам,че в някои ситуации развода е по-доброто решение от оставането в брак по задължение...защото,когато са заедно родителите,които не се обичат обикновено се карат...а това наистина е зле за психиката на детето им.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
MOite roditeli ne sa razvedeni i ne sajelqvam za tova!Taka mojebi e po dobre!Za6toto edno dete trqbva da izrasne s dvama roditeli!!!![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
mi moite sa razvedeni ot kakto se pomnq.....![]()
moite ne sa i stra6no mnogo se radvam
2 т. системно.
Моите също не са.
Имаше един момент, в които щяха да го направят и щеше да е по-добре, но вече е твърде късно и в момента това би било доста неподходящо.
От една страна (както споменаха) наистина е по-добре да са разведени, ако не се разбират (въобще не говоря за обич). Наистина един човек не може да живее нормално, ако у дома вместо да му е приятно, само се кара с останлите. Но все пак природата си знае работата. След като тя е определила, че за да се развие едно ново същество (човешко), са нужни двама разнополови родители - така и трябва да става! А развитието не се определя само от оплождането на яйцеклетката от сперматозоид.
Да,и моите не са!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И за другото съм напълно съгласна!
f@nt@zi@