- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pyrvata lubov..
Az mislq che pyrvata lubov se pomni mnogo dylgo(da ne kaja silnata duma ZAVINAGI)!Tq chesto biva na vyzrast ot 11 do 13 nai-kysno..v povecheto sluchai e nespodelena,no kogato spodelish pyrvata si lubov e naistina prekrasno...
Az ne uspqh!Avie? Razkajete za pyrvata si lubov..spodelena li e bila ili ne...boli li ako ne e..pyrvata celuvka s oyrvata vi lubov li beshe..razkajete,zashtoto moqta ne beshe!![]()
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Първата любов никога не се забравя....никога не се забравят момнтите прекарани с нея независимо колко какви и как са прекарани...просто всичко което е било преди с нея и сега ви се случва с друг ви напомня за нея.....за първата любов...независимо кой за кой е правил отстъплки или прошки,тя си остава незабрравима.....поне за мен е така....
vij..akogo obichash naistina tova e mn hubavo..no toi li e istinskata ti pyrva i nezabravima lubov sled razdqqlata shte si kato bolna...moq mn dobra priqtelaka...kogato se skara s gadjeto si (pyrvata istinska lubov) beshe bolna...ot myka,a de ne govoriim kogato skysaha...sega v ochite na dr momcheta vijda NEGOПървоначално написано от Angel_Girl
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
mi moqta pyrva lubov be6e kato na 65-70% ot horata nespodelena.a pyrvata mi celuvka be6e kogato bqh mn malyk o6te nqmah .....
ama sled tova namerih drugo momi4e koeto si misleh 4e go obi4am ama v posledstvie razbrah 4e e samo hlytvane.
Ne pojelavam na nikoi da ponese nespodelenata lubov makar 4e koeto ne te ubiva te pravi po silen no po dobre vinagi vesel
ам мойта първа любов беше 2 години и както обикновенно не станаха нещата ама след туи той почна да ме харесва ама аз него не и .. дълго ама ся сме си супер приятели и мисля че това е много по добре от колкото едното ходене![]()
Za purvata Lybov i izob6to za liubovta moga da pi6a dosta na 6iro4ko no da minem naprqko prez koprivata . zna4i purvata lubov za men be6e nespodelena ili pone az taka go 4uvstvah -a to e vajno kakfo 4uvstvam ! nali?!?!? vqrno ne se zabravq dokato ne doide po-prekrasnata SPoDeleNata az v momenta sum vuv neq imam vruska s momi4e koeto naistina obi4am i na koeto durja. Nai-mnogo na toq svqt i znam 4e i to ima su6tite 4uvstva kum men . Mnogo po-priqtno e da znae6 4e sre6tu teb sedi 4ovek koito Ti otvru6ta Na 4uvstvata KOito Izpitva6 Ti.. nezavisimo kolko ne6ta ponqkoga me spuvat v tazi vruska,(nqkoi ne6ta s koito iskam da se promeni no tq si e tq takava i takava si q obi4am) makar i mallki, az pak si darja da sum s neq za6toto znam 4e tq e moeto angel4e i vtora kato neq nqma -UbeDen- . I Iskam samo da DObavq Obi4am Te Tedi ...
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Първата любов...бях все още наистина хлапе.Може би да съм била на 11 някъде...Ама въпреки че съм била толкова малка си спомням че наистина имах силни чувства към въпросното момче.Верно,малко детска си беше тази "люов",ама все пак беше красиво чувство.Не знам, дали е била споделена,защото така и не намерих сили да призная на момчето кво изпитвам към него.Ама поне се научих че човек никога не трябва да прикрива чувствата си,ако не иска да съжалява после
С моя приятел още сме заедно.Той не е просто голямата ми любов-той е любовта на живота ми.И той ме обича толкова силно.Искам винаги,цял живот да сме заедно и да се обичаме.С него за пръв път разбрах какво е любовта.ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ.Харесвала съм много момчета,но никога не съм си позволявала,както повечето,да твърдя,че ги обичам.А сега колко се заблуждават.Какво означава,че я откриваш на 11-13 години.Пълни глупости!!!!!!!Точно тогава харесваш.Не мисля,че си зрял,за да изпитваш ЛЮБОВ.Можеш и никога да не обичаш.Но и ти май бъркаш ЛЮБОВТА с силното харесване.Не знам на колко си,но как можеш да помниш някакво силно харесване(успорвано е дали е и силно,но няма значение) цял живот и да живееш с заблуда,че това е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ.Не мисля,че правиш разлика между двете неща като булшинството тиинейджъри,а и не се учудвам.Това е мнението ми.
А между другото на колко си?Бас ловя,че ще го забравиш след максимум 2 години,но естествено само мога да предполагам.
Ами истинската любов при мен дойде когато бях....доста малка някъде 2-3 клас.С момчето се познаваме доста отдавна и живеехме в еди и същи вход постоянно бяхме заедно, той ме разбираше единствен и аз него.Истинката любов при мен първо беше несподелена с него, но след това стана споделена и след това рпосто отношенията ни изстинаха и до ден днешен сме приятели.Найстина първата любов се помни много, а за втората ми голяма любов...много се разочаровах, и след нея 1 седмица бях болна, не намирах за какво да живея.Сега уж съм се по.оправила драстично но да видим.
Момичета кажете как се оправяте след връзка?А после оставате ли си приятели?Благодаря ви предварително.
Miii... pyrvata mi liubov be6e na... mislq 4e 6-ti klas be6e, mnogo bqh vliubena, togava ne znaeh kakvo mi se slu4va v glavataI RAZBIRA SE be6e nespodelena, to s moq kysmet nqma i kakvo drugo da o4akvam
I kakvo da se pravi, nikoga ne bqhme zaedno. No pyk mi be6e golqma trypka... vsy6tnost kato go vidq /minaga po4ti 6 godini ot togava/ o6te mi trepva syrceto
Moje da me bole6e togava, no e hubavo kato si spomnqm sega, liubovta e mnogo mnogo hubavo 4uvstvo !
A 6to se otnasq do 1-vata mi celuvka - tq be6e s 4ovek, koito... ami 4estno da si kaja ne mi be6e nikakva liubov, gre6ka... kakto i da e, za ni6to ne syjalqvam, vsqko ne6to si ima i hubavi strani!![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Ami az bqh na 13 godini.Imashe edno mom4e,koeto beshe mnogo vlubeno v men,mnogo iska6e da sme zaedno i praveshe vsi4ko vyzmojno,no az izpitvah kum nego samo priqtelski 4uvstva.Oba4e nakraq toi beshe tolkova nastoqtelen 4e az se vlubih v nego!Tove mi beshe istinskata,purva LUBOV!Za purvi put se vlubih taka
!E.... sega sum na 14 i vse oshte sum s nego...
Toi e na 16 i mnogo se obi4ame!
Purvata lubov vinagi e nai-krasiva!
Da..taka eПървоначално написано от Анонимко
moqta pyrva lubov prodylji 2 godini,ne spodelena kakto pri mn hora,no sega s tova momche sme nai-dobri priqtli...nie osyznahme che nasheto priqtelstvo e mnogo po-cenno ot vsqka edna vryzka!
![]()
Kak podqvolite mi se iska i moqta pyrva lubov da me obicha..moite chuvstva bqha tolkova silni...no nakraq pone spechelih edno STRAHOTNO PRIQTELSTVO! \Първоначално написано от Tesinka
/
амии първата ми истинска любов беше тази година,т.е на 15 съм....НИКОГА няма да мога да го забравя или пък да гледам на друго момче както гледам на него.....беше споделена и това я направи още по-ПРЕКРАСНА!!!Времето,в което бях с него беше най-хубавото и незабравимо през живота ми....за първи път разбрах,какъв е смисълът на живота.....за първи път обичах и ме обичаха толкова силно...но за съжаление....всичко...свърши![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Влюбих се в едно момче,когато бях на 10.Тогава почти всички момичета на моята възраст го харесваха.Той си имаше гадже.Но аз много го обичах.Той знаеше.На рождения ми ден,когао ставах на 11,той дойде и ми предложи.С него ми беше първата целувка.Но всичко свърши много бързо,защото той ми беше първото гадже и аз не знаех как да се държа с него.При раздялата плаках много,много ме болеше и след нея го обичах.Но го забравих. 11 години е много рано за гадже...
А иначе...когато бях на 6 години се влюбих за първи път и обичах това момче до 10 годишна.И тази любов няма да я забравя,въпреки че не беше споделена,за първи път съм изпитала някакви чувства към момче,каквито и да са били тези чувства.
ох!тая любов ше ни съсипе!
Ами аз все още съм влюбена в моята първа любов, естествено несподелена е но сме в добри приятелски отношения с момчето!Иначе преди две или три години (остарявам не помня вече) имаше едно момче вкоето си мислех че съм влюбена!Ама се оказа че не е така, макар че споделих чувствата си с него, той ми каза че не изпитвал същото към мен и ми разби сърцето!Седмица по-късно тръгнахме!Ходихме около половин година и с еразделихме!Но знам че онова което изптивах тогава не беше любов а просто увлечение, защото чувствата ми които изпитвам сега към момчето в което съм влюбена са много по-силни!А относно тва момче, моята любов, съм сигурна че винаги щв го помня!Такава личност като него никога не се забравя, а и аз по принцип помня всичките си гаджета и момчета които съм харесвала и обичала!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Emi vij...sled vryzka pone az..se razseivam..postoqnno izlizam s priqteli,smenqm kmpaniqta ili pyk govorq samo s nai-dobrite si priqteli...placha mnogo i tova mi pomaga da preodoleq neshtata sled 1 mesec neshtata pri mene sa gore-dolu po-dobre..no zavisi ot mnogo neshta zavisi ot tova kolko silno si obichala ili kakvi chuvstva si imalaa..zavisi ot mnogo neshta,no vinagi nai-dobriqt priqtel/priqtelka shta ti pomogne da preodoleesh mykata...tova e koeto moga da kaja..otpusni se i gledai samo napred..ostavi drugoto v rycete na priqtelite si !Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Chestno kazano...nikoe momche spored mene ne e greshka ot vsqka celuvka ili vryzka se uchish na neshto po-dobro!Първоначално написано от _Jessy_
![]()
pone si izjivqla neshto koeto...vinagi shte ostane v dushata ti !:O)Първоначално написано от f@nt@zi@
Mi na men mi bve6e mn qko,6toto be6e spodelen04uvstvah se stahotno,obi4ahme se,postoqnno bqhme zaedno (e v ramkite na normalnoto) i be6e mn zabavno...nikoga nqma da zabravq detskata si i purva lubov
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]