- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pyrvata lubov..
ами аз бях 5-6 клас.около 1 година много страдах заради тази моя несподелена любов,но по-късно се окоза споделена![]()
след тва си страдах. после пак се събрахме
сега сме си приятели
![]()
Radvai se che imash priqtelstvoto mu....tova e dobre !:}}}Първоначално написано от fresh4e
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
moita 1-va lubov be6e nespodelena i trae6e 6 god. ot 1-6 klas be6e mi mn trudno da go prejiveq plakah mnogo,no dnes ve4e q prejivqh i sam gorda s tova!osaznah 4e tozi koito sam haresvala v mnogo momenti me e ispolzval i daje sega me izpolzva,no az ne mu pozvolqvam!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
uhh i moqta be6e nespodelenaoba4e v kraina smetka si ostanahme friends ,za koeto mnogo se radvam i daje taka stana po-dobre,za6toto ako bqhme tragnali nqma6e da bada s nego tolkova dulgo ,kolkoto sega \
/
Pri mene e syshtoto!Първоначално написано от RaDiTy
Taka vi iskam vsichki!:}
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Правилно мислиш първата любов я помня защото май е и единствена след това всичко стана просто нагон.
Моята 1-ва любов не беше споделена...смисал ходих 1-2 седмици с въпросното момче,но той никога не ме е харесвал...направи го колкото да не е сам...!!!![]()
И мисля,че никога няма да забравя тази 1-ва любов!!!
of i moita purva lybov be6e nespodelenaoba4e mi pomogna da razbera mnogo ne6ta
mn sum happy 4e sum q sre6tnala vupreki vsi4ko
Да първата любов наистина не се забравя...![]()
Аз лично мисля (и съм го изпитала) че никога тръпката няма да е толкова голяма,колкото е била с 1-вата любов.
Някак си...немога да го опиша точно,но при мен първата ми любов още гори някъде в сърчицето ми.
Много откачено го описах ама горе-долу това е което искам да кажа.
Аз нямам чак такива страхотни спомени с първата любов...Мисля, че това, което си струва да помня е връзката ми сега, т.е. последната любов![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Моята първа любов не беше споделена .. или поне аз не я чувствах така (както каза някой преди мен).. Страшно много време я преживявах, но от известно време насам е зад гърба ми и въпреки, че спомените ме карат да се усмихвам, никога не бих ги върнала обратно! Изгубих много време докато осъзная, че най-хубавата любов е именно СПОДЕЛЕНАТА.. И сега съм с човек, който обичам и той обича мен.
Иначе.. първата ми целувка не беше с първата ми любов.. беше с едно непознато момче.. непознат батко по-скоро.. и си беше супер.
Това е.
The End
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
винаги при такива изказвания съм добавяла нещоне първата любов, а първата истинска
![]()
защото познавам такива, които са забравили първата си "любов" и дори сами на себе си се смеят, чудят се как са могли да го обичат "тоя/тая"![]()
докато първите ИСТИНСКИ чувства са друго нещо.. и според мен не се случват само веднъж в живота на човека, само че първият път се помни най-добре, защото са били изключително силни, били са нещо ново, което е карало сърцето да трепти, и оставят много спомени и преживяни неща след себе си![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
първата любов е незабравимапоне аз още не съм го забравила а вече 3 години..
Parvata mi i edinstvena liubov zapo4na nespodelena!Vapreki tova az vse o6te go obi4am[pove4e ot godina]!Predi 1 sedmica priqtelkata mi mu zvanna po gsm-a i toi i kazal 4e me haresva!!
![]()
В голяма заблуда сте хора.Много голяма.Добре,може ли да кажете,че сте срещнали голямата си любов 2-3 клас.Това е смешно.Може да е било харесване,но за Бога ЛЮБОВ.Използвате тази дума без да знаете каква голяма тежест има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Никой не може да ме убеди,че е знаел какво е Любов в 3-ти клас,та дори и на 13 години,но това е друг въпрос.Вие сте много зле.В 3-ти клас.Хахахахахахахахахаха ахахахахахахахахахахах
първата ми любов беше споделена ... уви само за два месеца после година и полвина сам излизала с още 2 момчета и неможех да го забравя ... е докато не срещнах сегашната любов![]()
Първата любов не беше напълно споделена не сме ходили но...аве трудно е за обясняване
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Dori i da vi prozvu4i stranno, parvata mi lubov -hmmm be6e kraq na minalata godina a sam na 16 (i predi sam haresvala, no osaznah 4e sa bili prosto uvle4enie) estestveno nespodelena. vse o6te si mislq za nego, 4esto go sanuvam i ne mi se iska da se sabujdam, kogato go vidq i cqlata nastrahvam. Oba4ee znam 4e nqmam nikakvi 6ansove s nego, qvno ne sam negov tipama kakvo da napravi 4ovek 6te mi mine nqkoi den
![]()
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
Замълчи ма!Стааш смешна вече...Първоначално написано от koalka
oooo ne e kato da ne se zabravq tova privlichane na tazi vazrast barzo otminava bez da ti e chak tolkuz gadnu a dobre che se pozamislih sa po temata inache nemashe da se seta koe beshe parvoto f koeto haresvah
i shto da e smeshna ??? kvo da ne bi chovek da moje da proumeee lubovta na deset godini ? neshtu koeto i dosta po-golemi ne sa ? tova togava e samo privarzvane!!! ako ne pravish razlikaПървоначално написано от Анонимко
moiata prva lubov trae vse o6e ve4e 3 godini s kolko mom4eta sam imala vuzmognost da hoda no.... obiam samo nego i ne moga da go zabravia a toi haresva niakva kurva![]()
![]()