.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Тема: Pyrvata lubov..

ами аз бях 5-6 клас.около 1 година много страдах заради тази моя несподелена любов,но по-късно се окоза споделена след тва си страдах. после пак се събрахме сега сме си приятели

Град
    Gorna Oriahovica
    Цитирай Първоначално написано от fresh4e
    ами аз бях 5-6 клас.около 1 година много страдах заради тази моя несподелена любов,но по-късно се окоза споделена след тва си страдах. после пак се събрахме сега сме си приятели
    Radvai se che imash priqtelstvoto mu....tova e dobre !:}}}
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Повече от фен
    moita 1-va lubov be6e nespodelena i trae6e 6 god. ot 1-6 klas be6e mi mn trudno da go prejiveq plakah mnogo,no dnes ve4e q prejivqh i sam gorda s tova!osaznah 4e tozi koito sam haresvala v mnogo momenti me e ispolzval i daje sega me izpolzva,no az ne mu pozvolqvam!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Град
    plovdiv we mainaa :P
    uhh i moqta be6e nespodelena oba4e v kraina smetka si ostanahme friends ,za koeto mnogo se radvam i daje taka stana po-dobre,za6toto ako bqhme tragnali nqma6e da bada s nego tolkova dulgo ,kolkoto sega \/

Град
    Gorna Oriahovica
    Цитирай Първоначално написано от RaDiTy
    uhh i moqta be6e nespodelena oba4e v kraina smetka si ostanahme friends ,za koeto mnogo se radvam i daje taka stana po-dobre,za6toto ako bqhme tragnali nqma6e da bada s nego tolkova dulgo ,kolkoto sega \/
    Pri mene e syshtoto!

Taka vi iskam vsichki!:}
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Guest
    Правилно мислиш първата любов я помня защото май е и единствена след това всичко стана просто нагон.

Град
    San Siro
    Моята 1-ва любов не беше споделена...смисал ходих 1-2 седмици с въпросното момче,но той никога не ме е харесвал...направи го колкото да не е сам...!!! И мисля,че никога няма да забравя тази 1-ва любов!!!

of i moita purva lybov be6e nespodelena oba4e mi pomogna da razbera mnogo ne6ta mn sum happy 4e sum q sre6tnala vupreki vsi4ko

Да първата любов наистина не се забравя...
    Аз лично мисля (и съм го изпитала) че никога тръпката няма да е толкова голяма,колкото е била с 1-вата любов.
    Някак си...немога да го опиша точно,но при мен първата ми любов още гори някъде в сърчицето ми.
    Много откачено го описах ама горе-долу това е което искам да кажа.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз нямам чак такива страхотни спомени с първата любов...Мисля, че това, което си струва да помня е връзката ми сега, т.е. последната любов
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Първата любов никога не се забравя....никога не се забравят момнтите прекарани с нея независимо колко какви и как са прекарани...просто всичко което е било преди с нея и сега ви се случва с друг ви напомня за нея.....за първата любов...независимо кой за кой е правил отстъплки или прошки,тя си остава незабрравима.....поне за мен е така....
    и за мен е така

Голям фен
    Град
    Sofia
    Моята първа любов не беше споделена .. или поне аз не я чувствах така (както каза някой преди мен).. Страшно много време я преживявах, но от известно време насам е зад гърба ми и въпреки, че спомените ме карат да се усмихвам, никога не бих ги върнала обратно! Изгубих много време докато осъзная, че най-хубавата любов е именно СПОДЕЛЕНАТА.. И сега съм с човек, който обичам и той обича мен.
    Иначе.. първата ми целувка не беше с първата ми любов.. беше с едно непознато момче.. непознат батко по-скоро.. и си беше супер.
    Това е.
    The End
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Ами истинската любов при мен дойде когато бях....доста малка някъде 2-3 клас.С момчето се познаваме доста отдавна и живеехме в еди и същи вход постоянно бяхме заедно, той ме разбираше единствен и аз него.Истинката любов при мен първо беше несподелена с него, но след това стана споделена и след това рпосто отношенията ни изстинаха и до ден днешен сме приятели.Найстина първата любов се помни много.
    да бе нали ... мойта беше докато бях 3-ти месец в корема на майка ми ... или пък не ... май бях още сперматозоидче

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Аз нямам чак такива страхотни спомени с първата любов...Мисля, че това, което си струва да помня е връзката ми сега, т.е. последната любов
    и аз така
    просто нещо ми бягат хубавите моменти с първата ми любов.. сещам се само за болката и предпочитам да не разказвам за нея...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    винаги при такива изказвания съм добавяла нещо не първата любов, а първата истинска
    защото познавам такива, които са забравили първата си "любов" и дори сами на себе си се смеят, чудят се как са могли да го обичат "тоя/тая"

докато първите ИСТИНСКИ чувства са друго нещо.. и според мен не се случват само веднъж в живота на човека, само че първият път се помни най-добре, защото са били изключително силни, били са нещо ново, което е карало сърцето да трепти, и оставят много спомени и преживяни неща след себе си
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

първата любов е незабравима поне аз още не съм го забравила а вече 3 години..

Град
    kalofer

Mamaleva

Parvata mi i edinstvena liubov zapo4na nespodelena! Vapreki tova az vse o6te go obi4am[pove4e ot godina]!Predi 1 sedmica priqtelkata mi mu zvanna po gsm-a i toi i kazal 4e me haresva!!

Мега фен Аватара на koalka
    В голяма заблуда сте хора.Много голяма.Добре,може ли да кажете,че сте срещнали голямата си любов 2-3 клас.Това е смешно.Може да е било харесване,но за Бога ЛЮБОВ.Използвате тази дума без да знаете каква голяма тежест има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Никой не може да ме убеди,че е знаел какво е Любов в 3-ти клас,та дори и на 13 години,но това е друг въпрос.Вие сте много зле.В 3-ти клас.Хахахахахахахахахаха ахахахахахахахахахахах

първата ми любов беше споделена ... уви само за два месеца после година и полвина сам излизала с още 2 момчета и неможех да го забравя ... е докато не срещнах сегашната любов

Първата любов не беше напълно споделена не сме ходили но...аве трудно е за обясняване
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Dori i da vi prozvu4i stranno, parvata mi lubov -hmmm be6e kraq na minalata godina a sam na 16 (i predi sam haresvala, no osaznah 4e sa bili prosto uvle4enie) estestveno nespodelena. vse o6te si mislq za nego, 4esto go sanuvam i ne mi se iska da se sabujdam, kogato go vidq i cqlata nastrahvam. Oba4ee znam 4e nqmam nikakvi 6ansove s nego, qvno ne sam negov tip ama kakvo da napravi 4ovek 6te mi mine nqkoi den
    Забравих всичко запомни,
    и неискам пак да ми тежи,
    за всички изминали дни.
    Заминавай! Хайде върви
    и пак нея целуни!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    В голяма заблуда сте хора.Много голяма.Добре,може ли да кажете,че сте срещнали голямата си любов 2-3 клас.Това е смешно.Може да е било харесване,но за Бога ЛЮБОВ.Използвате тази дума без да знаете каква голяма тежест има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Никой не може да ме убеди,че е знаел какво е Любов в 3-ти клас,та дори и на 13 години,но това е друг въпрос.Вие сте много зле.В 3-ти клас.Хахахахахахахахахаха ахахахахахахахахахахах
    Замълчи ма!Стааш смешна вече...

oooo ne e kato da ne se zabravq tova privlichane na tazi vazrast barzo otminava bez da ti e chak tolkuz gadnu a dobre che se pozamislih sa po temata inache nemashe da se seta koe beshe parvoto f koeto haresvah

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Замълчи ма!Стааш смешна вече...
    i shto da e smeshna ??? kvo da ne bi chovek da moje da proumeee lubovta na deset godini ? neshtu koeto i dosta po-golemi ne sa ? tova togava e samo privarzvane!!! ako ne pravish razlika

Guest
    moiata prva lubov trae vse o6e ve4e 3 godini s kolko mom4eta sam imala vuzmognost da hoda no.... obiam samo nego i ne moga da go zabravia a toi haresva niakva kurva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си