.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: Pyrvata lubov..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moiata prva lubov trae vse o6e ve4e 3 godini s kolko mom4eta sam imala vuzmognost da hoda no.... obiam samo nego i ne moga da go zabravia a toi haresva niakva k***a
    Хващам се на бас, че не си повече от 7-ми клас, за да можеш да кажеш, че не си била с други момчета, заради човек, който си гледа живота... Мдам.
    Както и да ви изглежда има едно възрастово разделение - тези които сме прескочили границата на "обичам гоо.. немога без него ! влюбена съм !! не не , аз нямам никакъв късмет ! нямога да живея без него! да му пиша ли смс ?" и т.н и т.н ... и тези който още не вярват, че има такава граница.Е, всяка следваща "любов" е по-силна и по вълнуваща и по-красива и т.н Но това не значи, че се влюбваме по 43659234652435 пъти, а че сме привлечени от някого.След границата на поне 18-19 години и добре развит "акъл" може и да се влюби човек. Пожелавам ви го!

П.П изразявам лично мнение, не ми се иска да видя коментар от 11-13 годишна "ква си ти ма, аз знам, че го обичам, ти ли ще ми кажеш, че не е така".
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bluby
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    В голяма заблуда сте хора.Много голяма.Добре,може ли да кажете,че сте срещнали голямата си любов 2-3 клас.Това е смешно.Може да е било харесване,но за Бога ЛЮБОВ.Използвате тази дума без да знаете каква голяма тежест има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Никой не може да ме убеди,че е знаел какво е Любов в 3-ти клас,та дори и на 13 години,но това е друг въпрос.Вие сте много зле.В 3-ти клас.Хахахахахахахахахаха ахахахахахахахахахахах
    Замълчи ма!Стааш смешна вече...
    i shto da e smeshna ??? kvo da ne bi chovek da moje da proumeee lubovta na deset godini ? neshtu koeto i dosta po-golemi ne sa ? tova togava e samo privarzvane!!! ako ne pravish razlika
    Съгласна съм. Любовта е съвкупност от неща, които не са приоритет на едно дете в трети клас. Да не говорим, че на тази възраст едва ли изобщо могат да обяснят думи като привързаност, сигурност и т.н. Пък и в трети клас можеш да изпитваш силни чувства единствено към мама и тати и евентуално домашния любимец. Хайде да не си говорим глупости.. има детска любов ама чак пък толкова детска.. приказки от 1001 нощ са това. Погледнете малко по-сериозно на нещата. Абсурдно е да казваш, че си влюбен/а, когато дори нямаш някакво виждане какво търсиш в човека до себе си и какво всъщност значи ЛЮБОВ. Аз изобщо не знам дали има смисъл да се коментира това. Оставете ги гърлите на по 13 да си мислят, че са влюбени, пък то рано или късно ще им дойде акъла в главата и ще разберат колко са били заблудени.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ми любовта е много сложно понятие-предполагам че след около още 20 години живот вече ще мога да кажа в кой съм се влюбвала истински.Думата "Обичам те" сега е по-скоро като най лесен начин да изразиш някакви чувства-било то привързаност,увлечение или истинска любов.Едва ли някой ще седне да ти разправя УВЛИЧАШ МЕ звучи смешно аххахаххаххах
    Та аз мисля че някъде 4 клас се бях подкефила много на един от класа ми и много страдах за него-но дали е било точно любов-спорен въпрос.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ми аз първата ми любов с нищо добро няма да я запомня... не ми се коментира защо...
    хааа, ма то и аз на 12 си мислех, че съм влюбена... пък то си беше просто харесване... хъх
    иначе възрастта на човек е в главата... са друг е въпроса, че да се влюбиш на 10 е мега нереално... може да изпитваш обич, не и любов... и в същото време ми разправят 'аз за пръв път се влюбих на 11...' да ок... ще му предам
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Супер фен
    Първата ми любов?!Споделена беше!6 месеца прекрасни бяха!

FiRe_LaDy
    Guest
    Emii az do sq ne sam sreshnala lubovta.Imala sam vryzki,no ne sam obichala.Moje bi e bilo prevlichane.Inache mislq che v momenta sreshnah pyrvata lubov i mnogo go obicham. \/

Фен
    Град
    Dreamland
    Purvata mi lubov beshe predi okolo godina . Ne produlji dulgo , az togava misleh 4e go obi4am , no qvno sum se zablujdavala . Beshe si to4no detska lubov ... Sega sum s edno mom4e i mislq 4e go obi4am naistina , iskam da buda s nego zavinagi . Edva sega razbrah 4e 4uvstvata mi togava ne sa bili lubov . I vsushnost edva li shte moga da razbera lubovta na tazi vuzrast , vsushnost moga nikoga da ne q razbera . Koi znae ?
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

BeCuHkaAa
    Guest
    Първата ми любов беше на 13 години или 7 клас.Бяхме от едно училище(той беше 8 клас)...Бяха едни наистина красиви 6 месеца..Всяко междучасие бяхме заедно,след часовете оставахме в училище и на всичкото отгоре целия учителски колектив много ни се кефише и супер мноо ни се радваше на връзката учудващо но факт...И така как разбрах че това е истинската ми любов:ми супер силни и трайни чувства изпитвам към тва момче,бях като запленена (ако мога така да се изразя)от любовта му..всички преживявания с него са просто страхотни..и най-хубавото във връзката ни беше че любовта ни беше споделена(by the way отначалото аз нямах никакво намерение да тръгвам с него една приятелка ми каза "Тръгни,пък ако не ти хареса го късаш" и тръгнах аз..ходехме 1 месец и на 14 февруари скъсахме щото той разбра че нямам чувста към него ..но след 1 седмица осъзнах че не ми е безразличен казах му и пак се събрахме и така бяхме заедно до преди 2 седмици за жалост ... ).Това е първата ми истинска любов и няма да я забравя(поне не в скоро време щото все още си го оби4кам ) пожелавам го на всички да изпитат такива Божествени чувства ...

Guest
    Моята първа любов..е сегашната..и естествено не е споделена..той се държи ужасно с мен и това ме кара да страдам адски много!

Срещнах го преди 2 години и отгоре.. Всичко беше като за първи път-интересно и незабравимо... Късахме, Тръгвахме, Пак късахме ... И така 10 месеца... И сега след повече от година като се сетя за него.. абсолютно нищо не мога да изпитам-нито някви положителни чувства, нито омраза! Но както май всички-винаги в сърцето ми ще има едно кътче за него..дори повече да не го видя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си